Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

amin canım..teşekkür ederim...inşallah benim bu duaları düzene sokma işine vesile olursunuz...he zaman ı-okuyamıyorum çünkü ben...arada sırada işte....çocuktu,okuldu,iş ev derken,erteliyorum hep...inşallah burda bu okumalarım artar....teşekkürler tekrar...

kızlar ben birazdan çıkıyorum...toplantım var...öğleden sonra gelirim inşallah..cimcime,listede beni de unutma şekercim....öpüyorum çok çok.......

ne demek canım niyetimiz o zaten bir tane okunsun ama yeterki hepimizin evinde kuran açılsın hepimiz yararlanalım duasından :)))

şimdi sana hepsinden kaç tane yazıyorum ???

canımm bende öyleydim kandilden kandile yasin v.s okuyabiliyodum hep iş güç fırsat yaratmıyordum ama gerçekten şimdi oudukça rahatlıyorum yani aslında vakit ayırabilirmişim diyorum kendime vesile olan herkezden gerçekten allah razı olsun iyiki varsınız yoluma ışık tuttunuz canlarımmmmmmmm

kızlar sonuçlarıma bir göz atın

Hormon Sonuçları KAN 11.11.2010 1656
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı Açıklama
TSH 1.64 uIU/mL 0.34 - 5.6

Free T4 0.79 ng/dL 0.58 - 1.64

Free T3 3.45 pg/mL 2,2 - 3,90

FSH 6.76 mIU/mL

LH 11.47 mIU/mL

Estradiol 146 pg/mL

Progesteron 40.72 ng/mL

Prolaktin 19.42 ng/mL 3,34 - 26,7

DHEA-SO4 71.1 µg/dL 35 - 430

Total Testesteron 0.38 ng/mL 0,1 - 0,75

Merkez Biyokimya Laboratuvarı Uzm.Dr.Rıza SANDIKÇI
Hormon Sonuçları KAN 11.11.2010 1445
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı Açıklama
TSH 1.64 uIU/mL 0.34 - 5.6

Free T4 0.79 ng/dL 0.58 - 1.64

Free T3 3.45 pg/mL 2,2 - 3,90

FSH 6.76 mIU/mL

LH 11.47 mIU/mL

Estradiol 146 pg/mL

Progesteron 40.72 ng/mL

Prolaktin 19.42 ng/mL 3,34 - 26,7

DHEA-SO4 71.1 µg/dL 35 - 430

Total Testesteron 0.38 ng/mL 0,1 - 0,75

Merkez Biyokimya Laboratuvarı Uzm.Dr.Hatice AYABAKAN

ben mümkün olduğunca zaten her perşembe akşamı yasin okurdum

Son düzenleme:
kızlar ebrarımız işyerinde sıkıntılar varmış bilgisayarında sıkıntıları varmış bu yüzden giremiyor. yarında yola çıkacaklar kocası ile annesine gidecekmiş. hepinize çok selam söyledi

ayy canım anlasamda yorumlasam keşke ama dr süperrrrrrrrrrrrrrr demiş ya yeter inş bu ay süperrrrrrrrrrrrr olur senin için :))))

ben mümkün olduğunca zaten her perşembe akşamı yasin okurdum

bende mümkün olduğunca okumaya çalışıyodum ama böle daha iyi oldu her hafta okumuş oluyoruz :)))

elbette cimcimem böyle haftada nerdeyse hergün evimizde kuran açılıyor bundan büyük şeref varmı bizler için

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerdesin kız. geçen ay progesteron tahlilim 34,28 bu ay 40,72. doktorum çok güzel çok kaliteli bir yumurtan olmuş dedi

şeyma 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
fatoş 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
h.kavuniçi 5 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü

kızlar başka alan yokmu ??????

hayatkavuniçi istersen yasin sayını azaltalım ????

mümkün olduğunca bayram tatilinde okumaya çalışalımki bayramdan sonraki hafta kalan sayıları paylaşalım arkadaşlar

arkadaşlar önümüdeki hafta sonu beklenmeyen adetim var
bayram telaşıylada çok fazla okuyamam sanırım
akşam yemekleri falan meşhur bizde
az alabileceğim
ama amenerrasülü ezbere bildiğim için kaç tane olursa alabilirim

canım benim ne kadar okuyabilirsen al zaten sayıyı sen söle listeyi gördün işte amenerresulüyü fazla al o zamn :)))

cimcimes canım banada herbirinden beşer tane yaz
fatoş tahlillerinin süper olmasına çok sevindim.inşallah bebiş olur bu ay kızlar artık birileriniz hamile kalsın ya en son tualina kaldı galiba oda beş aylık oldu neredeyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…