cevap gelmedi...............
busecan sen izmirin neresindensin.........
inşallah canım allah isteyen herkese versin..............
kızlar çok yorgunum eve gidip yatmak istiyorum ama ev gezmemiz var akşama ...
sınırda falan değilsin canım.sıkma canını...ama bu yaşlarda elimizi çabuk tutmakta fayda var tabii....bu arada,hangi arkadaşa cevap veriyorsan,hani alıntı yap diye bi ikon var ya,ona bas,mesajını öyle yaz,daha kolay olur senin için de...ben de yeni öğrendim39 canım sınırdayım deme oyüzden acele ediyom......sen kac yaşındasın canım
kızlar çok yorgunum eve gidip yatmak istiyorum ama ev gezmemiz var akşama ...
amannnnnnnnn al bendende o kadar bende dökülüyorumm resmen
canımmmm..napıyosun..ben bu hafta 3 gün üstüste,bir gün ara tekrar çalışma halindeyim..yılmak yok çalışmaya devam....bak şimdi bi de sen hesap ediver şekerim....24 günde bi regl oluyorum...25 ekimde oldum,..ben ayın 1inden beri çalışıyorum,nasıl ama..doğru tarih di mi....serpil02507+, beklem, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici canlarım
ahsen canım hoşgeldin nasılsın canım seni bekliyoduk valla bu hafta sürelerimize katılacakmısın fetih ve tefriciye okuyoruz 6 fetih 200 tefriciye kaldı canım kaçar tane okursun ????
tamam canım alan olmazsa hepsinide okurumcanım 3 fetih 100 de tefriciye versem olurmu tefriciye 4444 varya o abdestsizde okunuyo hani kısa yani ????
rica ederim cnm tabıkı kullanmakda fayda var hayıt kullanan çok serpilde kullanmış faydasını görmüş
havuçda biliyosun tavşanlar doğurgan ya bu yüzdenmiş :90:
allah doğada herşeyi bize sunmuş :97:
slm cnm naber
şükür iyiyiz canım..sen nasılsın...
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşama koca poponu sallayacanmıı?????
birde beni düşünün offffffffffffff offffffffffffffff
valla çok iyi görünüyosun canım..oonnnnnnn nomerobirde beni düşünün offffffffffffff offffffffffffffff
:94::94::94::94::94: Gel çaren olayım bugün cuma senin kırmıızlarının şerefine akişmam döktyürelim ne dersinn :)))
valla çok iyi görünüyosun canım..oonnnnnnn nomero
tamam canım alan olmazsa hepsinide okurum
selam kızlar sıkıntıdan topik topik dolaşıyorum valla.bugün biraz sancım oldu biran korktum erkenmi doğuracam diye.halsizlik ve yorgunluk var biran evvel eve gitmek istiyorum.
serpil kocişi bekliyorum gelince çıkarım halaya katılamam buğün zaten çok halsizim bırak popo elimi sallayacak halim yok sanki bütün kemiklerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?