canımmm yaaaa özürde nee aşkolsunn alınmam ben öyle çabukcaım benimmm...çok özür dilerimmmmm...valla ben de kmtü bişey demedim....hadi beraber söleyelim.
Herşey çok güzeeeeelllllll olacaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk
canım anlıyorum seni,çok öfkelisin..ama bu öfkenin onlara hiç bir zararı yok...tek sana zararı var...
Onları affet,geçmişi düşünme...onları afettmediğin ve öfkeni yenemediğin sürece,bu senin içinde büyür büyür ve olan sana olur...onlardan manevi anlamda zarar görmemk için,olanları ,oldu bitti, yapacak bişey yok diye unutmalısın...dedğim gibi,mesafe koymalısın.....sen kızgınlığınla başedemediğin sürece,huzura eremezsin.....çok zor ama,yapılabilir bişey....
evet haklısın onu bende sölüyorum testi bekliyo bu kırmızılar diye :))))
....................eşimin ailesine şerefine.......................................................
çok çok katılıyorum hatta beğendim
Içindeki öfkeni at içinden sizi affettim allah ıslah etsin de mesafeli ol bak herşey güzel olcak
düşündüğünü sanmıyorum sürekli çalışan insanlarız zaten fırsat kalmıyo takdığınıda sanmıyorum yavuzgüraycımSalla gitsin topu onlara at bak nasıl rahat edersin tecrübeyle sabit :13: Sen eşinle ii ol gerisi yalan kapını kapatınca herkes dışarda kalıyo yeterki evinde huzur olsun
evet bence de..sen evdeki huzuruna bak..ekmeğini vermiyolar suyunu vermiyolar....kocanın ailesi,hoşgeldinzi beş gittiniz bu kadar....
hepsi bu kadar evime gelirseler dört dörtlük hizmetimi edrim yolcu ederim kocamla keyfime bakarım ohhhh durun bir sigara içeyim geldi benim gitmeyenler
abooowwwwwwww kötü gelinlere bakın hele
busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
ŞEKERLER HEPNZE İYİ AKŞAMLAR....................ÖPÜLDÜNÜZZZZZ
abooowwwwwwww kötü gelinlere bakın hele
hepsi bu kadar evime gelirseler dört dörtlük hizmetimi edrim yolcu ederim kocamla keyfime bakarım ohhhh durun bir sigara içeyim geldi benim gitmeyenler
busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
şekerler hepnze iyi akşamlar....................öpüldünüzzzzz
kötü gelinmi sen yazılanları tersten mı okuyosun şekercim
kaçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşimdi herkes hücum edecek bana
en iyisi ben kaçayım soldan soldan :)))
herkese ii akşamlar arkadaşlar
yarın görüşmek üzere
allaha emanet olun
canım k.validen ya burayı okuyo yada sen k.validesin
dett öle deme
kaynanalar baştacıdır
yaşasın kaynanalar
by byşimdi herkes hücum edecek bana
en iyisi ben kaçayım soldan soldan :)))
herkese ii akşamlar arkadaşlar
yarın görüşmek üzere
allaha emanet olun
dett öle deme
kaynanalar baştacıdır
yaşasın kaynanalar
canım k.validen ya burayı okuyo yada sen k.validesin
by by
ewt baş tacı ama laf sokmayacak evlat görcek karşısındakini ay bu ebrarın kaynanalar kampanyasından mı sende git hadi konyalı yandan
by by
ewt baş tacı ama laf sokmayacak evlat görcek karşısındakini ay bu ebrarın kaynanalar kampanyasından mı sende git hadi konyalı yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?