daha nelerrrr okadar değil canımmmm
öyle diyolar ama bilemem kesin mi die
bayramda stres olma canım al sen basıt olan testlerden sabah yap bakalım
ofofofoffffffffffffffff allaha havale edelim canım herkezde oluyo böyle şeyle eşinle mutlu olsen
evet mesafe en iyisi bencedeYAVUZGURAYCIM...kendinden uzak tutacaksın veeeee sakın olaki kafaya takmayacaksınnnnnn....
herşey güzel olcakkk herşey güzel olcakkbusecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, ven_har, yavuzguray0757
KIZLAAAARRRRRR.HADİ UÇALIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
tey teyi bulamadım da.......
daha da vardır bisürü şey eminim....ama herzaman herkese karşı mükemmel olmak zorunda değliz canım...evet saygıda kusur etmemek gerek ama,gerektiğinden fazla değer de vermemk gerek..zaten vermiyorsundur içinde.....böyle mulu edicem diye,kendni harab edersen birgün hastalanırsın...bence çok fazla içiçe yaşama,çünkü seni mutsuz ediyolar sanırım....benim görüşürümmm
busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, ven_har, yavuzguray0757
Kızlaaaarrrrrr.hadi uçalıııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tey teyi bulamadım da.......
herşey güzel olcakkk herşey güzel olcakk
en fazla özel günlerde bir araya geliyorum misafir gibi gidiyorum geliyorum artık yıprattığımla kaldım kendimi her geçen gün dahada artıyor nefretim allahtan oğulları şahit herşeye bazen desede evi temizleyemedim diye falan benim evimide annem temizliyor diyorum kıymetli kızları yapıversin
ne yapmışlarki diğer gelinlerine ev verdiler banada 15000 tl borçla oğullarını ama ne oldu tatilimede gidiyorum borcumuda bitirdim istediğim gibi harcamamı da yapıyorum çatlasınlar patlasınlar
:92::92::92::92::92::92::92::92:
en fazla özel günlerde bir araya geliyorum misafir gibi gidiyorum geliyorum artık yıprattığımla kaldım kendimi her geçen gün dahada artıyor nefretim allahtan oğulları şahit herşeye bazen desede evi temizleyemedim diye falan benim evimide annem temizliyor diyorum kıymetli kızları yapıversin
ne yapmışlarki diğer gelinlerine ev verdiler banada 15000 tl borçla oğullarını ama ne oldu tatilimede gidiyorum borcumuda bitirdim istediğim gibi harcamamı da yapıyorum çatlasınlar patlasınlar
herşey çok güzel,herşey çok güzel,herşey çok güzel....olacak dersen ertelersin...erteleme....şimdiki zamanmış gibi.....bunlar ince ayarlar.......bilmişlik gibi gelmedi değil miisakın yanlış anlama....öpüyorum seni canımmmmm:13:
vaaayyy.busecanım....kopardın valla topiği....:81::81::81:
herşey çok güzel,herşey çok güzel,herşey çok güzel....olacak dersen ertelersin...erteleme....şimdiki zamanmış gibi.....bunlar ince ayarlar.......bilmişlik gibi gelmedi değil miisakın yanlış anlama....öpüyorum seni canımmmmm:13:
kızlar ben yapmıyım ya test cumartesiyi bekliyim yarında olmazsam alırım akşama bi test dimi çünkü gebe olma ihtimalim 1000 de bir sanırım bilmiyorum zaten bu ay gebe olmama riskli sanırım düşüğün peşinden :26::26::26::26::26::26:
kızlar ben yapmıyım ya test cumartesiyi bekliyim yarında olmazsam alırım akşama bi test dimi çünkü gebe olma ihtimalim 1000 de bir sanırım bilmiyorum zaten bu ay gebe olmama riskli sanırım düşüğün peşinden :26::26::26::26::26::26:
ama ama ama ben şarkı söyledimmmm herşey güzelll ve güzel olacakkk
Evet canım muhtemelen rahim kendini toparlıyo gecikmenin sebebi bu ama streste engeller kırmızıların gelmesi kafan rahat olsun ki gelsin bitsin bu kırmızılar sen sabah yap bak öğlene gelicek kırmızılar karışmaa bendee
ama ama ama ben şarkı söyledimmmm herşey güzelll ve güzel olacakkk
evet canım muhtemelen rahim kendini toparlıyo gecikmenin sebebi bu ama streste engeller kırmızıların gelmesi kafan rahat olsun ki gelsin bitsin bu kırmızılar sen sabah yap bak öğlene gelicek kırmızılar karışmaa bendee
herşey güzel olcakkk herşey güzel olcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?