Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyilik tatlım..biraz uyuz günümdeyim bugün,pek canım işe gelmek falan istemedi,hani olur ya,evden çıkmak istemezsin..tatil moduna girdim galiba....
sen nasılsın.....

ay evet hafta ortası öyle oluyo insan cmt siye kadar çalışıp sonra 9 gün tadını çıkaralım ohhhhhhhhhhhhhhhh

aynen kızlar ya çok sıkıcı bir gün harbiden ve çok yorgunum artık çalışmak istemiyorum sanırım :)))))))))

evim birbirne girmiş durumda akşam bakıyorum bu ev nasıl düzelecek sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmm

bitmedimi hala ne ağır ellisin kızım yaaa ay ay geleyim bari yardıma
2 gün daha sıkın dişinizi 9 günlük tatile giriyozzz:92:

bitmedimi hala ne ağır ellisin kızım yaaa ay ay geleyim bari yardıma
2 gün daha sıkın dişinizi 9 günlük tatile giriyozzz:92:

akşamdan akşama bir saatlik işle anca bir haftada be gülüm :)))

mutfak banyo bitti koltuklarda bitti
salon mutfak camıda bitti:))

halılar kaldı ikide cam kaldı onlarda bu ikigünde biter inş...

cumartesiyede sil süpür yerleştir inş son rütüşlar yani :)))))))))

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
senin adet ne alemde kızzz:44:

hayat sana yakıştıramadım bu tavırlarııı aaaaaaaaaaa sen bize güzel şeyler elektrik verirken ne oldu sana

doğru söylüyosun valla...ama napayımmm...dışarı çıkmak,dışarda şöyle bi kahve sigara keyfi yapmak,çarşı çarşı dolaşmak,tirilyonlar harcamak istiyorummmmm...
çok şey mi istiyorummmm...

Offfff temizlik demeyin bana ya bütün işim gücüm duruyor cumartesi pazar temizlik var halılarım gelecek yıkamadan koskoca ev amaaaannn ne düşünüyorum ki annem var sağolsun ben işe annem eveee temizler sağolsun sadece banyo ve mutfak dolapları bana kalan onlarda bir akşamda biter inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…