Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bedne 3 ay kullanmayı düşünüyorum canım dediğin gibi bünyeden bünyeye fark edebilir gerçekten
inşallah çabuk etki ederde benimkide düzene girer inşallah hepimize faydası olucak ve bebiş olarak geri dönecek
benimde 2 kızkardeşim var allah ıma çok şükür onları çok ama çok seviyorum herşeyim onlar benimm

canım mısrayla dün uuzn uzun tlfaştık ciidid sancıları var 2 gün bekleyelim adet olmasa test yapıcaz geecek zaten net sorunu yaşıyordu canım

aylint buralarda canım

kumsalım evet devam et biliyorsun mısrada pko var adetyleri düznesiz ama onada cididii güzel etki yaptı ben 2 ay oldu kullanalım ve sürekli kullanacağım ilk defa göğüslerim şişti ebnim genlede fooos olurdu şimdi şişmeye başladı demekki hormonlarım düzeliyor bekarkende adetime yakın şişerdi oradan anlardım adet olucam diye şimdidie şii ve hasas özelikle sol göğsüm

serpilim sela vaktimi burada toplanacaktık. cuma ile sela arasında değilmi. dualarımızı ne zaman yapıcaz eyvahedigeldismile unuttum ben yaaaaaaaaa

fatoözelim canım ara ara misafirlerimiz oluyor farkındamısın hayalet hayalet geziniyorlar :))) çok komik oluyor ya :)))))))))))))))))))))))))))))))

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............14
nihal.................44.
serpil.................122.....
kumsal--------------8

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim..............20
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .5
neşemeşe.............11
hpt_honey.............3:
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam 258

canım öğlen arasdı yani farketmez bebeğim
hatta şöyle bir şansımız olsa ne kadar güzel olurdu değilmi.

bir cuma günü buradaki bütün kızlar eyüp sultan camisinde türbede buluşsak. dualarımız yapsak. ayyyyyyyyyy hayali bile çok güzel.

ben Eyüp Sultan Hazretlerinin türbesine gittiğimde inanılmaz huzur buluyorum. türbeye girip çıkarken gözyaşlarımı tutamıyorum ama o huzurdan. içimden sanki her şey çıkıp gidiyor. sadece ben ve Hz kalıyoruz. birde melekler.

geçen Pazar günü sabah saat 8 de kalktım eşime ben türbeye gidiyorum gelicenmi dedim. ben uyucam sen git dedi. bindim minibüse sabahın 9 u yollarda kimsecikler yok. türbeye bir gittimki ana baba günü. millet sabahın kör vakti kalkmışta gelmiş.

ne kadar güzel oldu sabah sabah dualar edildi. niyetler tutuldu. çıktım evime geldim huzurla.

inşallah bir gün bu huzuru bütün kızlar birlikte paylaşırız. çok isterim bunu. birde mevlanaya hep birlikte gideriz. çok istiyorum oraya gitmeyi.

birde elmalıda bir türbe var sizin orada. Abdal Musa türbesi orayı görmeyi çok istiyorum. ben 1998 de gelmiştim antalyaya ama o zaman kısmet olmamıştı

listeyi güncelledim misafirlerimize kolaylık olsun diye biz dualarımızda ayrımn yapmıyoruz rahat davaranabilrler misafirlerim gizliliğe gerk olmadığına inanaıyorumm biizm kalbimiz ortada

canım evet güzel olmazmı bakarsın ilerleyen dönemlerde nasip olur toplanızr dünya küçük hiç belli olmaz

fatoözel benim5 gündür göğüslerimde değişiklik var normalmiidr bu geçen ayalrad hep fostıuuu şimdii hergün sanki büyüyor yani 3 gün vara adetime normal mi bu

242 yasinimiz kaldı o zaman. belki bugün kızardan okuyanlar olmuştur. daha herkes gelmedi. haftaya cuma onunda duasını yaparız allahın izni ile.

serpilim inşallah bebiştendir. tabi sende daha önceleri foss oluyor diye bir şey söyleyemiyorum. benimkiler 1 hafta kaldığında şişmeye ve acımaya başlıyorlar. inşallah.

asında şimdi bir kan tahlili yaptırsan belli olur.

ne dersin sempatiksalakcinni

evet fatoözel kızlar muhakak okumuştur ez kaldı haftaya duasını yapabilsek çok iyi olur ama benim son 3 günüm var bu 3 günde ne okyabilisrem

yokk kesinlikle kan tahliline karşıyım bende zor damar buluyorlar canım çok acıyor birde kocaman bir negatif olunca çektiğim sıkıntı canbası kalıyor bugü ateş ölçebilseydim az buçuk tahmin edrdim ama artık yarınki ateşime göre sorulara cevap bulabiliriz bende önceden hep foooss oluyordu şimdi sol göğsüm şii ve sancılı diğeride bugü büyümeye başladıı .)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…