Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

YAVUZGURAYCIM...kendinden uzak tutacaksın veeeee sakın olaki kafaya takmayacaksınnnnnn....

busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, ven_har, yavuzguray0757
KIZLAAAARRRRRR.HADİ UÇALIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
tey teyi bulamadım da.......

en fazla özel günlerde bir araya geliyorum misafir gibi gidiyorum geliyorum artık yıprattığımla kaldım kendimi her geçen gün dahada artıyor nefretim allahtan oğulları şahit herşeye bazen desede evi temizleyemedim diye falan benim evimide annem temizliyor diyorum kıymetli kızları yapıversin

ne yapmışlarki diğer gelinlerine ev verdiler banada 15000 tl borçla oğullarını ama ne oldu tatilimede gidiyorum borcumuda bitirdim istediğim gibi harcamamı da yapıyorum çatlasınlar patlasınlar

iyiler her zaman kazanırrr

ohhhhh sefan olsun ardaşımmm

herşey güzel herşey güzel herşey güzel :13:

kızlar ben yapmıyım ya test cumartesiyi bekliyim yarında olmazsam alırım akşama bi test dimi çünkü gebe olma ihtimalim 1000 de bir sanırım bilmiyorum zaten bu ay gebe olmama riskli sanırım düşüğün peşinden :26::26::26::26::26::26:

ama ama ama ben şarkı söyledimmmm herşey güzelll ve güzel olacakkk

evet canım muhtemelen rahim kendini toparlıyo gecikmenin sebebi bu ama streste engeller kırmızıların gelmesi kafan rahat olsun ki gelsin bitsin bu kırmızılar sen sabah yap bak öğlene gelicek kırmızılar karışmaa bendee

canım anlıyorum seni,çok öfkelisin..ama bu öfkenin onlara hiç bir zararı yok...tek sana zararı var...
Onları affet,geçmişi düşünme...onları afettmediğin ve öfkeni yenemediğin sürece,bu senin içinde büyür büyür ve olan sana olur...onlardan manevi anlamda zarar görmemk için,olanları ,oldu bitti, yapacak bişey yok diye unutmalısın...dedğim gibi,mesafe koymalısın.....sen kızgınlığınla başedemediğin sürece,huzura eremezsin.....çok zor ama,yapılabilir bişey....

ewt al yap bakalım sen ya :13:

caım benimmm...çok özür dilerimmmmm...valla ben de kmtü bişey demedim....hadi beraber söleyelim.

Herşey çok güzeeeeelllllll olacaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

evet haklısın onu bende sölüyorum testi bekliyo bu kırmızılar diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…