ben 41 olduğunu bilmiyordum ama tamam 5 er tane yazıver ozaman ben yokum bayramda konya mevlanaya gidiyorum 3 gün evde olmayacam ama okurum merak etmeyin arapçam iyidir
kızlar cumanın mübarek olsun yapmış olduğunuz dualar kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar yalnız ben arapçadan okuyamam..arapçadan türkçe harflerle okudğum zaman bişey anlamıyorum...ramazanda sohbette bi hoca,türkçe anlamını da okuyabilirsiniz,çok da sevaptır dedi...sizin için bi sakıncası yoksa türkçeden okumak isityorum...
allah kabul etsin canım bende her sene öle yaparım kurban etiyle açarım dün bende oruçtum akşam regl oldum tutamıyorum oyuzden ....
bende pazartesiden beri oruç tutuyorum
kurbanın etiylede orucumu açıcam inş.
allah kabul etsin
canım aramızda arapça okuyamayan var zaten ama türkçe anlam derken anlamadım ????
allah kabul etsin canım bende her sene öle yaparım kurban etiyle açarım dün bende oruçtum akşam regl oldum tutamıyorum oyuzden ....
allah kabul etsin tatlım
ben 41 olduğunu bilmiyordum ama tamam 5 er tane yazıver ozaman ben yokum bayramda konya mevlanaya gidiyorum 3 gün evde olmayacam ama okurum merak etmeyin arapçam iyidir
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmohhh be nihayet girebilmşsinn ohhhhhhhhhh be
işte hayatım demek istediğim de bu her çeviri aynı değil dolayısıyle tam olarak okuyamayabilirsin. arapçanın türkçesinden yavaş yaval tane tane heceleyerek oku hata yapmazsın. az al duaları ama öyle okuduaların türkçe meali var ya canım....bizim anlayacağımız gibi....diğerinden okursam hata falan yapmak istemiyorum....
rabbim hatalarınımızı melekleriyle tamamlarmış ama dilin gönmüyo ise nasıl istersen öyle oku yeterki okuduaların türkçe meali var ya canım....bizim anlayacağımız gibi....diğerinden okursam hata falan yapmak istemiyorum....
duaların türkçe meali var ya canım....bizim anlayacağımız gibi....diğerinden okursam hata falan yapmak istemiyorum....
Bende 5 tane alırım hepsinden kızlar
anladım canım ama önce arapça türkçesinden oku rabbim hatalarımı örtsün diye dua et peşinden mealini oku bence daha iyi olur hem cumaları dua ederken rabbim hatalarımı düzelt doğru okumuş kabul eyle diye tekrar dua ediyoruz canım merak etme rabbim kabul eder ve düzeltir..
bende arapça okuyorum ama töbe haşa peygamber değilizki hata yapmayalım muhakkak hata yapıyoruzdur rabbim eksiklerimizi ve hatalarımızı düzetsin ve doğru okumuş kabul etsin inş...
işte hayatım demek istediğim de bu her çeviri aynı değil dolayısıyle tam olarak okuyamayabilirsin. arapçanın türkçesinden yavaş yaval tane tane heceleyerek oku hata yapmazsın. az al duaları ama öyle oku
rabbim hatalarınımızı melekleriyle tamamlarmış ama dilin gönmüyo ise nasıl istersen öyle oku yeterki oku
allah kabul etsin canımmmkızlar duayı yaptınızmı gelemedim gelcem ok ama ezan okunurken duamı yaptım allah kabul etsin hepsini
kızlar duayı yaptınızmı gelemedim gelcem ok ama ezan okunurken duamı yaptım allah kabul etsin hepsini
kumsalımmmmmmmmmmmm özledim seni
şekerleblebii komşu mahhleri gezerken seni gördüm dün galiba .))) acil çıkmalıydım selamlaşamadık ayak üstü dedikodu yapamadıkk
fatoo tahlilerini süüüper çıkışına bayıldımm şekerim biz süperiz zatenn
hayatkavuniçi öyle değilmi canım hepimizi bir harikayız dermişim
nihalim evet gönülden edeceğin tek kelime dua bile rabbim katında makbul
wen harr tereyağı dolapta bozulmaz şekerimmmmmmmmmmmmmmmm
yavıuzgüray ne haber tatalım az buz okuyabildim sayfalarıı
cimcimee canımmmm ebraraın gelişi çok hoş oldu yaaaa
busecan hormanal kankim nerede patronlarımı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?