aaaa evet gelmedi bir daha gelir belki?
evet bir daha beklemden ses çıkmadı .....
sanırım açılmak istedi aslında,sıkıntısı vardı, içine kapalı biri gibi geldi.....baya bi üzülmüştüm durumuna.
özelinden mesaj atalım hangi sayfadydı bakyım ne zamna girmişti
cimcime nasıl bulacğız hangi sayfada ya beklem
allahımmmmmmmmmmmmm inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlıısyla yavuzgüray hamiştir inşallhhh korkuyoruzda umutlandırma modunda sokamıyoruz çünkü snonrası bir facia oluyor ben aylraca yaşadım o olayı her ay feryat figan ağladım 8 klo kaybetim kocayı boşamlara kalktım daha ötesi giidp kıbrıstan bebek alıcam dedim hahhahahhah ayy neler yaptım neler yaptıklarıma inanmıyorum adamda evliya sabrımı var çekti beni bilmemem bende ikinci eşim eşimin iki oğlu var yırtınıyordum sen beni anlamssınnnnnn diye offff neler yaşadım neler o yüzden artık kızlara temkinli davarnıyorumm
canımmm özelden attımm mesaj
canımmm özelden attımm mesaj
heheheh.ben de sana aattım b, tane özelden deneme mesajı.....
canım iyi demişsin.evet sen de bana atmışsın.baktım özel mesajıma.canım bende sana atımm bak yukarıya özel mesaj yazar bilidrilerinzi var der orayı tıklarsın baksrın bekeme sende mesaj at ben yazdım davet etim kızalar seni bekliyor dedim
cimcimes53, serpil02507, yavuzguray0757, şeker-leblebi kızlar akşam rehavetimi bu....hadi canlanın biraz ya...az kaldı mesai bitimine...
o zaman çıkmadan son bir kahve sg molası.......canım evet hepimiz birazdan yok oluruz hahhahahhahhahah yarına burada oluruz
o zaman çıkmadan son bir kahve sg molası.......
pekde güzel yapmışım
ellerine sağlık pek güzel olmuş
sırtımın sağ tarafı kolumun altına doğru tutulmuş kulunç var
ayyy nasıl ağrıyor saat geçsede eve gidip yatsam uyyşşş :96:
ben bugün 500 yasin başlayacağım cnm ıslak kek disiplin cezasını çekecek içerde bugün başladıı çıkınca kan akıtalım serpoş diyor hahhahahhahahhahaha ben gülme kriizne girdimm oda gülmeeeeeee diyor yani ne yapayımm olan olmuş artık:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?