Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız serpil seçilde kocamın hemşerisi burda dolu ankaralı var. ben malatyalı arıyorum

yaaaa.demek malatyalı arıyosun.ben de ne çok sevinmiştim,ankaralı kocanın eşi diye....peki ben sana bi malatyalı bulayım hemen.....ağlayan ikon bulamadım yaaaa...neyse hüüüüüüüü diyim anlarsın....

[ı]yavuzguray0757[/ı] inşallah hamilesindir canım.peki hiç belirti yok mu,28 gün haricinde..ne biliimm,cildinde,göğüslerinde falan.hissettiğin bişeyler vardır heralde.

sadece göğüslerim acıyo bunun dışında birşey yok ne bileyim aslında adet olmadan önce midem bulanırdı o da yok ahhhhh hadi inşallah süper bir kaç günlüğüne de olsa hamileliği yaşamak çok gü<el

ay valla inşallah ya...evet evet hamilesin demek hoş bişey değil tabii ama,birazcık hissiyatın gidişatı öyle bende.

hoş geldin fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızzzzzzzzz naber. inşallah bu belirtiler hamilelik belirtileridir canım ya

canıııııııııııııııııııııım sende benim toprağımsın onu demek istemedim. eşim yenidoğanlı. sen neresinden. ama bir tane de malatyalı gelse iyi olmazmı
kıyamam sana bennnnnnnnnnnn malatyalı birileri duyar gelir bebeğim

umarım

canım 500 tefriciyen var fetihten kalanlarda bizlerin canım :))) yarına kesinleşir listeyide yayınlarım ....

tamam canım

Allahımmmmmmmmmmmmm inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlıısyla yavuzgüray hamiştir inşallhhh korkuyoruzda umutlandırma modunda sokamıyoruz çünkü snonrası bir facia oluyor ben aylraca yaşadım o olayı her ay feryat figan ağladım 8 klo kaybetim kocayı boşamlara kalktım daha ötesi giidp kıbrıstan bebek alıcam dedim hahhahahhah ayy neler yaptım neler yaptıklarıma inanmıyorum adamda evliya sabrımı var çekti beni bilmemem bende ikinci eşim eşimin iki oğlu var yırtınıyordum sen beni anlamssınnnnnn diye offff neler yaşadım neler o yüzden artık kızlara temkinli davarnıyorumm

yaaa kuşum ne önemi var,hepimiz buralıyız işte.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…