çok ciciydiniz
merci çiçekler eve
sen ne giydin şekerimmm
ewtttt ben salak aldım kullandımda evet pratık ama çok yorucu bide kızarttı derimi kabuk bağladııı tahriş oldum yok çok sürtme diyo ama sürtemeden olmuyo sürtüncede kıpkırımızı oldu
ama alıyo yanı gerçekten aldım bende bi kere kullandım dolapta duruyo
ay cimcime bi kaç defa kullandım ama derim hassasss şekerimkullanmadım sonra ama duruyo yaza kullanırım
bende makıne var bacakalrım için oh süper
ben kavuniçi spor bir kazak sütlü kahve bir pantolon siyahh bot şekerimmm kavuniçi saç tokası
alsam mı yaaaa kararsız kaldım sen aynı markayı mı aldın ?
Bende makina ile ile bacak koltuk altı vs hallediyorum ama küçük nhl için istiyorum :76: Canım acımasın istiyorum :84:
evet canım yoğunluktan başım döndü resmen :)))nihalcim nasılsın sende yoğunsun anlaşılan bende yoğunum öyle idare ediyoruz ama ben çok sııkıldımm ya((
hayatkavunci olmuşsun bu gun
bende makina ile ile bacak koltuk altı vs hallediyorum ama küçük nhl için istiyorum :76: canım acımasın istiyorum :84:
hayatkavunci olmuşsun bu gun
ay küçük nihal haşat olur kızzzz mazalalhhh kızartıyo iyom duymadınmı
ay ben kullandım ha traş bıçağı ile al ha onla bide acıyoo diyim al dene
ayyy kıyamam size ben:94:
kızzzzzzzzzzzzzzzz serpoşşş hayatkavuniçimisin
:))) ya jiletle uğraşmaktan zaha zorsa neden alayım canımmmmay küçük nihal haşat olur kızzzz mazalalhhh kızartıyo iyom duymadınmı
ay ben kullandım ha traş bıçağı ile al ha onla bide acıyoo diyim al dene
kızzzzzzzzzzzzzzzz serpoşşş hayatkavuniçimisin
:26: benim hayatımda kavuniçi bir şeyim olmadı bu sene atkı bere alayım kavuniçi beyaz montla falan fena olmazayyy sorma hayatkavuniçi oldum birde mısrada önermiştiya kavuniçi rengini
bende makina ile ile bacak koltuk altı vs hallediyorum ama küçük nhl için istiyorum :76: canım acımasın istiyorum :84:
ben kavuniçi spor bir kazak sütlü kahve bir pantolon siyahh bot şekerimmm kavuniçi saç tokası
biranda kendimi bir defilede hiisettim baktım biizm topiciğin kızları salına salına yürüyorlardıu cici kıyafetleriyle hepsine bakmak çok hoştu gözlerim bayram ettiii
aman küçük nihalin canı acımasınallah sizi napsın kız öldürdünüz beni gülmekten
yakışııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır
ama bizim topiğin kızlarıda gerçekten manken gibi değilmi serpoşum. hem güzel hem akıllı hemde kocaman yürekli
:26: benim hayatımda kavuniçi bir şeyim olmadı bu sene atkı bere alayım kavuniçi beyaz montla falan fena olmaz
aman küçük nihalin canı acımasınallah sizi napsın kız öldürdünüz beni gülmekten
yakışııııııııııııııııııııııııııııııııııııııır
ama bizim topiğin kızlarıda gerçekten manken gibi değilmi serpoşum. hem güzel hem akıllı hemde kocaman yürekli
hımmmm kavuniçi iç çamaşırı ilginç olursenin seranatlarını sevsinler hahhahahhaha ne tatalı söylüyorsun öyle iç çamaşırını kavuniçi al benim bikinimde kavuniçiydii tabbii giyinemedim o ayrı bişi
ayyy sorma hayatkavuniçi oldum birde mısrada önermiştiya kavuniçi rengini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?