Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmm.tahlilerinin iyi çıkmasına çok sevindim...hadi bakalım...inşalah güzel şeyler seni bekliyor...

tamam canım olur tabi daha 2 hafta var zaten bayramdan sonraki cuma yapacaz duasını diğerlerinden de 1 er tane yazımmı okumuş olman için sen bilirsin tabi zorlama yok canım :26::26::26::26::26::26:

olur olur tabii ki okumak isterim de,bayramda okuyamam..şehir dışına annemlere gidiyoruz,çok kalabalık olacak annemin evi,torun torba...dönüşte yetişir mi diye,şeyettim ....hadi diğerlerinden de ver bakalım....söyle ama isimlerini......diğerleri neydiiii...

tamam canım o zamn sana 5 yasin 1 er tanede amme tebareke ve amenerresulü yazıyorum istersen yasin sayısını azaltabilirsin ???

çok sevindim canım tathlillerine kocaman maşallahhh ben 31.gündeyim

inşallaaaaaaaaaaaah gelmez canım reglin

olur yaparız canım benim 15 kişiyiz bitirirz bir haftada değilde 2 haftada biter ne olacak :)))))))))))

aslında evet 15 kişiye tam paylaştırsan 33 tane filan düşüyor hatta bir haftada bile okuyabiliriz ama

bana 2 tane amenerrasulu yazabilirsinn canım okumak isterdim daha fazla ama bayram da gezmelerden okumak zor olurrrr

kız bayramdan sonra bir hafta daha var. ayrıca 24 saatmi gezcen. akşam eve gelicen herhalde

bilmem ki uzun mu hatırlamadım sen 3 tane yaz kalan olursa alırım yine

evet epey uzun sürüyo canım bir keresinde 1 ayda okumuştuk

nihalim amener resulü uzun bir dua değil. busabah kk yazdım türkçesini mealini ve faziletlerini dün akşam ben okuyunca çok etkilendim tüylerim diken diken oldu ağladım. istedimki sizde ortak olun. elbette bütün dualar çok faziletli ama bunun ayrı bir önemi var sanki. beni çok etkiledi.

canımmm.tahlilerinin iyi çıkmasına çok sevindim...hadi bakalım...inşalah güzel şeyler seni bekliyor...

inşalah cümlemizi bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. kızlar bu arada arife günü oruç tutumanın ne kadar sevap olduğunu biliyorsunuz. insanların hacı olduğu gün. bizlerde o gün oruçlu olup dualar edersek rabbim bizide onların arasına katar inşallah

amin inş canım ama ben reglim tutamam ((

bende pazartesiden beri oruç tutuyorum
kurbanın etiylede orucumu açıcam inş.
allah kabul etsin

kızlar yalnız ben arapçadan okuyamam..arapçadan türkçe harflerle okudğum zaman bişey anlamıyorum...ramazanda sohbette bi hoca,türkçe anlamını da okuyabilirsiniz,çok da sevaptır dedi...sizin için bi sakıncası yoksa türkçeden okumak isityorum...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım aramızda arapça okuyamayan var zaten ama türkçe anlam derken anlamadım ????

ben 41 olduğunu bilmiyordum ama tamam 5 er tane yazıver ozaman ben yokum bayramda konya mevlanaya gidiyorum 3 gün evde olmayacam ama okurum merak etmeyin arapçam iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…