canım benim ya teşekkür ederim anlayışına hayır serpilcim pozitif ol lütfen belirtiler hemen hemen aynı biliyorsunki allahın izniyle güzel haberler alırız inşallahkumsalım bunda kızıacak birşey yok biz bu kadar bekledik biraz daha bekleriz ben ateş ölçemedim kardeşimde kaldım bilmiyorum kaç dereceyim :)))) ama bende adet sendurumları başladı bebeğim
günaydın canım nasılsın yok canım yapamadım malesefserpil02507, zeytin1007, kumsal+
günaydınnnnnn
gününüz aydın bereketli huzurlu olsun inş. mübarek bir gecenin ardında mübarek günde herekese merhaba nasılsınız?
Serpilcim kardeşin için üzüldüm canım geçmiş olsun..
kumsall test yaptınmı canım ?
zeytincim sen nasılsın ?
inşallah canım benimkumsalım maşallh ateşi,nde pek güzel inşallh sonucumuzda güzel olur:Saruboceq:
canım allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallahh bende ayenen kağıt elimde tek tek ettim dularımı rabbim kabul etsincanlarım dün akşam mevlanaya gittik ve orda kağıdımı çıkardım hepinizin adına tek tek dua ettim allah kabul etsin inş. :1hug:
yok canım size söylediklerimin dışında biiraz belim sızlıyor gibi 5.gün bugünkumsalcım yok mu belirti felan test yaptrmıycanmı kaç gün geçtii??
kumsalım rahat ve hzuurlu ol muhakak bir şeklde öğrenecğiz no stre no panikkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniaklinialirimsmile:lepi:laelaelaelaelaeopuyorumnanaktanzemuszemus
canlarım dün akşam mevlanaya gittik ve orda kağıdımı çıkardım hepinizin adına tek tek dua ettim allah kabul etsin inş. :1hug:
kumsalım maşallh ateşi,nde pek güzel inşallh sonucumuzda güzel olur:Saruboceq:
kumsalcım yok mu belirti felan test yaptrmıycanmı kaç gün geçtii??
benden deeeeeeeeeeeeeeeee muckolumunekankayizsmilefatoözelim canım kocaman mucuxxxxxxxxxxx :1hug:
ben anlamamFATOŞCUM GÜNaydınn işler o kadar sıkışıkkı nasıl dr için izin istiycemmm :sinifsinif:
evet gerçekten süper bişey bu rabbim neler yaratıyor çok şükür bizler içinkumsal aylint 28 günde adet oldu hayııtan bence gerçekten bu hayıt bir hairak şükür adetleri düzen giriyor nasıl sevindim ya ilk defa adet olan arakadaşa sevindim inanın normal siklus çok önmeli gebelikte
gene yükselmiş diyorum bu ateş dengesiz:dilcikar:ben dediya bu ateş tablosundan anlamıyorum ama senin ateşte düşme yok galiba gülüm aklinialirimsmile
canım ya neden kızalım ki. bulabilseydin iyiydi. sancılı bir gün daha geçirmezdik en azından. inan bana bizlerde senin kadar heyecanlıyız. seni sıkıştrmamızın sebebi bu zaten heyecanımız olumunekankayizsmile.
herkese günaydın canlarıııııııııııııııııım a.s. a.s. a.s. ne kadar güzel bir sabah değilmi
son damlasına kadar helal olsun hepinize canım benim evet hep birbirimizi sevicez ve düşünücez opuyorumnanaktankumsalım balım hakkımzı helal sende hakkını bize helal et burda birbirmize hakkımızda yok sadce birbirimi seviyor ve düşünüyoruz ve öylede olacak hep
FATOŞCUM GÜNaydınn işler o kadar sıkışıkkı nasıl dr için izin istiycemmm :sinifsinif:
kızlar dün akşam 5 fetih suresi okudum. eklermisiniz lütfen.
dün akşam eve bir gittim sular kesik. ayyyyyy inanmıyorum ya bizim orada sular hiç kesilmez. 4 yıldır aynı evde oturuyorum ilk defa sular kesik. ne yapıcam ne yapıcam. bekliycem tabi. bekledim bekledim. saat 23.00 de sular akmaya başladı. girdim hemen banyoya. ondan sonra 2 rekat havet namazı kılıp arkasından 7 ER-RAHMAN okudum (allah kabul ederse) onu bitirdikten sonra 5 FETİH okudum onun peşinden tesbihlerim vardı onları çektim saat oldu gece 2,30 filan gözlerim kapalı yatağa gittim. YASİN okuyamadım :sinifsinif:
kızlar dün akşam 5 fetih suresi okudum. eklermisiniz lütfen.
dün akşam eve bir gittim sular kesik. ayyyyyy inanmıyorum ya bizim orada sular hiç kesilmez. 4 yıldır aynı evde oturuyorum ilk defa sular kesik. ne yapıcam ne yapıcam. bekliycem tabi. bekledim bekledim. saat 23.00 de sular akmaya başladı. girdim hemen banyoya. ondan sonra 2 rekat havet namazı kılıp arkasından 7 ER-RAHMAN okudum (allah kabul ederse) onu bitirdikten sonra 5 FETİH okudum onun peşinden tesbihlerim vardı onları çektim saat oldu gece 2,30 filan gözlerim kapalı yatağa gittim. YASİN okuyamadım :sinifsinif:
fatoözelim canım güzel bir gün harbiden yalnız ben sabah namazımı kılamdım uyanammışımgeç uyumuştum kızkardeşimi iyileştireyim derken dualarımı geç okuyabildim evet kumsalın ateşi gayet iyi hayırlısı bakalım galiba güzel bir habere ihtiyacımız var artık bir hamiş haberi duymak istiyorum ben
evet gerçekten süper bişey bu rabbim neler yaratıyor çok şükür bizler için
aylinciğimin adına inan çok sevindim ben çok iyi biliyorum düzensiliğin ne olduğunu inşallah sonunda bebiş olur ama galiba hayır bana geç etlki edecek gibi
gene yükselmiş diyorum bu ateş dengesiz:dilcikar:
biliyorum canım bende bu yüzden üzülüyorum sizide kendimle birlikte yiyorumm taşekkür ederim canım akşam çok uğraştım ama kısmet olmadı işte Şeniz
dur bakalım. sen bizi yemiyorsun tatlım biz heyecanla müjdeli haber bekliyoruz. senin heyecanına ortak olmaya paylaşmaya çalışıyoruz. bizim heyecanımız seni üzmesin.
günadyın canım evet güzel bir sabah sen nasılsın
yoooooooooook ben bu akşamdan itibaren başlıycam allahın izni ile. bugüne kadar sadece 2 tane okuyabildim diye zaten kendi kendimi yiyorum. :gitme: ama akşamlarıda hiç müsait olamıyordumki. eşimin ameliyatından dolayı akşamları hafta sonları gelen giden çok oluyordu. kaydirigubbakcemileAllah kabul etsin canım aaaaaaaaaaaaa bak yasinden kaçamk yok biraz hızlanmamız lazım nihalle ben yakında kırmıızlara bürüneceğiz yani toparlayalım yasinizim,i maşşllh nerdeyse 300 olduk az kaldı ha gayrettttsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?