kızlar farkındayım hepiniz bana yoğunlaştınız,ateş gibiyim....serpil senin kasım bence...ama ilerleyen süreçte tekrar bi düşüneücem..şimdilik kasım sonu ve aralık gibi hissediyorum..
cimcimcim,bu ay başla sen...aralık ocak senin ayın ....2- 3 ay var gibi sanki..
kızlar bunlar tabii ki hissiyat sadece.....ama size sizninle ilgili ne hissettiysem o an söyliycem zaten....anlık yani....
çok sevdim hepinizi
gönderiyorum zaten,gönderirken de ateş basıyo..ama çok hissederk söyledim.inan bana......herkese gönderiyorum enerji
kızlar nasıl geziliyo böyle topiklerde..ben bu topikten direk başka yerlere gitmeyi bilmiyorum....
serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi kızlarr az aşağı mahlle yukarı mahlle yapıp geleyim dedikodu varmı bakayım hahhahhahhahhahhhahh
aralık 19 veya en geç 20 si adet günüm eşimin doğum günü aralık 28 yanii eğer hamile kalırsamm kiiiiiiiiiii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhh ona doğum günü hediyesi olur bellimi olur hayat bu değilmi yaşam bu hiç belli olmaz
kızlar iconlarla bizi anlatayım kocalar ve biz
gülelim azıcık
akşam olur işten çıkarızbayılmış şekilde kimi zaman neşeli
sonra eve giderizuça uça çalışcaz ya :78:
evde önce yemek yemek gerekkarın doymadan olmaz
sonra geçeriz oturma odasına azıcık tv bakarız :82:haberler izleriz
sonrada aşk
kadın çıkarır :92::92::92::92:
erkek çıkarır
:97:
sonra banyo yaparız oh çıkar mis kokarız
sonra otururkeyfimize bakarız
bi bakmışsın 4 hafta sonra
sonra dokuz ay sonra doğururuzz :95::95::84::84::84::84:
nasıl hikaye
fatoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo iki dön bacımmm
kız fatoş napıyosun burda :)))
:92::92::92::92: bak bu benim icon :))))))))
ne o kız cimcime buraya girmemyasaklandıda haberimmi yok sizi görmeye geldim gülüm.
senin icona bayıldım ayrıca. buseye daha çok yakışırdı ama
canım yok yani sesin çıkmıyo burda napıyon demek istedim bu icon benim :92: görteriyom ama elletmiyom oyuzden sadece yukarısı çıkıyo dermişim :)))) aşağısı kapalı :)))
busenin icon bu:))))))))))
çalışmalar için aşağıların açık olması lazım :)))
ayyyy sen çok yaşa emi cimcime sabah sabah öldürdün beni gülmektenbuse duymasın walla ikimizide siler süpürür burdan :94::94::94::94:
günaydın arkadaşlar, nasılsınız
duydu ki dün dedim ben ona sütyen benim don senin olsun ama o adam donu diyo bana dedim olsun onun da çıkması gerekmiyomu :)))))))
:92::92::92::92::92::92::92:
ne o kız cimcime buraya girmemyasaklandıda haberimmi yok sizi görmeye geldim gülüm.
senin icona bayıldım ayrıca. buseye daha çok yakışırdı ama
bende sütyen istedim vermiyo fato busanki sütyeni de çok çıkartıyodu numunelik şeyma
dimi fatocum bana yakışır
olmaz :92::92::92: bu benimbuda senin anlaşmıştık ama sütyeni çıkarıyom kız evde duramam öle çoğu zaman takmam zaten :)))))))))))))
bende eve gidince takmıyom ne var yanı ii al iconunu
hihihihihihih valla ben normaldede pek takmayı sevmiyom çok nadir takarım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hihihihihihih valla ben normaldede pek takmayı sevmiyom çok nadir takarım :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kızlargünaydın maşallah don sütyen süpersiniz akşamdan hızınızı alamadınız herhalde
kavuniçi ya banada bir yorum birazdan randevum var aşılama için start veriyorum yolla enerjilerini
kızlargünaydın maşallah don sütyen süpersiniz akşamdan hızınızı alamadınız herhalde
kavuniçi ya banada bir yorum birazdan randevum var aşılama için start veriyorum yolla enerjilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?