canım bende 1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra benşmde adetlerim kafayı yedi ben soğan kürü uyguladım eski haline döndü sana tavsiye ederm bu arada benim kaçtane pko hastası olan arakadşım komşum hamile kaldı ve doğurdular yani kolay bir hastalık sakın dert etme
tatlım gideceğin doktor muayenehane değil hastanede olmalı. ikincisi doktorun vereceği tahlil ve testleri ben devlet hastanesinde yaptırıyorum çoğunu ona paramı yetişir kız özel laboratuvarlarda. sen de öyle yap. ama güvenebileceğin bir doktor mutlaka bul canım. takıntı lafına gelince benim eşimde aynı şeyleri söylüyor. hatta geçen gün bana diyorki allah vermiyor sen neden şansını zorlamaya çalışıyorsun.
diyorumki ona ben şansımı zorlayıp allaha karşı gelmiyorum. tedbir bizden taktir allahtan
aman bende ilk dr ye gittiğimde utancımdan ağlamıştım tansiyonum düşmüştü şimdi alıştım sempatiksalakcinniaman aman pek güzeeeelll..ben dr arifesindeyim ama cesaretim yok gitmeye..buralarda okuya okuya kafayı yediiiimm.muayene aklıma geldikçe uçuklayasaım geliyooeyvahedigeldismile
saol canım,bu topik belki bebek olmamasından kaynaklanan hayatımdaki büyük stresi hafifletir diye düşündümolumunekankayizsmile
ebarraım hoşbulduk canım yalnız anatlya cayır cayır berbat sıcak ağustos ayındaki sıcaklık gibi
kumsalım yarın ola hayrola şuan ikindi ezanı okunuyor hakkımızdan hayırlsıı neyse o olsun üüahsenim vallhii bu haftam siz har.iç çok iyi değildi canım sıkıldı hep ama sizlerlle iyiydimm
fatoözelim canım benim kalabalık bir alanda çalışmak nasıl bir duygu bilmiyorum
nşhalim resmen yandım ben yaa
zeytinim testlerin güzel çıktığına sevindim maşallhh rabbim koruusn
kızlar cidddi anatlya fena sıcak biz bu sıcağı ağustos ayında yaşardım bir gariplik var
busecan senin dr yokmu ?
hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursunopuyorumnanaktanbeni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz
canım aslında ben hadımköyde oturuyorum beylikdüzü daha yakın diye söylemiştim burda hiç hastane olmadı bu güne kadar sağlık ocağı var sadecehadımköy merkezde sağlık ocağı vardı postanenin yakınlarında. ben 10 yıl bir yemek şirketinde (catering) halkla ilişkiler bölümünde çalıştım. işyerim avılar ambarlı daydı. dolayısıyle beylikdüzü hadımköy ve cvarında müşterilerimizde vardı yeni müşteri bulmak içinde ilişkilerimiz de vardı. yani günümün çoğu orada geçiyordu
ebarraım hoşbulduk canım yalnız anatlya cayır cayır berbat sıcak ağustos ayındaki sıcaklık gibi
kumsalım yarın ola hayrola şuan ikindi ezanı okunuyor hakkımızdan hayırlsıı neyse o olsun üüahsenim vallhii bu haftam siz har.iç çok iyi değildi canım sıkıldı hep ama sizlerlle iyiydimm
fatoözelim canım benim kalabalık bir alanda çalışmak nasıl bir duygu bilmiyorum
nşhalim resmen yandım ben yaa
zeytinim testlerin güzel çıktığına sevindim maşallhh rabbim koruusn
kızlar cidddi anatlya fena sıcak biz bu sıcağı ağustos ayında yaşardım bir gariplik var
busecan senin dr yokmu ?
aman bende ilk dr ye gittiğimde utancımdan ağlamıştım tansiyonum düşmüştü şimdi alıştım sempatiksalakcinni
kumsalım kulaklarını çınlatık senin için dua etik busecan kırmızlara bğründü dedim havadisleri aktardım sana bol bol dua ettik
busecan evlenince rahim spremlere alışıyor hormonlar değişiyor vs vs ve birde bizler bebek isteyince düzen şaşıyor ben ona bağlıyorum evlenmeden önce ssatt gibiydi adetlerim benim sonra arapsaçına döndü
kızlar mısra aradaı hepinize selamı var nete giremmeiş yarın girebilecek henüz adet olmamaış beli kasıkları ağrıyormuş akıntısı bolmuş 2 gün daha bekleyeceğiz sonra tahilil kumsal gibi adetlerine güvenmiyor oda bilgilerinize hepinize çok ama çok selamı vra
kızlar çok özür diliyorum acilen ikindiyi kılmalıyım gelirimm
hadi bakalım hayırlsı güzel haberler alırız inşallah bebişimiz gelmiştirkızlar mısra aradaı hepinize selamı var nete giremmeiş yarın girebilecek henüz adet olmamaış beli kasıkları ağrıyormuş akıntısı bolmuş 2 gün daha bekleyeceğiz sonra tahilil kumsal gibi adetlerine güvenmiyor oda bilgilerinize hepinize çok ama çok selamı vra
canım sağolun çok teşekkür ederim bende sizin dua edeceğim akşamakumsalım kulaklarını çınlatık senin için dua etik busecan kırmızlara bğründü dedim havadisleri aktardım sana bol bol dua ettik
busecan evlenince rahim spremlere alışıyor hormonlar değişiyor vs vs ve birde bizler bebek isteyince düzen şaşıyor ben ona bağlıyorum evlenmeden önce ssatt gibiydi adetlerim benim sonra arapsaçına döndü
hahahay bende öyle sanıyordum busecim filmlerdeki gibi ama işte gel gör ne halldeyimkaydirigubbakcemile3haklsıın cnm dr bana dedi zaten beyinde çok istediğin için baskı uyguluyosun dedi banada çünki herşey normal çıktı o zamanlar çok acayip istiyodum deli gibidyim kendime zarar verdım eşim istemedikçe ben üzüldüm ağladım yıprandım baya işte kendi istedi başladı çalışmalara şimdi 4 aydır bekliyoruz güya beyfendi anında hamıle bırakırdı vs. kaydirigubbakcemile3 gördüüüü
inş hayılrı haberler alırız ondan canımmmmm
haklsıın cnm dr bana dedi zaten beyinde çok istediğin için baskı uyguluyosun dedi banada çünki herşey normal çıktı o zamanlar çok acayip istiyodum deli gibidyim kendime zarar verdım eşim istemedikçe ben üzüldüm ağladım yıprandım baya işte kendi istedi başladı çalışmalara şimdi 4 aydır bekliyoruz güya beyfendi anında hamıle bırakırdı vs. kaydirigubbakcemile3 gördüüüü
ben çok rahatsız olurum dr dan a ama 8 ayrı dr a açtım vallahii :))))))))))))))))))))))))9 kocama öyleisne açamamıştımm :)))))))))))))))
kızlar mısra aradaı hepinize selamı var nete giremmeiş yarın girebilecek henüz adet olmamaış beli kasıkları ağrıyormuş akıntısı bolmuş 2 gün daha bekleyeceğiz sonra tahilil kumsal gibi adetlerine güvenmiyor oda bilgilerinize hepinize çok ama çok selamı vra
beni de aranıza alııınnn:hulya: 33 yaşındayım,sanırım pko var..bi de jinekolog fobim var...1,5 yıldır evliyim...adetler de düzensiz
haklsıın cnm dr bana dedi zaten beyinde çok istediğin için baskı uyguluyosun dedi banada çünki herşey normal çıktı o zamanlar çok acayip istiyodum deli gibidyim kendime zarar verdım eşim istemedikçe ben üzüldüm ağladım yıprandım baya işte kendi istedi başladı çalışmalara şimdi 4 aydır bekliyoruz güya beyfendi anında hamıle bırakırdı vs. kaydirigubbakcemile3 gördüüüü
benimde mesaim bitiyor kızlar hepinizi çok öptüm yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan
dualarınızda unutmayacağınızı biliyorum çünkü bende sizi unutmayacağım Rabbim bu gece hürmetine bizleri affetsin dualarımızı kabul etsin
allah aemanet olun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?