aaaaaaaaaaaaaaa canım benim içinde bir tahmin yapsannn:26::26::26:
kızlar farkındayım hepiniz bana yoğunlaştınız,ateş gibiyim....serpil senin kasım bence...ama ilerleyen süreçte tekrar bi düşüneücem..şimdilik kasım sonu ve aralık gibi hissediyorum..hayatkavuniçi bende hislerini öğrenmek isterim drum 1-2 ay dinlen dedi aralıkta yani ama ben çok sabırsızım bu aymı başlasam diyorum regl den sonra bilmiyorum neyse aralıkta hamile kalırmıyım acaba :))))
kızlar farkındayım hepiniz bana yoğunlaştınız,ateş gibiyim....serpil senin kasım bence...ama ilerleyen süreçte tekrar bi düşüneücem..şimdilik kasım sonu ve aralık gibi hissediyorum..
cimcimcim,bu ay başla sen...aralık ocak senin ayın ....2- 3 ay var gibi sanki..
kızlar bunlar tabii ki hissiyat sadece.....ama size sizninle ilgili ne hissettiysem o an söyliycem zaten....anlık yani....
çok sevdim hepinizi
saol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inş...
reglden sonra başlıyımmı yani ayy eniyisi ben dr u arayıp sorayım dimi :))))
yaptı ya canımm tüpe başla dedi sanada :)))))))999999
saol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inş...
reglden sonra başlıyımmı yani ayy eniyisi ben dr u arayıp sorayım dimi :))))
kızlar farkındayım hepiniz bana yoğunlaştınız,ateş gibiyim....serpil senin kasım bence...ama ilerleyen süreçte tekrar bi düşüneücem..şimdilik kasım sonu ve aralık gibi hissediyorum..
kızlar bunlar tabii ki hissiyat sadece.....ama size sizninle ilgili ne hissettiysem o an söyliycem zaten....anlık yani....
çok sevdim hepinizi
çok sevdim hepinizi
iyi akşamlar canımmburda serpilcim......ben buldum...şimdi çıkmak zorundayım.pazartesi devam edelim...hepinizin gönlünüzden geçen olsun..iyi akşamlar
serpil ilk tüp,ilk bebek.....gidemedim bi türlü....oofff.....
kafandaki zaman doğru zaman..yani aralıkta tüp düşündük dein ya....zaman o zaman.....
kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum iyi tatiller
doktoru dinliycez,ama hislerimizi de atmıycaz kenara....başla hiç bişey olmaz....ben düşük yaptığım ay başladım......3.ay bu....
hiç arama yaaa başla sen arkadaşım bana güvenn :)))) seninle ben aynı şeyi yaşadık biliyosun eğer kürtaj olsaydın beklemeliydın ama zaten bir ay dinlendin başlamalısın
burda serpilcim......ben buldum...şimdi çıkmak zorundayım.pazartesi devam edelim...hepinizin gönlünüzden geçen olsun..iyi akşamlar
canım benimmmzeytinim en güzel akşamlar senin ve o tatalı meleğinin olsun
hayatkavuniçi güle güle canımmmm mucuxx
naiahlimm ölüyorum yorgunum birde yine soldan büyüyor yumurta belli ediyor sağ tembel benim
cimcimemmem canım sen çalışmlaraı aksatma beklemenede gerek yok
kumsalımm tatalım yok oldun kalbim seninle
cimcime iyi akşamlar canım benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?