Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar herkeze iyi akşamlar bol dualar genel mudur beyefendisi acil son dakika bide fiyat teklifi istedi

piss koca göbekli adam yetiştireyim bari mucksssss

hehehehe nie öle diyosun bende eşime kızdığımda çok yediğinde orda bebek hoplatcam dio :))))))önce sen beni hoplat allah alhhhhhhhhhh

kızlar hayıtımı içtim güzelleştim :))))

yarasıııııııııııın senin güzelleşmek için hayıta ihtiyacın yok ama hadi neyse aklinialirimsmile

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar allaha emanet olun
tekrar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim edilen bütün dularımızı kabul etsin inşallah

kocaman öpücükler sana balım. amin

kızlar herkeze iyi akşamlar bol dualar genel mudur beyefendisi acil son dakika bide fiyat teklifi istedi

piss koca göbekli adam yetiştireyim bari mucksssss

bende nefret ederim son dakika işlerinde allahtan bizim buradapek olmaz. bir iş oldumu yarına yaparız deriz biter gider walla:enbuyukkk:

canlarım bugün bende erken çıkayım malum kandil evimde duşumu alayım biraz hazırlanayım dularımıza hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hehehehe nie öle diyosun bende eşime kızdığımda çok yediğinde orda bebek hoplatcam dio :))))))önce sen beni hoplat allah alhhhhhhhhhh

:roflol:bilmiyorumkismile:roflol:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt süpersin yaaaaaaaaaa vallhi bende hayıtı pek sevdim çok rahatllatıı beni adet sendurumlarımı bile hafifletti inan birde kafa yapıyorki sorma gitsin

bende kaçtım arkadaşlar. hepinizi çok öpüyorum. hepinizin gecesi hayırlarla nurlarla dolsun diliyorum. kendinize iyi bakın sabah görüşmek üzere hoşçakalın

:enbuyukkk::enbuyukkk:

5 fetih 1 yasin...Allah bu mübarek gecede herkesin dualarını kabul etsin inşallah..yarın duaya ben yetişemeyeceğim canlarım.dualarınızda benide unutmayın..hepnizi çok seviyorum.iyi geceleerrr

YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal.................44.
serpil.................122.....
kumsal---------------6

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam 256

hayıt kulanan arkadşların dikkatine....

şuan kızkardeşimdeyim 1 haftadır hasta birdünya ilaç verdi dr lar tabbi 3 ayrı dr 3 ayrı ilaç reçeteleri kızkardeşime bağırsakta enfeskiyıon demişler yani idarar yolu enfeksiyonu galiba bu sancı midesine vuruyor akşamdan beri ilaçlar fayda etmedi tekrar hastaneye gidektikk ben ona bir su bardağı hayıt yaptım ve zorla içirdim o kıvrım kıvrım kıvararnan kızkardeşim yaklaşık 15 dk sonra süper rahatladı abal bu ne ya ağrımı geçirdi dedi :))) ve şuan mışıl mışıl uyuyor ben onun için kızkardeşimdeyim bugün kızlar yani hayıtın bir faydasınıda gördüm kendim yaşayarak bence muhteşem bir ot aklınızda bulunsun ben şahsen kendi adıma yazayım çok mememnunum

5 fetih 1 yasin...Allah bu mübarek gecede herkesin dualarını kabul etsin inşallah..yarın duaya ben yetişemeyeceğim canlarım.dualarınızda benide unutmayın..hepnizi çok seviyorum.iyi geceleerrr

canım benim bizde seni çok seviyoruz bende yarın yetişmeye çalışacağım yetişemesem giitiğim yerlerden net bulacağım gizzemimim bütün kzılar gözümün önündeydi içimden bir ses pc açamamı söyledi :))) erdim galiab :))) ve senin mesajını göreceğimi hiç. beklemiyordum bugün gözlerim seni aradı aradı durdu şimdi biliyorumkii bütün prensesler huuzrlşu bir gece geçiriyorlar

günaydın serpilcim geçmiş olsun kardeşine de

benim gelen siyahımsı regl dediğim şey kesildi bugün az dı daha da aza indi bu nedir ya anlamadım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…