Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaaaaaaaaaaaaaa canım benim içinde bir tahmin yapsannn:26::26::26:

hayatkavuniçi bende hislerini öğrenmek isterim drum 1-2 ay dinlen dedi aralıkta yani ama ben çok sabırsızım bu aymı başlasam diyorum regl den sonra bilmiyorum neyse aralıkta hamile kalırmıyım acaba :))))
kızlar farkındayım hepiniz bana yoğunlaştınız,ateş gibiyim....serpil senin kasım bence...ama ilerleyen süreçte tekrar bi düşüneücem..şimdilik kasım sonu ve aralık gibi hissediyorum..
cimcimcim,bu ay başla sen...aralık ocak senin ayın ....2- 3 ay var gibi sanki..

kızlar bunlar tabii ki hissiyat sadece.....ama size sizninle ilgili ne hissettiysem o an söyliycem zaten....anlık yani....
çok sevdim hepinizi

saol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inş...

reglden sonra başlıyımmı yani ayy eniyisi ben dr u arayıp sorayım dimi :))))

saol canım benim hepimiz için hayırlısı olsun inş...

reglden sonra başlıyımmı yani ayy eniyisi ben dr u arayıp sorayım dimi :))))
hiç arama yaaa başla sen arkadaşım bana güvenn :)))) seninle ben aynı şeyi yaşadık biliyosun eğer kürtaj olsaydın beklemeliydın ama zaten bir ay dinlendin başlamalısın

ayyyyyyyyyyyyyyy canım benim sağol inşallhh aralık kasım malum eşim cezalı pass geçiyoruz rabbim aralığa nasip etsin inşallhhhhhhhhhhh sanada en kısa zamanda

serpil buldum canım oku :))

Alıntı:
serpil02507 kullanıcısından alıntı
bu yıl aralık ayına planlamıştık eşim ısrra edince erke aya aldık tahlil falan filan başladık ama kaldık işte zapp gibi ortada neyse artık bıraktım akışına yapacak birşey yok yorumda yapamıyorum sadce zaman ne getirecek ne götürecek artık bilmiyorum ama ben bu giidşle tüpü ertelrim yani hiç havamda civamda değilim tüp için ben istedikçe o kaçıyor ben artık bırakıyorummm bir yerde bir negel var ama ben o engeli çözemiyorum

canım serpilim,zamannda tüpe kodladın sanırım kendini...lütfen aralıktaki tüp fikrini erteleme...ben iyi olacağını,olumlu olacağını hissediyorum...

burda serpilcim......ben buldum...şimdi çıkmak zorundayım.pazartesi devam edelim...hepinizin gönlünüzden geçen olsun..iyi akşamlar

hayatkavuniçi biz buradaki çıtırlar hepimiz gerçekten iyi dostlarız birbirmiizn nazını cazını çekeriz ve hepimiz pozitifiz canım yani iyiz bizde seni sevdik cnmm

serpil ilk tüp,ilk bebek.....gidemedim bi türlü....oofff.....
kafandaki zaman doğru zaman..yani aralıkta tüp düşündük dein ya....zaman o zaman.....

zeytinim en güzel akşamlar senin ve o tatalı meleğinin olsun

hayatkavuniçi güle güle canımmmm mucuxx

naiahlimm ölüyorum yorgunum birde yine soldan büyüyor yumurta belli ediyor sağ tembel benim

cimcimemmem canım sen çalışmlaraı aksatma beklemenede gerek yok

kumsalımm tatalım yok oldun kalbim seninle

serpil ilk tüp,ilk bebek.....gidemedim bi türlü....oofff.....
kafandaki zaman doğru zaman..yani aralıkta tüp düşündük dein ya....zaman o zaman.....

evet denersem rabbim nasip ederse ilk denemme olacak ama artık korkar oldum inşallhhh bende hep aralığa endexliydim nedense bu yıl hep aralık dedim durdum geçen ay aralıkta aşılamma olmuştu (

doktoru dinliycez,ama hislerimizi de atmıycaz kenara....başla hiç bişey olmaz....ben düşük yaptığım ay başladım......3.ay bu....

hiç arama yaaa başla sen arkadaşım bana güvenn :)))) seninle ben aynı şeyi yaşadık biliyosun eğer kürtaj olsaydın beklemeliydın ama zaten bir ay dinlendin başlamalısın

tamam kızlar regl olım sonrasında başlıyorum çalışmalara :))) bende zaten içimden öle geliyo nette baktım hep öle yazıyo genelde beklememişler bile bakalım ben yinede içim rahatlasın diye ararım dr u :))))

kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum iyi tatiller

burda serpilcim......ben buldum...şimdi çıkmak zorundayım.pazartesi devam edelim...hepinizin gönlünüzden geçen olsun..iyi akşamlar

tamam kızlar öpüyorum sizleri iyi akşamlar hepinize :))):92::92::92::92:

canım benimmm işler yoğun bitanemmm

kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum iyi tatiller

iyi akşamlar canım benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…