Selam millet ben geldim msni facesi iptal ettik birisi şifremi kırmış burdan görüşürüz bakıyorum yine formunuzdasınız bende gün sayıyorum 26 günde adet olan ben bugün 27 gün iş yok ama umutta yok belirti yok sen sağ ben selamet durumundayım öpüyorum sizi
evet ya doğru tek taşla biz kaç taş atıkk ne yazıkii yanından bile geçmedii
busecan 20 lik hormon benzetmene tşk evet öyele galiba ama işte rabbim izn vermiyor yaş hikaye bana tüp bebek merkezi bile doğal olur çok iyiisn diyorlar olmuyor işte yaş baş hiikayee
hayatkavuniçi yaşı takma gayet güzel bir yaş 60 yaşında kadın doğuruyor daha sen çok gençisnn
amanda amannnnn kimler gelmişş mısracımmmm nasılsın bittimi işlerin yerleştin miPişttttttttttttttt napıyonuz bakiyim?
canım öyle değilmi hiç bişye bağlı değil bu ya allah verirse olcak vermiyo bizi sınıyo zamanını bekliyoo
öyle değilmi kız 20 lik hormonlar aman nazar değmesin
Ay cimcimemm sana da nazar değmesinnnn anacımmmmmmmmmm
canım öyle değilmi hiç bişye bağlı değil bu ya allah verirse olcak vermiyo bizi sınıyo zamanını bekliyoo
öyle değilmi kız 20 lik hormonlar aman nazar değmesin
ay cimcimemm sana da nazar değmesinnnn anacımmmmmmmmmm
canım ya allahın takdırı yaşda bazen bir değil bak serpoşumuzda hormonlar 20 yaş gibi ama ilahı adelet takdırı ilahı ne dersen de
erkekler evet ağırdan alıyooo evet sinir ediyo bizi kral faruk kodum bende kocama
hiç dr takıbıne gitmedinmiiii
nhlkpr, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici+, Mısra+, serpil02507+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
maşallah herkez toplandı
şeker leblebi geliyo gidiyo yazmıyo ama birşeye mı kırıldı acaba ?
Pişttttttttttttttt napıyonuz bakiyim?
bakkkk yaaa yine gitti şekerleblebi ona özelden yazsak mı yaa kafama takıldı ?
kısaca şöyle anlatayım.ocakta ikinci evliliğimi yaptım,7 yaşında bir kızım var,biliyosunuz zaten..biz bebek yapalım mı yapmayalım mı derken tesadüfen mayısta hamile kaldım.sonra temmuzda düşük yaptım.düşükten sonra da dr özel birşey söylemedi.denemeye devam edin dedi.ama tabii benim düşükten sonra gözüm korktu.
üzerinden geçen süre az olduğu için de dr a gitmedim daha.rahim ancak tedavi oluyordur diye ihtiyaç duymadım.ağustos-eylül-ekim. bu ay olmazsa gidicem bi bakalım neler olacak.
kısaca şöyle anlatayım.ocakta ikinci evliliğimi yaptım,7 yaşında bir kızım var,biliyosunuz zaten..biz bebek yapalım mı yapmayalım mı derken tesadüfen mayısta hamile kaldım.sonra temmuzda düşük yaptım.düşükten sonra da dr özel birşey söylemedi.denemeye devam edin dedi.ama tabii benim düşükten sonra gözüm korktu.
üzerinden geçen süre az olduğu için de dr a gitmedim daha.rahim ancak tedavi oluyordur diye ihtiyaç duymadım.ağustos-eylül-ekim. bu ay olmazsa gidicem bi bakalım neler olacak.
fatosozel, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, Mısra+, nhlkpr+, serpil02507, yavuzguray0757 ooooooooooooooooooo kızlar bir ben eksikmişim bende geldim nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?