canım benim inşlha rabbim herkosulda herşekilde verir ben 3 aşılama oldum hiç birini hatrlamıyorum bile hemen gezdim galiba olur die ciddiye almadım inşlah gönlündeki muradın olurr canımmmmmmmmmmmm
canım tüp bebekte mi tutmadı. peki çok özel olmazsa sorunun ne olduğunu söylüyor doktorlar. ben 3.aşılamadan sonra tüp denemeyi istiyorum ama maddi gerekçelerden dolayı ne zaman olur yada olmazmı onuda bilmiyorum.
anladım canım. allah hepimizin yardımcısı olsun. evet her ay başka bir şey çıkıyor karşımıza. bunada şükürler olsuncanım hiç biri tutmadıilkinde çok yumurtam olduğundan dondurduk 2.yi öle kullandık bi sene sonra arkadaşımda aynı dr gitik onun yaşı benden büyük olmasına ramen ikizleri oldu bizde sorun yoktu sebebsiz ilfelitedetdik 1 yıl sonra 3 aşılama ertesi yılda tüp bebegeğe geçtik 2007 de son buldu tüm işlemler 2008 de ben doğla hamile kalmıştımşimdide eşimde varikosel çıktı 4 ay önce ameliyat oldu o ken hareket şimdi %15 oldu az amma olsun . ben rabbime rabbim bu sebeb verde çaresini bulamım die dua ediyodum sebebsiz olmaması beni üzüyodu böle dahamı iiyi oldu bilmem eşimde hiç sorun yokken yıllardr sonradan birden varikosel oldu işte bakalım hayat bize ne sunacak :)
hoşgeldin canımın içi, fatosozel+, hpt_honey, kumsal+, ahsen_81
Yeniden merhaba kızlar ben yine geldim
canım hiç biri tutmadıilkinde çok yumurtam olduğundan dondurduk 2.yi öle kullandık bi sene sonra arkadaşımda aynı dr gitik onun yaşı benden büyük olmasına ramen ikizleri oldu bizde sorun yoktu sebebsiz ilfelitedetdik 1 yıl sonra 3 aşılama ertesi yılda tüp bebegeğe geçtik 2007 de son buldu tüm işlemler 2008 de ben doğla hamile kalmıştımşimdide eşimde varikosel çıktı 4 ay önce ameliyat oldu o ken hareket şimdi %15 oldu az amma olsun . ben rabbime rabbim bu sebeb verde çaresini bulamım die dua ediyodum sebebsiz olmaması beni üzüyodu böle dahamı iiyi oldu bilmem eşimde hiç sorun yokken yıllardr sonradan birden varikosel oldu işte bakalım hayat bize ne sunacak :)
canımsın ya vallhi şu teyzeyi kocaman bir öp bende bayılırıum bu tip insanlara harika ya canım keşke komşu olsyadım ama bak burda kalplerimzi bir ruhlarımız bir o kadar yakınız herzaman derim dünya küçük muhakak birgün bir yerde yollarımız kesişir tıpkı burada kesiştiği gibi canım
bu arada seni tebrik ediyorum teslimyeti başarabilirsek herşeyi başarırız sende zaten bu başarı mevcut birde diyorum ki biz negatifleri göre göre alıştık mı ne bende 1 kere aşılama oldum 4 gün yerimden kalakamdım benim ağrı eşiğim düşük galiba mahvoldum ben nedense kimyasal birşeyler aldımmı vucuduma perişan oluyorum bana pek yaramıyor :))
, fatosozel+, hpt_honey, kumsal+, ahsen_81
Yeniden merhaba kızlar ben yine geldim
hoşgeldin canımın içi
hoşgeldin canım benim a.s.a.s.a.s.
heheeheh ay bi toplansak gül gül öldürü bizi canım yaaaaa inşşlah ben artık antalyada arkadaşım var sayıyorum benim çok garip tanışmayla dostluklarım olur hastane otobüs vs bendemi var bi gariplik anlamadım herkesi seviyor herkesten bal aluyorum vızıyyyyyyybenim öle standart arkadaşlarım pek olmaz hepsi değişik anlıyorum benimde ağrı eşiğim çook düşük ölürüm bende azcık bişiden olumunekankayizsmile
hoşbulduk canımvım nasılsın nerelerdesin dünde görüşemedik pek yoğunmusun bu günde :1hug:
ama yüce rabbimde öyle istemiyorum herkesi sevmememiizi sevmekten vazgheçme canım bence seven insanlar herzaman huuzrlu olur ve rabbim o güzel duygularından doalayı kapılarını açar sevmek güzel antalayada tabiiki arkadşın var ne zaman istersen başımızn tacısın hadii yazın çıkın çıkın gelin yetacak yerimiz varr birde kuru ekmeğimiz soğanımzı yeterrrrrrrrrrrr vallhiii
ama yüce rabbimde öyle istemiyorum herkesi sevmememiizi sevmekten vazgheçme canım bence seven insanlar herzaman huuzrlu olur ve rabbim o güzel duygularından doalayı kapılarını açar sevmek güzel antalayada tabiiki arkadşın var ne zaman istersen başımızn tacısın hadii yazın çıkın çıkın gelin yetacak yerimiz varr birde kuru ekmeğimiz soğanımzı yeterrrrrrrrrrrr vallhiii
valalhii birgün ilerleyen zamanlar kızlarla bir tur düzneleyim konyaya geleceğiz bak biz gelenceye kadar ney üflemeyi öğren resital verecksin bizeyerimsenibenaklinialirimsmile
katılıyorummm bende sana ebrarcımmmm ben hemen atlar gelirim herhalde :)
bak kalp kalbe karşıymış sen bunu yazarken bende toplanalım piknik yapalım yazıyodum ne demek kulaklarınız çınlayıncaya yeterrrrrrr sempatiksalakcinni deyinceye kadar üflerim ben size kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?