boşver busecim bir tanesi çıksın yürekken kendi annem seviyorum desin eywallah ama yürekten tebrik koyarım söyleyene
değsin ben onu başımda taşırım 15 günlük gelindim anjiyo oldu başında ben gittim altını temizledim kızları kocalarıyla keyif yaptı amaaannnn boşverin ya benimde yengem var gözünün içine bakarım aman ki yengem rejim yapıyordu baya zayıflamıştı ennemin komşusu gelinin çok zayıflamış dediğinde annem bakamıyoruz diye düşündüler diye günlerce gözyaşı döktü ne olurdu kayınvalidemde annemin yırnağı gibi olsa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla kızlar ne olursa olsun sonuçta kendi anneniz değil yaşam tarzlarımız farklı oluyo iyi de olsa senin de onunda yaptığı bişey yanlış gelebiliyo problem olabiliyo en iyisi mesafeli olmak bölelikle birbirini kırmamak :)))
unutmayınki kızlar bizde geleceğin kaynana adayı olabiliriz :)))
Herkese iyi akşamlar sabah devam ederiz kaldığımız yerden
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz
sohbetine doyum olmuyo canlarım ama çıkıyorum iyi akşamlar :79: :79: :79:
kızlar acil girdim ve çıkıyorumm canlarımm öpüyorumm iyi akşamlarrrrrrr
cimcime okudum canım dualarımı 4 fetih ve 100 tefriciye almıştım, allah kabul etsin kızlar...
ebrar ------ ------
şeyma ------- ------
fatoş 5 fetih -----
buse ------ -----
serpil ------ 500 tefriciye
hanife ------ -------
nihal 4 fetih -------
ahsen 5 fetih -------
tualina ------ -------
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye
kızlar bunlar kalanlar yarına tamamlanmış olur dimi :)))
malum yarın duası var :))))
yarın yine ortalıklarda gözükemeyebilirm.sabah erken kalkıcam yani 6:00 6:30 arası ve geri de yatmıycam kahvaltı var bi komşum da sohbetli kahvaltı yani ona poğaça yapıcam.öğleden sonra ise yien bir başka komşuma bebek görmeye gidicez oturmaya yani.akşam da eve gelince annca yemek yapmaya vakit kalır sanırımhaber vereyim dedim. ya var ya msn den beni öle bi sıkıştırdınız ki haber vereyim de kızmasınlar diyorum artık yahu
serpoşşş günaydın kuşum nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?