Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalım bunda kızıacak birşey yok biz bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ben ateş ölçemedim kardeşimde kaldım bilmiyorum kaç dereceyim :)))) ama bende adet sendurumları başladı bebeğim
canım benim ya teşekkür ederim anlayışına hayır serpilcim pozitif ol lütfen belirtiler hemen hemen aynı biliyorsunki allahın izniyle güzel haberler alırız inşallah
günaydın canım nasılsın yok canım yapamadım malesef
kumsalım maşallh ateşi,nde pek güzel inşallh sonucumuzda güzel olur:Saruboceq:
inşallah canım benim
canlarım dün akşam mevlanaya gittik ve orda kağıdımı çıkardım hepinizin adına tek tek dua ettim allah kabul etsin inş. :1hug:
canım allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallahh bende ayenen kağıt elimde tek tek ettim dularımı rabbim kabul etsin
kumsalcım yok mu belirti felan test yaptrmıycanmı kaç gün geçtii??
yok canım size söylediklerimin dışında biiraz belim sızlıyor gibi 5.gün bugün
kumsalım rahat ve hzuurlu ol muhakak bir şeklde öğrenecğiz no stre no panikkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniaklinialirimsmile:lepi:laelaelaelaelaeopuyorumnanaktanzemuszemus

canım ben sizi beklettiğim için üzülüyorum hakkınızı helal edin

kumsalım balım hakkımzı helal sende hakkını bize helal et burda birbirmize hakkımızda yok sadce birbirimi seviyor ve düşünüyoruz ve öylede olacak hep

canlarım dün akşam mevlanaya gittik ve orda kağıdımı çıkardım hepinizin adına tek tek dua ettim allah kabul etsin inş. :1hug:

canım benim ya kurban olurum seni veren allaha ne kadar duygulandırdın beni. Allah razı olsun alkisalkisalkis

kumsalım maşallh ateşi,nde pek güzel inşallh sonucumuzda güzel olur:Saruboceq:

evet serpilcim bende onu dedim ateşi düşmemiş. inşallah iyiye haberdir :dance:

kumsalcım yok mu belirti felan test yaptrmıycanmı kaç gün geçtii??

yarın yaptıracakmış ya gülüm.:teytey:

evet gerçekten süper bişey bu rabbim neler yaratıyor çok şükür bizler için
aylinciğimin adına inan çok sevindim ben çok iyi biliyorum düzensiliğin ne olduğunu inşallah sonunda bebiş olur ama galiba hayır bana geç etlki edecek gibi
gene yükselmiş diyorum bu ateş dengesiz:dilcikar:
biliyorum canım bende bu yüzden üzülüyorum sizide kendimle birlikte yiyorumm taşekkür ederim canım akşam çok uğraştım ama kısmet olmadı işte Şeniz

herkese günaydın canlarıııııııııııııııııım a.s. a.s. a.s. ne kadar güzel bir sabah değilmi

günadyın canım evet güzel bir sabah sen nasılsın

fatoözelim canım güzel bir gün harbiden yalnız ben sabah namazımı kılamdım uyanammışım geç uyumuştum kızkardeşimi iyileştireyim derken dualarımı geç okuyabildim evet kumsalın ateşi gayet iyi hayırlısı bakalım galiba güzel bir habere ihtiyacımız var artık bir hamiş haberi duymak istiyorum ben

kızlar dün akşam 5 fetih suresi okudum. eklermisiniz lütfen.

dün akşam eve bir gittim sular kesik. ayyyyyy inanmıyorum ya bizim orada sular hiç kesilmez. 4 yıldır aynı evde oturuyorum ilk defa sular kesik. ne yapıcam ne yapıcam. bekliycem tabi. bekledim bekledim. saat 23.00 de sular akmaya başladı. girdim hemen banyoya. ondan sonra 2 rekat havet namazı kılıp arkasından 7 ER-RAHMAN okudum (allah kabul ederse) onu bitirdikten sonra 5 FETİH okudum onun peşinden tesbihlerim vardı onları çektim saat oldu gece 2,30 filan gözlerim kapalı yatağa gittim. YASİN okuyamadım :sinifsinif:

kumsalım balım hakkımzı helal sende hakkını bize helal et burda birbirmize hakkımızda yok sadce birbirimi seviyor ve düşünüyoruz ve öylede olacak hep
son damlasına kadar helal olsun hepinize canım benim evet hep birbirimizi sevicez ve düşünücez opuyorumnanaktan
FATOŞCUM GÜNaydınn işler o kadar sıkışıkkı nasıl dr için izin istiycemmm :sinifsinif:

canım seni çok iyi anlıyorum ama sağlığın daha önemli git bence

kumsalım evet aylint adına gerçekten sevindim ya düşünsene kırmıılzar seviniyoruz adet düzeni oldukça önemli doğal hamilelki için canım hayıt en az 3 ay kullanılmalı ben şahsen çok memenunum sürekli kullanmayı düşünüyorum bana güzel etki yaptı dün kızkardeşimin sancılarını dindirmesi bende şokkk yaratıı hemen anında yanii garip sende geç etki yapabilir bünyeden bünyeyye fark eder canım onun için ne olur sakın moralini bozma sakın biliyormusn sankii ben artık alıştım herşeye

allah kabul etsin canım ağzına sağlık dün akşam bend çok geç yattım 3 e geliyordu saat
aksiliğe baksana tam zamnında gitmiş sular

Allah kabul etsin canım aaaaaaaaaaaaa bak yasinden kaçamk yok biraz hızlanmamız lazım nihalle ben yakında kırmıızlara bürüneceğiz yani toparlayalım yasinizim,i maşşllh nerdeyse 300 olduk az kaldı ha gayrettttsempatiksalakcinni

bugün öğleden sonra biraz uyursun orada dinlenirsin canım evet yorucu bir gece. hastalık olmasa sabh kadar otur insan yorulmazda. bir de sevdiklerinden biri hasa olupta sende çaresiz beklemiyormusun o insanı kahrediyor. helede kız kardeş. benim için 2 tane kızkardeşim var Allah annemden raz olsunki iyiki onları doğurmuş. Rabbime şükürler olsunki bana 2 tane baaaaaaaaaaaal gibi kız kardeş vermiş.

iyiyim canım benim

yoooooooooook ben bu akşamdan itibaren başlıycam allahın izni ile. bugüne kadar sadece 2 tane okuyabildim diye zaten kendi kendimi yiyorum. :gitme: ama akşamlarıda hiç müsait olamıyordumki. eşimin ameliyatından dolayı akşamları hafta sonları gelen giden çok oluyordu. kaydirigubbakcemile
şimdi bugün allah izin verirse başlıycam

efnanimm....... 5

gizem..............5

serpil...............5

kumsal............5 1 kenzülarş

fatoözel............5

ebrar42............5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…