kasımda aşk başkadır ve kasım ayı aşk kokuyor
inşallah canım....yürekten katılıyorum bu dileğe....aralıkta eşimin doğum günü belki bana hediye verir hahahhahahhahhahhhahhahhha
iyi akşamlar kızlar öptüm:80:
inşallah canım....yürekten katılıyorum bu dileğe....
hayat kavuniçi,yani,sıcak,tatlı,yumuşak,çekici......her an içindesin.aralık 19 veya en geç 20 si adet günüm eşimin doğum günü aralık 28 yanii eğer hamile kalırsamm kiiiiiiiiiii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhh ona doğum günü hediyesi olur bellimi olur hayat bu değilmi yaşam bu hiç belli olmaz
aralık 19 veya en geç 20 si adet günüm eşimin doğum günü aralık 28 yanii eğer hamile kalırsamm kiiiiiiiiiii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhh ona doğum günü hediyesi olur bellimi olur hayat bu değilmi yaşam bu hiç belli olmaz
hayat kavuniçi,yani,sıcak,tatlı,yumuşak,çekici......her an içindesin.
hayatkavuniçi şimdi ben bayram sonrası dr ye gideceğim ya tüp aşılama diyecek muhtemelen benim için ne hissediyosun :)))
inşallahhhh sen bana şu güzel enerjilerinden yolla bol bolltüp diyecek bence....tüpe başla.....aşılama dese bile tüpte goooooooooooll diyeceksin hayatım.....
bak şimdi bi hoş oldu içim....bebek en kısa zamanda geliyo....hiç kafanı yorma...
tüp diyecek bence....tüpe başla.....aşılama dese bile tüpte goooooooooooll diyeceksin hayatım.....
bak şimdi bi hoş oldu içim....bebek en kısa zamanda geliyo....hiç kafanı yorma...
gönderiyorum zaten,gönderirken de ateş basıyo..ama çok hissederk söyledim.inan bana......herkese gönderiyorum enerjiinşallahhhh sen bana şu güzel enerjilerinden yolla bol boll
yaptı ya canımm tüpe başla dedi sanada :)))))))999999aaaaaaaaaaaaaaa canım benim içinde bir tahmin yapsannn:26::26::26:
gönderiyorum zaten,gönderirken de ateş basıyo..ama çok hissederk söyledim.inan bana......herkese gönderiyorum enerji
iyi akşmalar zeytincim bol bol dinlen canım mucksssssssscimcimes53, hayatkavunici, nhlkpr, serpil02507+, yavuzguray0757
kızlar iyi akşmlar iyi tatiller canlarım öpüldünüz kocman
kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?