Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok çok katılıyorum hatta beğendim
içindeki öfkeni at içinden sizi affettim allah ıslah etsin de mesafeli ol bak herşey güzel olcak
düşündüğünü sanmıyorum sürekli çalışan insanlarız zaten fırsat kalmıyo takdığınıda sanmıyorum yavuzgüraycım salla gitsin topu onlara at bak nasıl rahat edersin tecrübeyle sabit :13: sen eşinle ii ol gerisi yalan kapını kapatınca herkes dışarda kalıyo yeterki evinde huzur olsun

Son düzenleme:

evet bence de..sen evdeki huzuruna bak..ekmeğini vermiyolar suyunu vermiyolar....kocanın ailesi,hoşgeldinzi beş gittiniz bu kadar....

şimdi herkes hücum edecek bana
en iyisi ben kaçayım soldan soldan :)))

herkese ii akşamlar arkadaşlar
yarın görüşmek üzere
allaha emanet olun

Son düzenleme:
by by

ewt baş tacı ama laf sokmayacak evlat görcek karşısındakini ay bu ebrarın kaynanalar kampanyasından mı sende git hadi konyalı yandan

değsin ben onu başımda taşırım 15 günlük gelindim anjiyo oldu başında ben gittim altını temizledim kızları kocalarıyla keyif yaptı amaaannnn boşverin ya benimde yengem var gözünün içine bakarım aman ki yengem rejim yapıyordu baya zayıflamıştı ennemin komşusu gelinin çok zayıflamış dediğinde annem bakamıyoruz diye düşündüler diye günlerce gözyaşı döktü ne olurdu kayınvalidemde annemin yırnağı gibi olsa nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…