Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bi hafta sonra benim günlerimi de takip edicez di mi canım...ben de başlarım haftaya gün saymaya.....siz de sayın benimle nooolurrrr.....

kızlar iconlarla bizi anlatayım kocalar ve biz
gülelim azıcık

akşam olur işten çıkarız bayılmış şekilde kimi zaman neşeli
sonra eve gideriz uça uça çalışcaz ya :78:
evde önce yemek yemek gerek karın doymadan olmaz
sonra geçeriz oturma odasına azıcık tv bakarız :82: haberler izleriz
sonrada aşk
kadın çıkarır :92::92::92::92:
erkek çıkarır
:97:

sonra banyo yaparız oh çıkar mis kokarız
sonra oturur keyfimize bakarız
bi bakmışsın 4 hafta sonra
sonra dokuz ay sonra doğururuzz :95::95::84::84::84::84:

nasıl hikaye

ne olmuş kız bana benimde haberim yok. kumsaaaaaaaaaaaaaal gaipten sesmi geldi kuzum ne olcakmış ban

olduuuuuuuuuuuu canım başım üstüne

süper olmuş valla.... bu arada öğrendiğim bi bilgiye göre,hemen banyo yapmıyomuşuz...aradan vakit geçecek öyle yapacakmışız..çünkü etkileniyomuş minikler...

süpersin sen ya bayıldım harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şekerrrrrrrrrrrrrrr

oyyyyyyyyyyyyyy süer tam benlik bayıldım nasılda beni anlatmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş

aralıkta tüp yaptırma düşüncesi ne zamandır aklında canım....

bu yıl aralık ayına planlamıştık eşim ısrra edince erke aya aldık tahlil falan filan başladık ama kaldık işte zapp gibi ortada neyse artık bıraktım akışına yapacak birşey yok yorumda yapamıyorum sadce zaman ne getirecek ne götürecek artık bilmiyorum ama ben bu giidşle tüpü ertelrim yani hiç havamda civamda değilim tüp için ben istedikçe o kaçıyor ben artık bırakıyorummm bir yerde bir negel var ama ben o engeli çözemiyorum

canım serpilim,zamannda tüpe kodladın sanırım kendini...lütfen aralıktaki tüp fikrini erteleme...ben iyi olacağını,olumlu olacağını hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…