Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

doğru söylüyosun valla...ama napayımmm...dışarı çıkmak,dışarda şöyle bi kahve sigara keyfi yapmak,çarşı çarşı dolaşmak,tirilyonlar harcamak istiyorummmmm...
çok şey mi istiyorummmm...

offff al bendende o kadar tam gezme havası aslında ne sıcak ne soğuk ama nerde hele şu cuma bir gelsin 9 hün boyunca hergüne ayrı bir program her akşam ayrı bir çalışma:92::92::92::92::92::92:

offff al bendende o kadar tam gezme havası aslında ne sıcak ne soğuk ama nerde hele şu cuma bir gelsin 9 hün boyunca hergüne ayrı bir program her akşam ayrı bir çalışma:92::92::92::92::92::92:

ay evet keşke kayınvalidelere gidilmeseee süper olurdu 9 gün boyunca gez toz yat kalk ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
git şimdi oraya sabah erken kalk kurban gelsin ıyyyyyyyyyyyyy kalabalık halt safhada zaten sinirlerimi geriyolarrrr bu durumda ben artık

nasıl yani :44:
gerçekten bak,yazıyosun ama aşağıda ismin gözükmüyo,dün de öyleydin...

:)))))

valla benim adet 40. Gününde canım :)))))))))))
maaşallah maşallah...gelemesin artık canım o da...bu saatten sonra..kışşştt kışşşştttt...

bu 9 gün de son tatil zatennn.başka da tatil yok artık..çıkaralım tadını...

BIIYYYYYYYYYY.TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU VALLA..kayınvalide falan diyince...9 gün onlarla gezersin sen şimdi....

BIIYYYYYYYYYY.TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU VALLA..kayınvalide falan diyince...9 gün onlarla gezersin sen şimdi....

yok kızzzzzzzzzzzzz o geçen seneydi bu sene limoniyizzz zaten gitmemem gerekte eşimin hatrına çiğ tavuk yiyom
yok 2. günü döncezzz inşşş ondan sonrada bakarız keyfimizeee tabi karışmazlarsa ordaaa

kzlarrrr günaydınnnnnnnnnnnnn

cimcime 644 tefriciye bitti 4 tane fetih kaldı onlarda bu akşam biter inş.
günaaydıın canımmm...

yok kızzzzzzzzzzzzz o geçen seneydi bu sene limoniyizzz zaten gitmemem gerekte eşimin hatrına çiğ tavuk yiyom
yok 2. günü döncezzz inşşş ondan sonrada bakarız keyfimizeee tabi karışmazlarsa ordaaa
ama hep onların hatırına zaten....nasıl yani,bi de karışıyolar mı....

Yok 2. Günü döncezzz inşşş ondan sonrada bakarız keyfimizeee tabi karışmazlarsa ordaaa

ayyy aynı ben her bayram arefeden gider tatlısına varıncaya kadar yapardım eltimde üst kattan hazır kahvaltıya iner hazır ya ama artık işler değişti artık yok o işler ben naz yapıyorum elimden ameliyatlıyım diye eşim elletmiyor 5 tane görümcem var onlara yapın diyor bende keyfime bakıyorum umrumda bile değil bu bayram annemde kalacam birinci gün öğleden sonra gidecem anlasınlar eşeklik ettiklerini birinci günden sonra bir daha uğramam yanlarına

yaww.ben bu saygıyı maygıyı anlıyorum da,bi gelin olarak hani kadıncağızın sağlığı falan yerindeyse,yapabiliyosa,büyük olarak,tatlıyı falan onun yapması gerekmez mi....eski kayınvalideme ben de yapardım..o kadar saat yol giderdik bayram için(şehirdışı),bi de orda yemek yap,hergün ev temizle...yani çok sevdiğin anne gibi gördüğün biri olsa,içim yanmıycak,ama böyle sırf yapmak zorundasın diye yapılıyo ya,,,,her gittiğimde hemoroid oluyodum...(gerçekten)...keşke kayınvalideler kızları gibi görseler de,biz de yürekten yapsak herşeyi....ne demek şimdi ya...bayramın geleneğidir yani,annane babanne yapar baklavayı,bi alt nesil de yer yani....bu böyledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…