Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin canım sende Alalha emanet ol byeeeeeeeeeee

buseee tek kurşunla adam vurmak gibi deli bu kocalar çok guveniyolar kendilerine

ebrar 42 iyi akşmalar canım rabbım hepimizin dualarını kabul etsin

serpoşşş ne dimek canıkom

ha dua listesini gunceeleyelim tekrar

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
ETİH DUASI İÇİN LİSTE
efnanim............5
ahsen 81..........4
ebrar42............5 okundu maşalalh
serpil0207.......5
gizem79.......... 5
fatoözel............5
nhlpkr............6
kumsal..........5
tualina...........1
belenay..........
hpt_honey....

BEKLENMEYEN ADET GÜNLERİMİZ

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran

lizbeth80.................12-18 haziran

Busecan.................14 haziran

serpil..................... 21 haziran?

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

Fotosozel................27 Haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )

masalımmmm........ iyi hissetiğinde yaz

aynen canım bende çok ağladımmm çok stres yaptım ama bu arada eşim istemedi haklıydı ilk senemızdı vs. yaşımı taktım vs. sonra kendi istedi amannn neysee canım sıkılıyo o konular açılınca zsten

benim 15 temmuz yeni tarıhımmm

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal.................44.
serpil.................102
kumsal---------------6

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............235

busecan aynı evrelerden geçtik canım aynı şeyleri yaşadık zaman zaman yaşayayacğız ama bu yazı kendimize ayırdık değilmi canım

nihalim oldumu dua listemiz balım

sende Allaha emanet ol talım. sende bizim dualarımızdasın alahın izni ile

serpil hiçte öyle erimiş bitmiş gibi değilsin kız 18 lik taze fıstıklar gibisin aklinialirimsmile

fatoşcum gördü şeyini kaydirigubbakcemile3o zaman olmayınca nasıl odluğunu hemen olmayacağını aman o rahat ki kaydirigubbakcemile3

iyi olmuş enişteye kaydirigubbakcemile ama yinede söyle ona seni doğru düsürt bir doktora götürsün. doktoun kadını erkeği olmaz klava:

fatoşcum sen hangi hastaneye gidiyprusn doktorun kim

gülüm daha öncede yazmıştım küçükköy de asya sağlık hastanesi opr.dr.hakan seven.
hatta diğer topicte benim hastane ucuz işte aşılama fiyatları ucuz filan diye kızlar şüpheli bakmışlardı. ama ben fiyat politikasındanda doktorumdanda izlediği yollardanda memnunum. adam güven veriyor bana.

üstelikte benim eşim çok fazla kıskanç bir adamdır.hani yolda yürürkn önüne bak. ne sağa sola bakıyorsun filan gibi bir adam. ama dr konusunda allah razı olsun beni hiç incitmedi. kızkardeşim ilk doğum yaptığında hepimiz hastanede bekliyorduk. doktor geldi yanımıza önce orada ne kadar insan varsa hepimizle tokalaştı. oldukçada kalabalıktık. sonra neler yapılacağını detaylı bir biçimde anlattı (kardeşim kendi isteği ile sezeryan olmuştu) sağlıklı günler diledi ve gitti ameliyathaneye. daha sonra doğum bitti. doktor bir iki saat sonra yine geldi yine aynı selamlaştı herkesle doğum sonrası için detaylı bilgi verdi. gitti.

ikinci kızkardeşimde yine aynı doktordu. doğumun olduğunun 2.gecesi hastanedeyiz kırkardeşimi tutamıyoruz nasıl bir baş ağrısı kız hastaneyi ayağa kaldırıyor. gece 12 de aradık hakan bey çıktı geldi. ilgilendi.

bunlar ve bunun gibi şeyler bizde güven oluşturdu. ben de ilk tedaviye karar verdiğimde sorgusuz sualsiz eşime bile danışmadan hakan beyden randevu aldım. oda hiç bir şey demedi zaten

busecan aynı evrelerden geçtik canım aynı şeyleri yaşadık zaman zaman yaşayayacğız ama bu yazı kendimize ayırdık değilmi canım

nihalim oldumu dua listemiz balım

ewt serpilcim artık daha pozitif bakıyorum bende olumlu bakıyorum allah bilir diyorum dualarımı okuyorum sizlerle olmakta bana kuvvet veriyo rahatlıyorum zamana bıraktım yanı herşeyi hele bu ay çok az üzüldüm kendimi motive ettim yapcaklarımı sıraya koydum bi bakım yaptırıyım saçıma başıma kaydirigubbakcemile3 gibi gibi....

busecanım bende artık aştım canım inanırmısın artık ağlamıyorum yani elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiriilahi yardan nasip edecekse olacak etmeyecekse popomuzu yırtsak olmaz ama biz rabbimden istyeceğiz ki o isteyini geri çevirmez canım

fatoözel önemli olan dr fiyatı değil tavrı ne verdiği nasıl davrandığı senin dr maşallh oldukça kaliteli bir adam fiyatlar kaliteyi göstermez etiketlre takılanlar herzaman yanılıp kaybetmey makhumdurlar

aynen serpoşcumm hepinizi çok öpüyroummmm hayrılı kandıller dualarınızı allah kabul etsinn canlarımm
bende inş kalıteli dr bulurm en yakında

kızlaaaaar yetişemiyorum sayfalaraaa..yavaş gelin yahu yeni katıldım ben aranızakaydirigubbakcemile3

ahhh güzelim düştün burdaki çılgınların arasına yazamayımı yetişrsin okumayamı artık halin harap :))))) soğan kürünü ısrarla uygulamanı tavsiye edrim pkolular için harika inan bana bende pko yok ama adetimi düzene soktu adet düzenide çok önemli biliyorsun

ben geldim ohhh ütü bitiiiiiiiiiiiii:))))))))))) serpiloşşşşşş kız bak teyzeye gitcem senin için günün lafını bulcam gelcem:jeyyar: kızlar benim kocada dr konusunda pek rahat ilk gitiğimde erkek dr ay kendişmi kötü kadın gibi hissetmiştim hehehe sonra alıştım dr aç demeden açtımmmmmmm:roflol::roflol:ilk eşimin çocuk istediğinde ne çok ağlamıştım benim çocuğum olcakkkkkk hazır deilim neden yaptınnnnnn die şimdi ben istiyorum adam yapmıyo alah alahhhhhh benim adamda çok tembel o kadın ben adam modundayız :))))))) ay başım ayyy dişim ay canım istemiyooooo vss lafları beni daha çok istettiriyo sapık irkekler gibi oldum:roflol::sm_cool:sonra ayda yılda bikere olunca ay hamile oldunmu die bana yükleniyo bende diorum ben meryem anamıyım tek nasıl olcak:)))))))) oda ..aman tecavüze uğrayanların nasıl oluyo ?dio

QUOTE=batarang;13795089]kızlaaaaar yetişemiyorum sayfalaraaa..yavaş gelin yahu yeni katıldım ben aranızakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:)) alışırsın canım biz biraz gevezeyiz

yok fatoşcum o götürmez ben bulcam hadı gidelim diycem o zaman götürür

en güzeli arkadaşım bul sen hadi düş önüme de sonra kaydirigubbakcemile3

aynenn fatoş güveniyosun için rahat daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…