benim adım var listede ayrıca ben bu listeleri güncelleyemi beceremiyorum. balım mısradan haber varmı.kızlar listeyi karıştırdım okuyanlar eklesin
serpilim sela vaktimi burada toplanacaktık. cuma ile sela arasında değilmi. dualarımızı ne zaman yapıcaz eyvahedigeldismile unuttum ben yaaaaaaaaacanım mısrayla dün uuzn uzun tlfaştık ciidid sancıları var 2 gün bekleyelim adet olmasa test yapıcaz geecek zaten net sorunu yaşıyordu canım
aylint buralarda canım
kumsalım evet devam et biliyorsun mısrada pko var adetyleri düznesiz ama onada cididii güzel etki yaptı ben 2 ay oldu kullanalım ve sürekli kullanacağım ilk defa göğüslerim şişti ebnim genlede fooos olurdu şimdi şişmeye başladı demekki hormonlarım düzeliyor bekarkende adetime yakın şişerdi oradan anlardım adet olucam diye şimdidie şii ve hasas özelikle sol göğsüm
çok heyecanlıyım. bir an önce olsun istiyorum. içimde bir şeyler yapmış olmanın verdiği ferahlık var. huzur var.canım öğlen arasdı yani farketmez bebeğim
hatta şöyle bir şansımız olsa ne kadar güzel olurdu değilmi.canım öğlen arasdı yani farketmez bebeğim
bırak gezsinler gülüüüüüüüüüüüüm azıcık edep erkan öğrenirlerfatoözelim canım ara ara misafirlerimiz oluyor farkındamısın hayalet hayalet geziniyorlar :))) çok komik oluyor ya :)))))))))))))))))))))))))))))))
hatta şöyle bir şansımız olsa ne kadar güzel olurdu değilmi.
bir cuma günü buradaki bütün kızlar eyüp sultan camisinde türbede buluşsak. dualarımız yapsak. ayyyyyyyyyy hayali bile çok güzel.
ben Eyüp Sultan Hazretlerinin türbesine gittiğimde inanılmaz huzur buluyorum. türbeye girip çıkarken gözyaşlarımı tutamıyorum ama o huzurdan. içimden sanki her şey çıkıp gidiyor. sadece ben ve Hz kalıyoruz. birde melekler.
geçen Pazar günü sabah saat 8 de kalktım eşime ben türbeye gidiyorum gelicenmi dedim. ben uyucam sen git dedi. bindim minibüse sabahın 9 u yollarda kimsecikler yok. türbeye bir gittimki ana baba günü. millet sabahın kör vakti kalkmışta gelmiş.
ne kadar güzel oldu sabah sabah dualar edildi. niyetler tutuldu. çıktım evime geldim huzurla.
inşallah bir gün bu huzuru bütün kızlar birlikte paylaşırız. çok isterim bunu. birde mevlanaya hep birlikte gideriz. çok istiyorum oraya gitmeyi.
birde elmalıda bir türbe var sizin orada. Abdal Musa türbesi orayı görmeyi çok istiyorum. ben 1998 de gelmiştim antalyaya ama o zaman kısmet olmamıştı
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. hepiniz gelin ben hepinizi evimde misafir ederim. olumunekankayizsmilecanım evet güzel olmazmı bakarsın ilerleyen dönemlerde nasip olur toplanızr dünya küçük hiç belli olmaz
yine misafirimiz varfatoözel benim5 gündür göğüslerimde değişiklik var normalmiidr bu geçen ayalrad hep fostıuuu şimdii hergün sanki büyüyor yani 3 gün vara adetime normal mi bu
serpilim inşallah bebiştendir. tabi sende daha önceleri foss oluyor diye bir şey söyleyemiyorum. benimkiler 1 hafta kaldığında şişmeye ve acımaya başlıyorlar. inşallah.
asında şimdi bir kan tahlili yaptırsan belli olur.
ne dersin sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?