Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benim hoşgeldin evet bugün güzel birgündü kızlar mankenlk yaptıı bende kavuniçi spor kazağımla enerji yyadım ama benim cidiidi enerjiye ihtiyacım var yorgun ve yılgın hissediyorum kendimii:95:

ewt renkler kıyafetler donlar vs. aştık bugün
bende kavuniçi yazın çok severim hatta bikinim, plaj çantam terliğim vs. öylydi geçen sene

serpilime yakışır kavuniçi canlandırsın enerji versin ona inşşşşşşş

hadi biraz yoğunlaş,bakalım hiç tanımadığım (yani sadece burdan tanıdığım)birine enrjimi gönderebilecek miyim...gerçi ben de yorgunum ama,deneyelim mi.....yoğunlaşabilirsem inşallah.....

slm canım dün çök kötüydüm ya ben beni değilde eşim milletin çocugunu o kadar çok seviyorki bu içimi parçalıyor ölüyor resmen ben kendimden geçtimde onu çok düşünüyom ahhh canım hiç bi ayarda durmuyor bi bakıyon değerler tavan yapmış bi bakıyon çok düşmüş kist hastalığım sağolsun hiç peşimi bırakmıyor
bugün biraz gezmelerdeydim dudağımda kabarıp uçuklasada hastalık beni yenmeden ben onu yenicem yenmeliyim ve anne olmalıyımmm evelll allahın izniyle sen çok sağol artık bayram telaşı ar malum büyükev olduğumuz için temizlik hazırlık ekmek yapmak derken unutur giderim tabi akılndan çıkmıyor ama elden gelir bişeyde yokkk kaderide anne olamamakgibi bişey varsa bunada razıyım ne gelir allahtan gelirrr
canım kusura bakma çok sıkgirimyom zatennn
sen ne aşamadasınnn üyeliğini iptal ettirdin die girimiyordum bede zatenn:131::131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…