8 fetih 500 tefriciye alıyorum
8 fetih 500 tefriciye alıyorum
fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kız kocanın hemşosu hayatkavuniçi ahada bir hemşoo buldun bacımmmm
cimcime bana ne ayırdın kaç dua canım
kız serpil seçilde kocamın hemşerisi burda dolu ankaralı var. ben malatyalı arıyorum
kız serpil seçilde kocamın hemşerisi burda dolu ankaralı var. ben malatyalı arıyorum
maşallhhh alllah kabul etsin şimdiden cnm
tamam canım allah kabul etsin şimdiden ...
yaaaa.demek malatyalı arıyosun.ben de ne çok sevinmiştim,ankaralı kocanın eşi diye....peki ben sana bi malatyalı bulayım hemen.....ağlayan ikon bulamadım yaaaa...neyse hüüüüüüüü diyim anlarsın....
[ı]yavuzguray0757[/ı] inşallah hamilesindir canım.peki hiç belirti yok mu,28 gün haricinde..ne biliimm,cildinde,göğüslerinde falan.hissettiğin bişeyler vardır heralde.
sadece göğüslerim acıyo bunun dışında birşey yok ne bileyim aslında adet olmadan önce midem bulanırdı o da yok ahhhhh hadi inşallah süper bir kaç günlüğüne de olsa hamileliği yaşamak çok gü<el
oooooooooooooooooooooo kızlar toplanmışsınız
sadece göğüslerim acıyo bunun dışında birşey yok ne bileyim aslında adet olmadan önce midem bulanırdı o da yok ahhhhh hadi inşallah süper bir kaç günlüğüne de olsa hamileliği yaşamak çok gü<el
hoş geldin fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yaaaa.demek malatyalı arıyosun.ben de ne çok sevinmiştim,ankaralı kocanın eşi diye....peki ben sana bi malatyalı bulayım hemen.....ağlayan ikon bulamadım yaaaa...neyse hüüüüüüüü diyim anlarsın....
kıyamam sana bennnnnnnnnnnn malatyalı birileri duyar gelir bebeğim
canım 500 tefriciyen var fetihten kalanlarda bizlerin canım :))) yarına kesinleşir listeyide yayınlarım ....
yaaa kuşum ne önemi var,hepimiz buralıyız işte.....kızzzzzzzzz naber. inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir canım ya
canıııııııııııııııııııııım sende benim toprağımsın onu demek istemedim. eşim yenidoğanlı. sen neresinden. ama bir tane de malatyalı gelse iyi olmazmı
umarım
tamam canım
kızlar geçenlerde beklem diye bi arkadaş gelmişti hatırlıyomusunuz.bi daha sesi çıkmadı di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?