yokk kesinlikle kan tahliline karşıyım bende zor damar buluyorlar canım çok acıyor birde kocaman bir negatif olunca çektiğim sıkıntı canbası kalıyor bugü ateş ölçebilseydim az buçuk tahmin edrdim ama artık yarınki ateşime göre sorulara cevap bulabiliriz bende önceden hep foooss oluyordu şimdi sol göğsüm şii ve sancılı diğeride bugü büyümeye başladıı .)))))
bziizm gönül bahçemiz açık ama tertemiz kalplilere üzgünümkaydirigubbakcemile3
fatoözel bu ikinci aşılman ilk aşılmaya göre farklılık varmı gözlemlediğin?
benide götürrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile.günaydın kızlar..ben yine pzartesiye kadar yokum hafta sonu için birazdan anneanemin yazlığa gideceğim bol oksijen almaya..
hhuuuuuuuuuuuuu günaydın kıslarrrrrrrrr :)))) ay ne güzel mutluyuzmu ne bu gün dün güzel bi günden çıktık onun huzuru galiba bende güzel güzel rüyalara dalıyorum her gece heheh:))))kafayı yedim bebekle ama umutlu bakmakta bi beceri allahın lütfu:)
ahseniiiiiiiiiiiiiim nasılsın bebişim
hpt-honey günaydın canım nasılsın
kesinlikle haklısınhhuuuuuuuuuuuuu günaydın kıslarrrrrrrrr :)))) ay ne güzel mutluyuzmu ne bu gün dün güzel bi günden çıktık onun huzuru galiba bende güzel güzel rüyalara dalıyorum her gece heheh:))))kafayı yedim bebekle ama umutlu bakmakta bi beceri allahın lütfu:)
iiyidir tatlımmmmmmm sen nasılsın yat kalma bak öleklava: ben kendime bu yüzden çok kızıyorum 2 tüp bebek yaptrmıştım ankarada ilkinde hemn kalkıp sosyete parazına arkadaşlara alış verişe gitim yuhhhhhhhh bana 2.si annemde kalaayım dinleneyim dedim nerdeee duramadım evi temizledim anneme çok kızıyorum hiç ciddiye almamıştı beni sonrada babamla bi kavgaya tutuştular hiç yapmazlardı yanımda bide ara köteği yemiştim ikiside olmadı kısmet deilmiş bidaha öle bişi yapsam wc dışında bişi yapmazdım
aslında haklısın honey ilk aşılamada 2 gün izin almıştım. evde dinlenmiştim. mesela 1.gün hiç bir şey yoktu ama 2.gün kahverengi lekeler gelmişti. gün içerisinde bir kaç kez çamaşırımı değiştirmek zorunda kalmıştım.iiyidir tatlımmmmmmm sen nasılsın yat kalma bak öleklava: ben kendime bu yüzden çok kızıyorum 2 tüp bebek yaptrmıştım ankarada ilkinde hemn kalkıp sosyete parazına arkadaşlara alış verişe gitim yuhhhhhhhh bana 2.si annemde kalaayım dinleneyim dedim nerdeee duramadım evi temizledim anneme çok kızıyorum hiç ciddiye almamıştı beni sonrada babamla bi kavgaya tutuştular hiç yapmazlardı yanımda bide ara köteği yemiştim ikiside olmadı kısmet deilmiş bidaha öle bişi yapsam wc dışında bişi yapmazdım
sen güzelsin ya güzel rüyalar görüyorsunn kızız şu teyzeyi öpseydin yerime selammmı söyleyseydinn günün lafı ne öğrendinmii?
allah kahretmesin emiiiiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:serpil söledim selamını çok sevindi bu seferkiler biraz ayıp dün çöpcülere 15 milyon vermiş o kadın herkesten zevk alıyo azcık parasınıda iyilik yapıyo neyse dün soyundum gecelikle uzandım dio kapının girişinde böle somyamı derler o var ona uzanmış ben geldim sanmış öle kalmış oda su faturası kesen çocuk dalmış içeri bende öle s.....ler gibi utandım dio oda ne bulduysa üstüne kapamış çocuk .teyze fatura yazmıyorum bişi harcamamışsın demiş teyzeden soğuk su istemiş. Rabbim dio ben çöpcüleree verdim faturam gelmedi hikmete bak dio . sokatan serseri okul çocukları geçiyo onlarada başları kalkmadan cükleri kalkıyo bunların dio delikafadulden
aslında haklısın honey ilk aşılamada 2 gün izin almıştım. evde dinlenmiştim. mesela 1.gün hiç bir şey yoktu ama 2.gün kahverengi lekeler gelmişti. gün içerisinde bir kaç kez çamaşırımı değiştirmek zorunda kalmıştım.
ikinci aşılamada malesef izin alamadım sabah gidip aşılama yaptırdım. öğleden sonra otobüse binip işe geldim. ama burada pek ayakta işim olmuyor. yani ben akşama kadar bu masanın başından ayrılamıyorum. bu aşılamada ilk gün kahverengi lekeler geldi. ikinci gün tertemiz.
zaten o kahve lekelerde hani orası hassas bölge, orada işlem yapılıyor filan ya ondan olurmuş herhangi biz özelliği yokmuş. artık kısmet ya gülüm. bakalım ne çıkacak. tutarsa başımın üstünde yeri var. tutmazsa önümüzdeki sürece devam
canım sen ne tatalıısn öyle ya inşallh onlar ihtiyaç duymadan meleğin göbüşüne konar benim bir arkadşımm2 aşılama 1 tüp yaptırdı negatif sonra doğal bir şeklde hamile kaldı ve kzızı oldu.... çok şirin bu güzel günnlerin hurmetine sanada bu duyguyu yaşatsınolumunekankayizsmile
serpil söledim selamını çok sevindi bu seferkiler biraz ayıp dün çöpcülere 15 milyon vermiş o kadın herkesten zevk alıyo azcık parasınıda iyilik yapıyo neyse dün soyundum gecelikle uzandım dio kapının girişinde böle somyamı derler o var ona uzanmış ben geldim sanmış öle kalmış oda su faturası kesen çocuk dalmış içeri bende öle s.....ler gibi utandım dio oda ne bulduysa üstüne kapamış çocuk .teyze fatura yazmıyorum bişi harcamamışsın demiş teyzeden soğuk su istemiş. Rabbim dio ben çöpcüleree verdim faturam gelmedi hikmete bak dio . sokatan serseri okul çocukları geçiyo onlarada başları kalkmadan cükleri kalkıyo bunların dio delikafadulden
canım tüp bebekte mi tutmadı. peki çok özel olmazsa sorunun ne olduğunu söylüyor doktorlar. ben 3.aşılamadan sonra tüp denemeyi istiyorum ama maddi gerekçelerden dolayı ne zaman olur yada olmazmı onuda bilmiyorum.canım benim inşlha rabbim herkosulda herşekilde verir ben 3 aşılama oldum hiç birini hatrlamıyorum bile hemen gezdim galiba olur die ciddiye almadım inşlah gönlündeki muradın olurr canımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?