sende Allaha emanet ol talım. sende bizim dualarımızdasın alahın izni ile
serpil hiçte öyle erimiş bitmiş gibi değilsin kız 18 lik taze fıstıklar gibisin aklinialirimsmile
iyi olmuş enişteye kaydirigubbakcemile ama yinede söyle ona seni doğru düsürt bir doktora götürsün. doktoun kadını erkeği olmazklava:
gülüm daha öncede yazmıştım küçükköy de asya sağlık hastanesi opr.dr.hakan seven.
hatta diğer topicte benim hastane ucuz işte aşılama fiyatları ucuz filan diye kızlar şüpheli bakmışlardı. ama ben fiyat politikasındanda doktorumdanda izlediği yollardanda memnunum. adam güven veriyor bana.
üstelikte benim eşim çok fazla kıskanç bir adamdır.hani yolda yürürkn önüne bak. ne sağa sola bakıyorsun filan gibi bir adam. ama dr konusunda allah razı olsun beni hiç incitmedi. kızkardeşim ilk doğum yaptığında hepimiz hastanede bekliyorduk. doktor geldi yanımıza önce orada ne kadar insan varsa hepimizle tokalaştı. oldukçada kalabalıktık. sonra neler yapılacağını detaylı bir biçimde anlattı (kardeşim kendi isteği ile sezeryan olmuştu) sağlıklı günler diledi ve gitti ameliyathaneye. daha sonra doğum bitti. doktor bir iki saat sonra yine geldi yine aynı selamlaştı herkesle doğum sonrası için detaylı bilgi verdi. gitti.
ikinci kızkardeşimde yine aynı doktordu. doğumun olduğunun 2.gecesi hastanedeyiz kırkardeşimi tutamıyoruz nasıl bir baş ağrısı kız hastaneyi ayağa kaldırıyor. gece 12 de aradık hakan bey çıktı geldi. ilgilendi.
bunlar ve bunun gibi şeyler bizde güven oluşturdu. ben de ilk tedaviye karar verdiğimde sorgusuz sualsiz eşime bile danışmadan hakan beyden randevu aldım. oda hiç bir şey demedi zaten
canım benim,biliyorum ama benim işimden dolayı sabah öğlen akşam hazırlayıp içecek durumum yok:sinifsinif: ancak akşam yapabilirimahhh güzelim düştün burdaki çılgınların arasına yazamayımı yetişrsin okumayamı artık halin harap :))))) soğan kürünü ısrarla uygulamanı tavsiye edrim pkolular için harika inan bana bende pko yok ama adetimi düzene soktu adet düzenide çok önemli biliyorsun
htp_honey delikafadulden alemsin yaa senın hanım pek nazlıymış be anacım naniknanik
ne ka iyi bir doktormuş ya süper bayıldım doktor çok önemli canım
boş ver fiyatını sana güven veriyor rahatlatıyorsa gerisi tııınnnnnnnn anlaığım kadarıyla baya iyi bir doktormuş inşallah güzel sonuçlar alırsınıız :Saruboceq:
ben geldim ohhh ütü bitiiiiiiiiiiiii:))))))))))) serpiloşşşşşş kız bak teyzeye gitcem senin için günün lafını bulcam gelcem:jeyyar: kızlar benim kocada dr konusunda pek rahat ilk gitiğimde erkek dr ay kendişmi kötü kadın gibi hissetmiştim hehehe sonra alıştım dr aç demeden açtımmmmmmm:roflol::roflol:ilk eşimin çocuk istediğinde ne çok ağlamıştım benim çocuğum olcakkkkkk hazır deilim neden yaptınnnnnn die şimdi ben istiyorum adam yapmıyo alah alahhhhhh benim adamda çok tembel o kadın ben adam modundayız :))))))) ay başım ayyy dişim ay canım istemiyooooo vss lafları beni daha çok istettiriyo sapık irkekler gibi oldum:roflol::sm_cool:sonra ayda yılda bikere olunca ay hamile oldunmu die bana yükleniyo bende diorum ben meryem anamıyım tek nasıl olcak:)))))))) oda ..aman tecavüze uğrayanların nasıl oluyo ?dio
busecanım bende artık aştım canım inanırmısın artık ağlamıyorum yani elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiriilahi yardan nasip edecekse olacak etmeyecekse popomuzu yırtsak olmaz ama biz rabbimden istyeceğiz ki o isteyini geri çevirmez canım
fatoözel önemli olan dr fiyatı değil tavrı ne verdiği nasıl davrandığı senin dr maşallh oldukça kaliteli bir adam fiyatlar kaliteyi göstermez etiketlre takılanlar herzaman yanılıp kaybetmey makhumdurlar
kızlaaaaar yetişemiyorum sayfalaraaa..yavaş gelin yahu yeni katıldım ben aranızakaydirigubbakcemile3
yok fatoşcum o götürmez ben bulcam hadı gidelim diycem o zaman götürür
sen şimdi yenisin ya o yüzden öyle canım kardeşim. bizde ilk başlarda senin gibi zorlanıyorduk şimdi alıştık artık. hızla geçmişi okuycan sonra gelip yeni yazılara takılıcan kaydirigubbakcemileburda yazıları takip etmek çok zor.tebrik koyuyorum size bi kucaklaelaelaelaelae
ben geldim ohhh ütü bitiiiiiiiiiiiii:))))))))))) serpiloşşşşşş kız bak teyzeye gitcem senin için günün lafını bulcam gelcem:jeyyar: kızlar benim kocada dr konusunda pek rahat ilk gitiğimde erkek dr ay kendişmi kötü kadın gibi hissetmiştim hehehe sonra alıştım dr aç demeden açtımmmmmmm:roflol::roflol:ilk eşimin çocuk istediğinde ne çok ağlamıştım benim çocuğum olcakkkkkk hazır deilim neden yaptınnnnnn die şimdi ben istiyorum adam yapmıyo alah alahhhhhh benim adamda çok tembel o kadın ben adam modundayız :))))))) ay başım ayyy dişim ay canım istemiyooooo vss lafları beni daha çok istettiriyo sapık irkekler gibi oldum:roflol::sm_cool:sonra ayda yılda bikere olunca ay hamile oldunmu die bana yükleniyo bende diorum ben meryem anamıyım tek nasıl olcak:)))))))) oda ..aman tecavüze uğrayanların nasıl oluyo ?dio
senin adına gerçekten üzüldüm. benim bir arkadaşım var. 38 yaşında erken menapoza girdiv ve bekar. onu benim doktora götürdük adam ona tahlil test filan yaptıktan sonra dediki. gidip orda burda paranı harcama sen kesin menapoza girmişsin. bundan sonrası için neler yapılabilir onlara dikkat edelim.ne yalan söleyim bende bulamdım samimi dr ahh bi olsa ben bırakmam onu zaten hepsi yaygaracı aman çocuğun olmaz aman özelime gel amanda amannnnnn hiç samimi dr kalmamdı kalsada bana rast gelmedi(((((hepsi para göz
canım benim,biliyorum ama benim işimden dolayı sabah öğlen akşam hazırlayıp içecek durumum yok:sinifsinif: ancak akşam yapabilirim
kızlar herkeze iyi akşamlar bol dualar genel mudur beyefendisi acil son dakika bide fiyat teklifi istedi
piss koca göbekli adam yetiştireyim bari mucksssss
kızlar herkeze iyi akşamlar bol dualar genel mudur beyefendisi acil son dakika bide fiyat teklifi istedi
piss koca göbekli adam yetiştireyim bari mucksssss
valla o aynı kadın gibi nazlanoyo bende o nazlandıkca erkekleşiyorum ay bi erkek olcaktım gece gündüz tenhhada sıkıştrırdım valla:roflol::roflol::roflol::roflol: çok rengsiz yaff
canım benim,biliyorum ama benim işimden dolayı sabah öğlen akşam hazırlayıp içecek durumum yok:sinifsinif: ancak akşam yapabilirim
kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun
tekrar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim edilen bütün dularımızı kabul etsin inşallah
valla o aynı kadın gibi nazlanoyo bende o nazlandıkca erkekleşiyorum ay bi erkek olcaktım gece gündüz tenhhada sıkıştrırdım valla:roflol::roflol::roflol::roflol: çok rengsiz yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?