Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

39 canım sınırdayım deme oyüzden acele ediyom......sen kac yaşındasın canım
sınırda falan değilsin canım.sıkma canını...ama bu yaşlarda elimizi çabuk tutmakta fayda var tabii....bu arada,hangi arkadaşa cevap veriyorsan,hani alıntı yap diye bi ikon var ya,ona bas,mesajını öyle yaz,daha kolay olur senin için de...ben de yeni öğrendim

serpil02507+, beklem, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici canlarım
canımmmm..napıyosun..ben bu hafta 3 gün üstüste,bir gün ara tekrar çalışma halindeyim..yılmak yok çalışmaya devam....bak şimdi bi de sen hesap ediver şekerim....24 günde bi regl oluyorum...25 ekimde oldum,..ben ayın 1inden beri çalışıyorum,nasıl ama..doğru tarih di mi....

ahsen canım hoşgeldin nasılsın canım seni bekliyoduk valla bu hafta sürelerimize katılacakmısın fetih ve tefriciye okuyoruz 6 fetih 200 tefriciye kaldı canım kaçar tane okursun ????

canım 3 fetih 100 de tefriciye versem olurmu tefriciye 4444 varya o abdestsizde okunuyo hani kısa yani ????
tamam canım alan olmazsa hepsinide okurum

şükür iyiyiz canım..sen nasılsın...

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşama koca poponu sallayacanmıı?????

selam kızlar sıkıntıdan topik topik dolaşıyorum valla.bugün biraz sancım oldu biran korktum erkenmi doğuracam diye.halsizlik ve yorgunluk var biran evvel eve gitmek istiyorum.
serpil kocişi bekliyorum gelince çıkarım halaya katılamam buğün zaten çok halsizim bırak popo elimi sallayacak halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor

ahsenimmmmmmmmm canım kıyamam sana eee tatlım artık ağırlaştın normaldir sen dinlen kzu bende yoğundum canım benimde hiç halim yok çok uykum geliyor benim

serpil02507+, ahsen_81+, beklem, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+ kızlar yoklama aldım ama eksiğimiz var onlar nerlerdeler hahhahahhahahhahhahaha

tamam canım o zamn sana 6 fetih ve 100 tefriciye yazıyorum ok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…