Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benimle ilgili hislerinise rica edeyim lütfen :

gönderiyorum zaten,gönderirken de ateş basıyo..ama çok hissederk söyledim.inan bana......herkese gönderiyorum enerji

ben insanların yaydığı enerjiye çok inanıyorum. allaha şükürki bizim kızlarda negatif enerji yayan yok

kızlar nasıl geziliyo böyle topiklerde..ben bu topikten direk başka yerlere gitmeyi bilmiyorum....

gitme daha iyi. diğer yerler kaka

serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi kızlarr az aşağı mahlle yukarı mahlle yapıp geleyim dedikodu varmı bakayım hahhahhahhahhahhhahh

kız ben sana çok turlama demiyormuyum gel buraya çok geze geze :92: elinde gelcen sonra

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

devamını bekliyoruz

fatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo iki dön bacımmm

kız döncemde çooooooooooook yorgunum bugün

Son düzenleme:
ne o kız cimcime buraya girmem yasaklandıda haberimmi yok sizi görmeye geldim gülüm.

senin icona bayıldım ayrıca. buseye daha çok yakışırdı ama

canım yok yani sesin çıkmıyo burda napıyon demek istedim bu icon benim :92: görteriyom ama elletmiyom oyuzden sadece yukarısı çıkıyo dermişim :)))) aşağısı kapalı :)))

busenin icon bu :))))))))))
çalışmalar için aşağıların açık olması lazım :)))

ayyyy sen çok yaşa emi cimcime sabah sabah öldürdün beni gülmekten buse duymasın walla ikimizide siler süpürür burdan :94::94::94::94:

ayyyy sen çok yaşa emi cimcime sabah sabah öldürdün beni gülmekten buse duymasın walla ikimizide siler süpürür burdan :94::94::94::94:

duydu ki dün dedim ben ona sütyen benim don senin olsun ama o adam donu diyo bana dedim olsun onun da çıkması gerekmiyomu :)))))))

:92::92::92::92::92::92::92:

duydu ki dün dedim ben ona sütyen benim don senin olsun ama o adam donu diyo bana dedim olsun onun da çıkması gerekmiyomu :)))))))

:92::92::92::92::92::92::92:

bende sütyen istedim vermiyo fato bu sanki sütyeni de çok çıkartıyodu numunelik şeyma

ne o kız cimcime buraya girmem yasaklandıda haberimmi yok sizi görmeye geldim gülüm.

senin icona bayıldım ayrıca. buseye daha çok yakışırdı ama

dimi fatocum bana yakışır

hihihihihihih valla ben normaldede pek takmayı sevmiyom çok nadir takarım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kızlargünaydın maşallah don sütyen süpersiniz akşamdan hızınızı alamadınız herhalde

kavuniçi ya banada bir yorum birazdan randevum var aşılama için start veriyorum yolla enerjilerini

kızlargünaydın maşallah don sütyen süpersiniz akşamdan hızınızı alamadınız herhalde

kavuniçi ya banada bir yorum birazdan randevum var aşılama için start veriyorum yolla enerjilerini

ewt canım akşam çıkarmadık
hayırlısı olsun cnm inş tutarda şurda eğlenirizzzz :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…