hoşgeldin naber cnm
ewt canım siyahı çok severim asalettir bendeeee
yazında beyaz dır siyahın yerinde olan
SERPİL,kavuniçiiiiii,sıcak,çekici,capcanlı,enerji dolu,cesaret işi......bugün vallahi dedim ki,içlerinden biri kavuniçi giyindi ama kim,herkes kavuniçi giymez çünkü,yani bikaç aksesuar ya da kombin dışında..mesela ben tek başına kavuniçi giyemem...muhakkak üstüne bi fular mular bişeyler atarım....ama objelerim,şunum bunum kavuniçidir....
ne güzel oldu bugün böyle güzel bi renk-kıyafet muhabbeti yaptık.....
SERPİL,kavuniçiiiiii,sıcak,çekici,capcanlı,enerji dolu,cesaret işi......bugün vallahi dedim ki,içlerinden biri kavuniçi giyindi ama kim,herkes kavuniçi giymez çünkü,yani bikaç aksesuar ya da kombin dışında..mesela ben tek başına kavuniçi giyemem...muhakkak üstüne bi fular mular bişeyler atarım....ama objelerim,şunum bunum kavuniçidir....
ne güzel oldu bugün böyle güzel bi renk-kıyafet muhabbeti yaptık.....
hoşbulduk canımıniçi...akşam olmuş...güneş batmış......naber....
canım benim hoşgeldin evet bugün güzel birgündü kızlar mankenlk yaptıı bende kavuniçi spor kazağımla enerji yyadım ama benim cidiidi enerjiye ihtiyacım var yorgun ve yılgın hissediyorum kendimii:95:
ewt renkler kıyafetler donlar vs. aştık bugün
bende kavuniçi yazın çok severim hatta bikinim, plaj çantam terliğim vs. öylydi geçen sene
serpilime yakışır kavuniçicanlandırsın enerji versin ona inşşşşşşş
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, yavuzguray0757+ canlarım sağolun enerjileriniz için
yolluyorum olumlu düşüncelerimi :13:
kızlar ben çıkmak zorundayım öpüyorum sizii kocaman
:87: fatoş buda çok cici sen karar ver
canım benim hiç moralini bozma tatlım yani o bahsettiğin hastalık o kadar cidiid değil çok sakin ol ve tedavini yaptır sen o dr dediğine kulak asma canım önce beyin olarak istyeceksin tedavine başlayacaksın ilaçlarını kullanacaksın dileyen rabbim verir canım tabbiki çok cici bir anne olacaksın bu hakkı senden kimse alamaz sadce rabbim istrese olur onun için sakın sorun etme balım olacak ben inanaıyorum sende inan ve çok cici bir anne olacaksın bebeğim ve ara ara gir yazışalım tamammaı kuzu burada birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?