burcuhaydaroğlu
bende bayılıyorummmmmmmmmmmmmmbyaılıyorum sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahhahhahahahha harikasınn:79:
evet canımm kışın havalar böyle bizim havamız güzel olsun :)))))nihala kızlar çıktı yani busecan hayatkavuniçi vs vs biz bize kaldıkk ben gündüz giremiyorum bu ara akşamda zaten pc yok ve olsada net yok neyse ama aklım burada kalıyor yine bzi bizeyiz hahhaahahhahah havaların kararması pek işe yaramadı yazın muhabett dahada uzuyordu neyse yinede idare edeceğiz işte
kızlar ben kaçıyorum msn de problem oldu giremiyorum. oradakilere iyi akşamlar diyemedim. burdan herkese hayırlı akşamlar canlarım
bu saatte kimseler olmaz tabi ki benden başkabugün giremedim çünki gün vardı ve ben erken kalkıp günü olan komşuma kek yaptım ve erken gittim yardım için.haber vereyim yoksa fatoş kızıyo.gerçi msn hepsi kızıyo msn kk dakilerin
sevdiğim bir topicden alıntı canlarımm bugün atamızın ölüm yıldönümüydü nur içinde yatsın
uyandım yine bu sabah
yine erkenden
ah ne olurdu şimdi bir önlüğüm olsaydı üzerimde
şimdilerde hiçsevmediğim hatta kötü bir böcüye benzettiğim önlüğü
bak!duy!duyuunn duyun.
çalıyor gönlümde bandonun sesleri
ama şimdiki çocuklar tembell
henüz açamamışlar gözlerini
analarının kuzuları
oysa ben törendeyim
offff
yalnızım,okul bahçesinin tam ortasındayım
şimdi görürlerse kızacaklar
kim bu veli,ya da deli
haydi ATAM duy sesimi
bak onlardan önce geldim ben
aç artık gözlerini,gör
uzat ellerini,bitmesin sana dair şiirler
birazdan,az sonra çocukların burada olacak
her yerde,her okulda her gönülde
ışığın sönmesin ATAM
oyyyy gözlerim acıdı,kamaştı
IŞIĞINDAN
artık gideyimbu bedendeki gözler acıdı
gidiyorum ama bu bahçede içimdeki çocuğu bırakıyorum
diğerlerini beklesin,nöbetçi olsun ütopyamda
ATAM az daha bekle....
az sonra buradalar
bu saatte kimseler olmaz tabi ki benden başkabugün giremedim çünki gün vardı ve ben erken kalkıp günü olan komşuma kek yaptım ve erken gittim yardım için.haber vereyim yoksa fatoş kızıyo.gerçi msn hepsi kızıyo msn kk dakilerin
günaydın kızlar
günaydın kızlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?