Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

benim var kavuniçi :))))))))))))))

her renk var hatta ben beyaz sevmam pek :))))))))))) eşimde :))

:92::92::92::92:

Son düzenleme:
:92::92:

kavuniçi donlara

alemsinizzzzzzz seviyom sizi :92::92:

bende seni sefiyooooooooooooooooom

hımmmm kavuniçi iç çamaşırı ilginç olur

denemek lazım :74:

ayyy vallhii öylleler yanii topiğin kızlarına

yarasın neyse kız mübarek günlerde ben kahve içeyim. durduk yerde günaa girmenin anlamı yok :84:

senin seranatlarını sevsinler hahhahahhaha ne tatalı söylüyorsun öyle iç çamaşırını kavuniçi al benim bikinimde kavuniçiydii tabbii giyinemedim o ayrı bişi

benim bikinimdede kavun içi renk hakimdi tesadüfe bak. oooooooooooh erdekte sürekli giydimde salındım walla. sefam olsun

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, nhlkpr+, yavuzguray0757+ eee yani bugünüde böyle geçirdik kukular donlar uçuştu havada en sonundadda aminnnn dedikkk

sefannnnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnn senin ıconunda çok tatalı ya:84:

bak seeeeeeeeeeeeen kız bütün kirli çamaşırlarınızı dökmüşsünüz ortaya

süpersin ya benimde eskiden çok şık donlarım vardı hahahhhahahahhaha

bak sen kız evlenince yapcağın şeyi önce mi yaptın adamcık görsün aaaa

kız bende beyaz ve siyah don severim aaaaa çok güzel olur renkilierde varda

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, nhlkpr+, yavuzguray0757+ eee yani bugünüde böyle geçirdik kukular donlar uçuştu havada en sonundadda aminnnn dedikkk
ayy serpoş hepsi var bizde

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyy süpersiniz ya az işe daldım uçmuşsunuz yine demek kavuniçi iç çamaşırı hiç düşünemedim ama ne yalan söyleyeyim tercihim hep beyaz 90 derecede yıkarım mis gibi ama çalışma oldumu değişir kırmızı siyah başka renk tanımam özellikle canım çok isterse yatağa hemen kırmızı saten nevresimlerimi seriveririm ohhhh bol bol çalış

kardeşim dalga geçiyor ben bu kadar çalışmayla 2 değil beşiz doğururdum diyo

doğursunda görelim kolaydı söylemesi
aynen canım bende beyaz severim

bak sen kız evlenince yapcağın şeyi önce mi yaptın adamcık görsün aaaa

kız bende beyaz ve siyah don severim aaaaa çok güzel olur renkilierde varda

ayy serpoş hepsi var bizde

evlenincede bi müddet devam ettim hala dikkat ederim ama eskisi gibi değilim ne bilim :))))

kızım bir çekmece dolusu var :))))))))))

anladınız siz onu :)))))

Son düzenleme:

kız bende yazın var gecelik
kış için hiç öyle şeylerim yok

o günlerde gelecek canımm benim sabırr

busecan,siyahlara bürünmüşsün bugün,iradeli,güçlü,kendinden emin kararlı adımlar....bunlar ben siyah giydiğimde hissettiğim şeyler bunlar olur....sende de öyle miydi?

busecan,siyahlara bürünmüşsün bugün,iradeli,güçlü,kendinden emin kararlı adımlar....bunlar ben siyah giydiğimde hissettiğim şeyler bunlar olur....sende de öyle miydi?

hoşgeldin naber cnm
ewt canım siyahı çok severim asalettir bendeeee
yazında beyaz dır siyahın yerinde olan

güzel renk severimm
SERPİL,kavuniçiiiiii,sıcak,çekici,capcanlı,enerji dolu,cesaret işi......bugün vallahi dedim ki,içlerinden biri kavuniçi giyindi ama kim,herkes kavuniçi giymez çünkü,yani bikaç aksesuar ya da kombin dışında..mesela ben tek başına kavuniçi giyemem...muhakkak üstüne bi fular mular bişeyler atarım....ama objelerim,şunum bunum kavuniçidir....
ne güzel oldu bugün böyle güzel bi renk-kıyafet muhabbeti yaptık.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…