Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

neden evlendikten sonra adetler bozulur anlamam ya benimkide öylee oldu bende 1,5 yıllık evliyim kaydirigubbakcemile3

ya tabıkı fatoşcum da ben devlet hastanesinde olsun güvenilir olsun vs. arıyorum kadın olcak bide erkek değil eşim yüzünden aslında ne başarılı erkekler var ama istemiyo adam sinirrr kadın bulmalıyım bişmiyorum özel hastanede var biri ona bakcam işte orda baktır tahlıl git devlette yaptır ordan oraya olmasın diyorum çalışan olunca anlıyomusun o yüzden şöyle hastanede olan birini bulamadım bide özele gitmeyince olmuyo canım yaa illa oraya istiyolar eşimde şöyle kendiliğinden araştırmaz hep ben bakarım vs. duyarsız geliyo ben diycem dr gidiyoruz vs. oda sıktı zaten daha 4 aydır deniyoruz ya bekle diyorum kendi kendime bende

aman aman pek güzeeeelll..ben dr arifesindeyim ama cesaretim yok gitmeye..buralarda okuya okuya kafayı yediiiimm.muayene aklıma geldikçe uçuklayasaım geliyooeyvahedigeldismile
aman bende ilk dr ye gittiğimde utancımdan ağlamıştım tansiyonum düşmüştü şimdi alıştım sempatiksalakcinni

saol canım,bu topik belki bebek olmamasından kaynaklanan hayatımdaki büyük stresi hafifletir diye düşündümolumunekankayizsmile

batarang tam yerindesin bebeğim.

kalabalık ortamda çalışmak çoooooooooook zor

beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunopuyorumnanaktan
canım aslında ben hadımköyde oturuyorum beylikdüzü daha yakın diye söylemiştim burda hiç hastane olmadı bu güne kadar sağlık ocağı var sadece

öyle canım dananın kuyruğu kopucak inşalalh hayırlısı olsun niye canın sıkıldı serpilcim ya bu arada mısradan haberin varmı test yapmışmı

kızlar mısra aradaı hepinize selamı var nete giremmeiş yarın girebilecek henüz adet olmamaış beli kasıkları ağrıyormuş akıntısı bolmuş 2 gün daha bekleyeceğiz sonra tahilil kumsal gibi adetlerine güvenmiyor oda bilgilerinize hepinize çok ama çok selamı vra

kumsalım kulaklarını çınlatık senin için dua etik busecan kırmızlara bğründü dedim havadisleri aktardım sana bol bol dua ettik

busecan evlenince rahim spremlere alışıyor hormonlar değişiyor vs vs ve birde bizler bebek isteyince düzen şaşıyor ben ona bağlıyorum evlenmeden önce ssatt gibiydi adetlerim benim sonra arapsaçına döndü

haklsıın cnm dr bana dedi zaten beyinde çok istediğin için baskı uyguluyosun dedi banada çünki herşey normal çıktı o zamanlar çok acayip istiyodum deli gibidyim kendime zarar verdım eşim istemedikçe ben üzüldüm ağladım yıprandım baya işte kendi istedi başladı çalışmalara şimdi 4 aydır bekliyoruz güya beyfendi anında hamıle bırakırdı vs. kaydirigubbakcemile3 gördüüüü

inş hayılrı haberler alırız ondan canımmmmm

hadi bakalım hayırlsı güzel haberler alırız inşallah bebişimiz gelmiştir
canım sağolun çok teşekkür ederim bende sizin dua edeceğim akşama
benim hep düzensizdi yine öylesempatiksalakcinni
hahahay bende öyle sanıyordum busecim filmlerdeki gibi ama işte gel gör ne halldeyimkaydirigubbakcemile3
kızlar çok özür diliyorum acilen ikindiyi kılmalıyım gelirimm

canım ne özürü allah kabul etsin canım

inş hayılrı haberler alırız ondan canımmmmm

inşallah

bak buna çok güldüm. sonra ne oldu eşinin tepkisi. kaydirigubbakcemile3

kızlar çok özür diliyorum acilen ikindiyi kılmalıyım gelirimm

allah kabul etsin balım

ben çok rahatsız olurum dr dan a ama 8 ayrı dr a açtım vallahii :))))))))))))))))))))))))9 kocama öyleisne açamamıştımm :)))))))))))))))

ayyyyy serpil sen çok yaşa emi.

benim eşimin doktor konusunda kadın erkek ayırımı yok. doğal olarakta benim doktorum erkek. doktorum kızkardeşlerimin doktoruydu. benim en küçük kızkardeşimde yumurta takibi filan görüp hamile kalmıştı. bu doktorda. öyle bir güven oluştu içimizde

a.s. onu öpüyoruz :1hug:

fatoşcum gördü şeyini kaydirigubbakcemile3o zaman olmayınca nasıl odluğunu hemen olmayacağını aman o rahat ki kaydirigubbakcemile3

busecan bende evlediğimde hemen hamile kalıcam zannetim .( olmayınca depresif oldum ve çok cidddi üüzldüm 8 klo kaybettim her ay ağlama krizleri yşadım ruhen göçtüm haliyle adetlerim arapsaçına döndü benim birde zaman sorununu kafaya taktım vs vs vs sonra faturasını haliyle kendim ödedim yaşıma göre tüm tahlilerim harikaydı ama ne yazıkki bebek yoktu yanii ama artık mein ol aştım eskisi kadar takıntılı değilim

benimde mesaim bitiyor kızlar hepinizi çok öptüm yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan

dualarınızda unutmayacağınızı biliyorum çünkü bende sizi unutmayacağım Rabbim bu gece hürmetine bizleri affetsin dualarımızı kabul etsin

allah aemanet olun :1hug:

iyi akşamlar canım benim allaha emnaet ol tabiki unutmıcazopuyorumnanaktan

hpt_ho neyimmmmmmmmmmmmmmmmmm canımm hoşgeldin balım

ebrarım42 nasılsın bebeğim nasıl giidyor ney kursumuz

kumsalım mısranın normalde 2 günü var geçenlerde benden sonraydı benden önce olmuştu benim hesabıma göre mısraya 2 gün var

fatoözelim sağol bebeğim allahım sizede nasip etsin

nihalim yğmurgözlüm hoşvbulduk biraz geç oldu ama idare et fıstığımp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…