benimde mesaim bitiyor kızlar hepinizi çok öptüm yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan
dualarınızda unutmayacağınızı biliyorum çünkü bende sizi unutmayacağım Rabbim bu gece hürmetine bizleri affetsin dualarımızı kabul etsin
allah aemanet olun :1hug:
busecan bende evlediğimde hemen hamile kalıcam zannetim .( olmayınca depresif oldum ve çok cidddi üüzldüm 8 klo kaybettim her ay ağlama krizleri yşadım ruhen göçtüm haliyle adetlerim arapsaçına döndü benim birde zaman sorununu kafaya taktım vs vs vs sonra faturasını haliyle kendim ödedim yaşıma göre tüm tahlilerim harikaydı ama ne yazıkki bebek yoktu yanii ama artık mein ol aştım eskisi kadar takıntılı değilim
BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ
gizemm79...............12 haziran kırmızı
kumsal...................12-14 haziran
lizbeth80.................12-18 haziran
Busecan.................14 haziran
serpil..................... 21 haziran?
aylint......................22 haziran
deniko.....................22 haziarn
mısra......................23 haziran
nhlpr........................25 haziran
tualina......................27 haziran
Fotosozel................27 Haziran
ebrar42.....................28 haziran
belenay....................01 temmuz
hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )
masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz
aynen canım bende çok ağladımmm çok stres yaptım ama bu arada eşim istemedi haklıydı ilk senemızdı vs. yaşımı taktım vs. sonra kendi istedi amannn neysee canım sıkılıyo o konular açılınca zsten
benimde mesaim bitiyor kızlar hepinizi çok öptüm yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan
dualarınızda unutmayacağınızı biliyorum çünkü bende sizi unutmayacağım Rabbim bu gece hürmetine bizleri affetsin dualarımızı kabul etsin
allah aemanet olun :1hug:
busecan bende evlediğimde hemen hamile kalıcam zannetim .( olmayınca depresif oldum ve çok cidddi üüzldüm 8 klo kaybettim her ay ağlama krizleri yşadım ruhen göçtüm haliyle adetlerim arapsaçına döndü benim birde zaman sorununu kafaya taktım vs vs vs sonra faturasını haliyle kendim ödedim yaşıma göre tüm tahlilerim harikaydı ama ne yazıkki bebek yoktu yanii ama artık mein ol aştım eskisi kadar takıntılı değilim
fatoşcum gördü şeyini kaydirigubbakcemile3o zaman olmayınca nasıl odluğunu hemen olmayacağını aman o rahat ki kaydirigubbakcemile3
fatoşcum sen hangi hastaneye gidiyprusn doktorun kim
busecan aynı evrelerden geçtik canım aynı şeyleri yaşadık zaman zaman yaşayayacğız ama bu yazı kendimize ayırdık değilmi canım
nihalim oldumu dua listemiz balım
yarın sela saati lütfen herkez burda olsun duamız var
busecanım bende artık aştım canım inanırmısın artık ağlamıyorum yani elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiriilahi yardan nasip edecekse olacak etmeyecekse popomuzu yırtsak olmaz ama biz rabbimden istyeceğiz ki o isteyini geri çevirmez canım
fatoözel önemli olan dr fiyatı değil tavrı ne verdiği nasıl davrandığı senin dr maşallh oldukça kaliteli bir adam fiyatlar kaliteyi göstermez etiketlre takılanlar herzaman yanılıp kaybetmey makhumdurlar
kızlaaaaar yetişemiyorum sayfalaraaa..yavaş gelin yahu yeni katıldım ben aranızakaydirigubbakcemile3
yok fatoşcum o götürmez ben bulcam hadı gidelim diycem o zaman götürür
busecanım bende artık aştım canım inanırmısın artık ağlamıyorum yani elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiriilahi yardan nasip edecekse olacak etmeyecekse popomuzu yırtsak olmaz ama biz rabbimden istyeceğiz ki o isteyini geri çevirmez canım
haklısın serpilcim gerçekten elimizden geleni yapıyoruz :sinifsinif:
fatoözel önemli olan dr fiyatı değil tavrı ne verdiği nasıl davrandığı senin dr maşallh oldukça kaliteli bir adam fiyatlar kaliteyi göstermez etiketlre takılanlar herzaman yanılıp kaybetmey makhumdurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?