Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne ka iyi bir doktormuş ya süper bayıldım doktor çok önemli canım
boş ver fiyatını sana güven veriyor rahatlatıyorsa gerisi tııınnnnnnnn anlaığım kadarıyla baya iyi bir doktormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınıız :Saruboceq:

ne yalan söleyim bende bulamdım samimi dr ahh bi olsa ben bırakmam onu zaten hepsi yaygaracı aman çocuğun olmaz aman özelime gel amanda amannnnnn hiç samimi dr kalmamdı kalsada bana rast gelmedi (((((hepsi para göz

canım benim,biliyorum ama benim işimden dolayı sabah öğlen akşam hazırlayıp içecek durumum yok:sinifsinif: ancak akşam yapabilirim

htp_honey delikafadulden alemsin yaa senın hanım pek nazlıymış be anacım naniknanik

valla o aynı kadın gibi nazlanoyo bende o nazlandıkca erkekleşiyorum ay bi erkek olcaktım gece gündüz tenhhada sıkıştrırdım valla:roflol::roflol::roflol::roflol: çok rengsiz yaff

inşallah canım benim

yani hpt-honey sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün emi. :roflol: :roflol: :roflol:
kız adamı rahat bırak arada bir lmaz: seni behlülün kız versiyonu seni :roflol: :roflol: :roflol:

aynen senin gibi düşünüyorum. sen anladın onun kim olduğunu

kızlaaaaar yetişemiyorum sayfalaraaa..yavaş gelin yahu yeni katıldım ben aranızakaydirigubbakcemile3

batarang bazen bende geçmişe takılıp yeni yazıları kaçıyorum alışırsın canım biz biraz gevezeyiz.opuyorumnanaktan

yok fatoşcum o götürmez ben bulcam hadı gidelim diycem o zaman götürür

o zaman sen çok geç kalma canım benim. doktor çok önemlilmaz:

burda yazıları takip etmek çok zor.tebrik koyuyorum size bi kucaklaelaelaelaelae
sen şimdi yenisin ya o yüzden öyle canım kardeşim. bizde ilk başlarda senin gibi zorlanıyorduk şimdi alıştık artık. hızla geçmişi okuycan sonra gelip yeni yazılara takılıcan kaydirigubbakcemile

canım benim bugün mısraya d,orumki biizm bu ayki çalışmamız 3 kere koca ayda 3 kere bunun 1 tanesi yumurtlam dönemi ve ben bununla hamile kalacakmıyım modundayımm aynı şeklde mısrda öyle mısranın işi ve benim kinin işi tuhaf yani gelde bebek yap birkeryi yakaldıkmıı hamilemi kaldıkk havasına giriyoruz eeee buda biizm kaderimiz haa bu arda canım teyzenin lafını topiğe koca harflarle yaz duyduk duymadık herkes okusun :)) bendende selam söyle yanağına busekodurr

ne yalan söleyim bende bulamdım samimi dr ahh bi olsa ben bırakmam onu zaten hepsi yaygaracı aman çocuğun olmaz aman özelime gel amanda amannnnnn hiç samimi dr kalmamdı kalsada bana rast gelmedi (((((hepsi para göz
senin adına gerçekten üzüldüm. benim bir arkadaşım var. 38 yaşında erken menapoza girdiv ve bekar. onu benim doktora götürdük adam ona tahlil test filan yaptıktan sonra dediki. gidip orda burda paranı harcama sen kesin menapoza girmişsin. bundan sonrası için neler yapılabilir onlara dikkat edelim.

bence dürüst adam

kızlar herkeze iyi akşamlar bol dualar genel mudur beyefendisi acil son dakika bide fiyat teklifi istedi

piss koca göbekli adam yetiştireyim bari mucksssss

kızlar herkeze iyi akşamlar bol dualar genel mudur beyefendisi acil son dakika bide fiyat teklifi istedi

piss koca göbekli adam yetiştireyim bari mucksssss

şu son dakika işlerini kıl oluyorum ben ya
kolay gelsin canım iyi akşamlar allaha emanet ol bitanem

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun
tekrar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim edilen bütün dularımızı kabul etsin inşallah

valla o aynı kadın gibi nazlanoyo bende o nazlandıkca erkekleşiyorum ay bi erkek olcaktım gece gündüz tenhhada sıkıştrırdım valla:roflol::roflol::roflol::roflol: çok rengsiz yaff

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kız yeter karnıma ağrılar girdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim,biliyorum ama benim işimden dolayı sabah öğlen akşam hazırlayıp içecek durumum yok:sinifsinif: ancak akşam yapabilirim

tatlım onun kokusu yokki. soğan suyunu işyerinde kaynatabilirmisin sen ona bak. kokusunda ne var bir adet karanfille hemen kayboluyor.

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun
tekrar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim edilen bütün dularımızı kabul etsin inşallah

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bunu diliyorum sana bu gece

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::hooray: buda senin hatunaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…