Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

alsam mı yaaaa kararsız kaldım sen aynı markayı mı aldın ?

ay cimcime bi kaç defa kullandım ama derim hassasss şekerim kullanmadım sonra ama duruyo yaza kullanırım
bende makıne var bacakalrım için oh süper

bende makina ile ile bacak koltuk altı vs hallediyorum ama küçük nhl için istiyorum :76: canım acımasın istiyorum :84:

bende makina ile ile bacak koltuk altı vs hallediyorum ama küçük nhl için istiyorum :76: canım acımasın istiyorum :84:

ay küçük nihal haşat olur kızzzz mazalalhhh kızartıyo iyom duymadınmı
ay ben kullandım ha traş bıçağı ile al ha onla bide acıyoo diyim al dene

hayatkavunci olmuşsun bu gun

kızzzzzzzzzzzzzzzz serpoşşş hayatkavuniçimisin

ayyy sorma hayatkavuniçi oldum birde mısrada önermiştiya kavuniçi rengini

aman küçük nihalin canı acımasın allah sizi napsın kız öldürdünüz beni gülmekten

ben kavuniçi spor bir kazak sütlü kahve bir pantolon siyahh bot şekerimmm kavuniçi saç tokası

yakışııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır

biranda kendimi bir defilede hiisettim baktım biizm topiciğin kızları salına salına yürüyorlardıu cici kıyafetleriyle hepsine bakmak çok hoştu gözlerim bayram ettiii

ama bizim topiğin kızlarıda gerçekten manken gibi değilmi serpoşum. hem güzel hem akıllı hemde kocaman yürekli

:26: benim hayatımda kavuniçi bir şeyim olmadı bu sene atkı bere alayım kavuniçi beyaz montla falan fena olmaz

senin seranatlarını sevsinler hahhahahhaha ne tatalı söylüyorsun öyle iç çamaşırını kavuniçi al benim bikinimde kavuniçiydii tabbii giyinemedim o ayrı bişi

ayyy vallhii öylleler yanii topiğin kızlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…