kızlar fatoş arkadaşımız diyorki bide bunların yanına amenerresulü ekleyelim olurmu ???
Kaçar tane yazayım size
:)))))))))
kaç tane yazım canım amenerresulü ????
nihalim 500 yasini tek yapalım. yani o hafta başka bir şey okumayalım diye düşünüyorum ben. 500 yasin ağır oluyor.
inşallah nihalim senin bugün kaçıncı günün canım. benim 22.günüm. dün tahlillerimi yeniden yaptırdım bütün hormonlar hepsi doktorun tabiri ile SÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜPER bundan sonra iş beklemekte
tamam daha 2 hafta var rahat rahat okuruz.hadiiiiiiiiiii kızlar duaları paylaşalım kalmasın
hayatkabvuniçi, ahsen,nihal, buse, serpil, yavuzguray, şeker-leblebi, ebrar, hadi canlarım
kızlar ben de 5 tane yasin alabilir miyim...eğer regl olmazsam okurum....
hepsinde 41 er tane mi okunacak
tamam canım olur tabi daha 2 hafta var zaten bayramdan sonraki cuma yapacaz duasını diğerlerinden de 1 er tane yazımmı okumuş olman için sen bilirsin tabi zorlama yok canım :26::26::26::26::26::26:
olur olur tabii ki okumak isterim de,bayramda okuyamam..şehir dışına annemlere gidiyoruz,çok kalabalık olacak annemin evi,torun torba...dönüşte yetişir mi diye,şeyettim ....hadi diğerlerinden de ver bakalım....söyle ama isimlerini......diğerleri neydiiii...
çok sevindim canım tathlillerine kocaman maşallahhh ben 31.gündeyim
olur yaparız canım benim 15 kişiyiz bitirirz bir haftada değilde 2 haftada biter ne olacak :)))))))))))
bana 2 tane amenerrasulu yazabilirsinn canım okumak isterdim daha fazla ama bayram da gezmelerden okumak zor olurrrr
bilmem ki uzun mu hatırlamadım sen 3 tane yaz kalan olursa alırım yine
evet epey uzun sürüyo canım bir keresinde 1 ayda okumuştuk
canımmm.tahlilerinin iyi çıkmasına çok sevindim...hadi bakalım...inşalah güzel şeyler seni bekliyor...
inşallaaaaaaaaaaaah gelmez canım reglin
aslında evet 15 kişiye tam paylaştırsan 33 tane filan düşüyor hatta bir haftada bile okuyabiliriz ama
kız bayramdan sonra bir hafta daha var. ayrıca 24 saatmi gezcen. akşam eve gelicen herhalde
nihalim amener resulü uzun bir dua değil. busabah kk yazdım türkçesini mealini ve faziletlerini dün akşam ben okuyunca çok etkilendim tüylerim diken diken oldu ağladım. istedimki sizde ortak olun. elbette bütün dualar çok faziletli ama bunun ayrı bir önemi var sanki. beni çok etkiledi.
inşalah cümlemizi bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. kızlar bu arada arife günü oruç tutumanın ne kadar sevap olduğunu biliyorsunuz. insanların hacı olduğu gün. bizlerde o gün oruçlu olup dualar edersek rabbim bizide onların arasına katar inşallah
aslında evet 15 kişiye tam paylaştırsan 33 tane filan düşüyor hatta bir haftada bile okuyabiliriz ama
kız bayramdan sonra bir hafta daha var. ayrıca 24 saatmi gezcen. akşam eve gelicen herhalde
nihalim amener resulü uzun bir dua değil. busabah kk yazdım türkçesini mealini ve faziletlerini dün akşam ben okuyunca çok etkilendim tüylerim diken diken oldu ağladım. istedimki sizde ortak olun. elbette bütün dualar çok faziletli ama bunun ayrı bir önemi var sanki. beni çok etkiledi.
inşalah cümlemizi bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. kızlar bu arada arife günü oruç tutumanın ne kadar sevap olduğunu biliyorsunuz. insanların hacı olduğu gün. bizlerde o gün oruçlu olup dualar edersek rabbim bizide onların arasına katar inşallah
bende pazartesiden beri oruç tutuyorum
kurbanın etiylede orucumu açıcam inş.
allah kabul etsin
kızlar cumanın mübarek olsun yapmış olduğunuz dualar kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3 ihlas 1 fatiha okuyalım
Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l azîm el kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l hayyü'l kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li nefsihî, lâ yemlikü li nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es elühü't tevbete ve'l mağfirete ve'l hidâyete lenâ, innehû, hüve't tevvâbü'r rahîm
Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûIi Ekrem ve Nebiyyi Muhterem SeyyidinaEbe'lKaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun
, varlığı canlarımızın cânı, nûru gözlerimizin ziyası Yüce Varlık! Sen tenlerimize can vermeseydin, bizim çamurdan, balçıktan ne farkımız olurdu.! Sen gözlerimize ziya çalmasaydın, kâinatları, eşyayı nasıl değerlendirebilir ve Seni nasıl bilebilirdik.! Sen bizi önce taştan topraktan, sonra da iman ve mârifet bahşederek iki kez var ettin. Sana kâinatın zerreleri adedince hamd ü senâda bulunsak, yin
yine de hakkıyla şükür vazifesini yerine getirmiş sayılamayız...
Ey, her zaman güzellikler izhar edip çirkinlikleri örten ve en çirkin görünen şeyleri dahi izâfî güzelliklerle bezeyen Güzeller Güzeli! Gönüllerimizi güzellik duygularıyla mamur kıl ve bize her zaman güzel kalmanın yollarını göster
Ey, günahlarla kirlenmiş kimseleri hemen cezalandırmayan, haddini bilmezlerin ayıplarını görmezlikten gelerek onlara manevî kirlerinden arınma fırsatları veren Merhametliler Merhametlisi! Bizi günahlarla, hatalarla kirlenmekten koru kirlendiğimizde de mağfiret ve merhametini bizden esirgeme!
Biz, Senin var etmenle var olduk ve Senin lütuflarınla ayaktayız. Her zaman Senin cömertliğini soluklamakta ve Senin ihsanlarını yudumlamaktayız. Dimağlarımıza aydınlık veren Sen gönüllerimizi iman zevkiyle mamur kılan da Sensin. Akıl Seni buluncaya kadar şaşkınlıklar içinde bocalayıp duruyor, nefis de bâğîlikler peşinde koşturuyordu.
Aklı rehber hâline getiren Sen, nefsin arzularını frenleyip, ona itminan ufkunu gösteren de Sensin.. Senin lütuflarınla kendimizi bulduk ve şurada burada zayi olup gitmekten kurtulduk.
Kalb katılığından, gafletten, başkalarına bâr olmaktan, aşağılıktan, aşağılanmaktan, miskinlikten cehaletten ve faydasız bilgiden ürpermeyen gönülden, doyma bilmeyen nefisten, kabul edilmeyen duadan nimetlerinin zeval bulmasından, lütuflarının değişip başkalaşmasından ansızın bastıran azabından, gelip çatan gazabından Sana sığınıyoruz. Senden her zaman, yalvaran diller,haşyetle ürperen gönüller istiyoruz. Tevbelerimizi kabul buyur, bizi günahlardan arındır, dua ve isteklerimize cevaplar lütfeyle! Delil ve bürhanlarımızı hedefine yönlendir, kalblerimizin ufkunu aç, dilimizi doğruluğa bağla ve gönül kirlerimizi temizle!
Yâ Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbul bir zâtın sarayca me’nûs sadâsıyla çalar tâ ona açılsın öyle de, bîçare biz dahi Senin dergâh ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveysü’l Karânî’nin nidâsıyla ve münâcâtıyla çalıyoruzz. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bizede aç
Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi!
Bizleri, Kur'ân'ın hidayeti ile yola getir. Onun faziletiyle derecelerimizi yükselt. Kur’an ı Kerim'in tilavetiyle günahlarımızı affet.
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle hastalarımıza şifa dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!
Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen ve bütün varlıkların biricik sahibi olan Allah’ım! Gerçek bilir ve bildiririz ki, Sen'den başka Allah yoktur. Bizleri nefsimizin çılgın istek ve arzularından muhafaza eyle. Şeytan’ın bozguncu telkinlerinden Sana sığınırız. Allah’ım! Gönlümüzü, bütün azalarımızı sönmez, sonsuz nurunla aydınlat
Okuduğumuz yasin i şerif fetih ve tefriciye surelerini dergah i ulûhiyyetinde kabul eyle. Kur’an ı Kerim'in her harfi için bizlere sevap yaz. Okurken yaptığımız hataları bağışla, tam ve mükemmel okumuş gibi kabul buyur. Kur'an ı Kerim'i kalblerimize nur eyle, Cennet yolumuzu aydınlat.
okunmuş olan tebarek amme surelerini de sen katında kabullerin en güzeliyle makbul eyle
Yâ Rabbi!
Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah’ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırıtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle.
Yâ Rabbi! Görüşümüz kıt, gücümüz çok az bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacız. Ey her şeye Kadir, gönüllere şifa veren Allah’ım! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmızı kabul eyle.
fatoş cimcime buse serpil ahsen nihal hanife yavuzgüray elif şermin rahşan zekiye şekerleblebi yavuzgüray hayatkavuniçi tualina ahsen kumsal venhar ve ismini unuttuğumuz sayamadığımız tüm kardeşlerimizinde haklarında hayırlı dularını kabul eyle
Cümlemizin kalbine İslam nurunu, Kur'an hidayetini ver. Cümlemizi Islam’a bağla, bizleri Müslüman olarak yaşat, Müslüman olarak öldür. Bizleri Dünyâ ve Âhiret mutluluğuna erdir. Dünya'da mekansız, Âhiret'de imansız bırakma Yâ Rabbi!
Allah'ım okuduğumuz duaları dergahında kabul buyur bizi senin yolundan yürüyenlerin yanına kat.evlerimizi huzur ve mutluluk sağlıkla doldur. ailelerimize sağlık sıhhat ver.
ya rabbi kalbimizden geçnleri hakkımızda hayırlı hakkımızda hayırlı olnlarıda gönlümüzde razı eyle
Yâ Rabbi!
Habib'in Muhammed Mustafa, Kitab’ların, bütün sevdiklerin yüzü hürmetine, bizleri dergah i bârigâh ı ulûhiyyetinden bos çevirme, duâlarımızı kabul eyle, yâ Gafur u yâ Gaffâr.
Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi'l mürselin ve'l hâmdülillahi Rabbi'l Alemin.
Sübhâne rabbike rabbi'l izzeti amma yasifûn ve selâm ün ale'l mürselin ve'l hamdü lillahi Rabbi'l Alemin ..
Hayırların fethi,
Hayırların fethi, şerlerin def'i, ehl i imânın selameti, insanlığın kurtuluşu, memleketimizin her türlü kötülüklerden korunması, Ümmet i Muhammed'in selameti için EL FATIHA.
AMİN.....
kızlar yalnız ben arapçadan okuyamam..arapçadan türkçe harflerle okudğum zaman bişey anlamıyorum...ramazanda sohbette bi hoca,türkçe anlamını da okuyabilirsiniz,çok da sevaptır dedi...sizin için bi sakıncası yoksa türkçeden okumak isityorum...
geldim geldim geçmişe dalmadım pcye daldımburayı hallettim msn için uğraşıyorum hehe
bende sizi özledim yavf
kız bayramdan sonra bir hafta daha var. Ayrıca 24 saatmi gezcen. Akşam eve gelicen herhalde
nihalim amener resulü uzun bir dua değil. Busabah kk yazdım türkçesini mealini ve faziletlerini dün akşam ben okuyunca çok etkilendim tüylerim diken diken oldu ağladım. Istedimki sizde ortak olun. Elbette bütün dualar çok faziletli ama bunun ayrı bir önemi var sanki. Beni çok etkiledi.
inşalah cümlemizi bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Kızlar bu arada arife günü oruç tutumanın ne kadar sevap olduğunu biliyorsunuz. Insanların hacı olduğu gün. Bizlerde o gün oruçlu olup dualar edersek rabbim bizide onların arasına katar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?