Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

boşver busecim bir tanesi çıksın yürekken kendi annem seviyorum desin eywallah ama yürekten tebrik koyarım söyleyene

ya gerçekten ii kaynanalar var ama gerçekten iyi niyetliysen karşındakini yakın görüyosan ki cidden ben öyleydim seviyosun kendi annen yerine kimse geçemez o ayrı mevzu ama seviyosun ve gerçekten anlaşabiliyosun ama bazı şeyleri görünce herşey kopuyoo orda artık uzak kalıyosun ve mesafeli olaylar öyle yapıyo zaten artık istesende yakınlaşamıyosun

valla kızlar ne olursa olsun sonuçta kendi anneniz değil yaşam tarzlarımız farklı oluyo iyi de olsa senin de onunda yaptığı bişey yanlış gelebiliyo problem olabiliyo en iyisi mesafeli olmak bölelikle birbirini kırmamak :)))

unutmayınki kızlar bizde geleceğin kaynana adayı olabiliriz :)))

sen boşver canım allaha havale et allah bilir gereğini görüyo hepimizi
böyle tip insanlar bana yapılsa benim kızıma ben ne yapardım felsefesi ile yaklaşmalı bence olgunlukla anlayışla ama nerde cahil ülkede cahilce yaşıyoruz cahil olmamakda üniversite okumak demek değil bunuda ayrıntı olarak yazayım . biraz insan olmakla alakalı bence
bide kötü olmak kimseye bişey kazandırmazzz ama iyi olmak çok şey kazandırır:13:

ewt bizde inş oluruz inş da evladımız kadar ii oluruz gelinlerimizlee

busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+

kızlar napıyonuz. bakıyorum kaynanaların boyu uzatılmış çekiştirmekten

Son düzenleme:
cimcime okudum canım dualarımı 4 fetih ve 100 tefriciye almıştım, allah kabul etsin kızlar...

ebrar ------ ------
şeyma ------- ------
fatoş 5 fetih -----
buse ------ -----
serpil ------ 500 tefriciye
hanife ------ -------
nihal 4 fetih -------
ahsen 5 fetih -------
tualina ------ -------
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

kızlar bunlar kalanlar yarına tamamlanmış olur dimi :)))

malum yarın duası var :))))

yarın yine ortalıklarda gözükemeyebilirm.sabah erken kalkıcam yani 6:00 6:30 arası ve geri de yatmıycam kahvaltı var bi komşum da sohbetli kahvaltı yani ona poğaça yapıcam.öğleden sonra ise yien bir başka komşuma bebek görmeye gidicez oturmaya yani.akşam da eve gelince annca yemek yapmaya vakit kalır sanırımhaber vereyim dedim. ya var ya msn den beni öle bi sıkıştırdınız ki haber vereyim de kızmasınlar diyorum artık yahu

canım ben 500 tefricemi okudum

yanii evet malum fatooo yoksa böyle yapar seni ayyyy birde bana poça yapsan ben hiç anlamamm ya mısrda çok güzel hamurişleri yapıyor

günaydın kızlarr hayırlı cumalar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin sağlık mutluluk
huzur versin bizlere hamişlerin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı
isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam aminnn
kızlarrrr bugün son iş günü tatile giriyoruzz canlarımm
inş. bayram kazasız belasız sağlıklı bir şekilde geçer hepinizi kocaman öpüyorum
canlarım bayramdan sonra kontrolüm var nst ye girecem dr. belki raporumu başlatır
başlatmazsada en son o hafta çalışabilirim
işlerimi bitirmeye çalışıyorum
fırsat buldukça girmeye çalışlıcam
beni özleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…