Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar cumanın mübarek olsun yapmış olduğunuz dualar kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin serpilim cümlemizin duaları kabul olsun inşallah. hoşgeldin canım

canım bana sorarsan önce arapçadan türkçe oku daha sonra açıklamasını oku. daha iyi. çünkü her çeviri aynı olmayabiliyor. biz bizim binada 4 kadın toplanıp her perşembe akşamı alah izin verirse kuran okuyoruz. hiç birimiz arapça bilmiyoruz. önce arapçanın türkçesini okuyoruz hemen duanın ardından mealini yani açıklamasını okuyoruz ki ne okuduğumuzu anlayalım bilelim diye. sende öyle yaparsan gayet güzel olur.

allah kabul etsin canım bende her sene öle yaparım kurban etiyle açarım dün bende oruçtum akşam regl oldum tutamıyorum oyuzden ....

ben senin içinde allah izin verirse dua ederim canım benim. sen de bildiğin duaları okursun beyninden

bende pazartesiden beri oruç tutuyorum
kurbanın etiylede orucumu açıcam inş.
allah kabul etsin

allah kabul etsin tatlım

ben 41 olduğunu bilmiyordum ama tamam 5 er tane yazıver ozaman ben yokum bayramda konya mevlanaya gidiyorum 3 gün evde olmayacam ama okurum merak etmeyin arapçam iyidir

bak ne kadar güzel allah izin verirse Hz.Mevlana türbesinde hepsinden 1 er adet okuyabilirsin. ahhhhhhhhhhhhh ben bir gidebilsem oraya akşama kadar çıkmam sürekli okurum walla

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ohhh be nihayet girebilmşsinn ohhhhhhhhhh be

giriş o giriş ama sonrası yok sırra kadem bastı ebrar

duaların türkçe meali var ya canım....bizim anlayacağımız gibi....diğerinden okursam hata falan yapmak istemiyorum....
işte hayatım demek istediğim de bu her çeviri aynı değil dolayısıyle tam olarak okuyamayabilirsin. arapçanın türkçesinden yavaş yaval tane tane heceleyerek oku hata yapmazsın. az al duaları ama öyle oku

duaların türkçe meali var ya canım....bizim anlayacağımız gibi....diğerinden okursam hata falan yapmak istemiyorum....

anladım canım ama önce arapça türkçesinden oku rabbim hatalarımı örtsün diye dua et peşinden mealini oku bence daha iyi olur hem cumaları dua ederken rabbim hatalarımı düzelt doğru okumuş kabul eyle diye tekrar dua ediyoruz canım merak etme rabbim kabul eder ve düzeltir..

bende arapça okuyorum ama töbe haşa peygamber değilizki hata yapmayalım muhakkak hata yapıyoruzdur rabbim eksiklerimizi ve hatalarımızı düzetsin ve doğru okumuş kabul etsin inş...

canım istersen hepsinden birer tane yazayım hem hepsinden okumuş ol hemde tane tane okursun anlamınıda okursun canım :)))

işte hayatım demek istediğim de bu her çeviri aynı değil dolayısıyle tam olarak okuyamayabilirsin. arapçanın türkçesinden yavaş yaval tane tane heceleyerek oku hata yapmazsın. az al duaları ama öyle oku

rabbim hatalarınımızı melekleriyle tamamlarmış ama dilin gönmüyo ise nasıl istersen öyle oku yeterki oku

tamam kızlar...sağolun,niyet belli zaten,kabul olur.....çok dikkat ederim....

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, kumsal+, nhlkpr+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi

canlarım aşırı toğunluktan ne yazabildim ne tam okuyabildim rabbimm evlat hasretiyle yanan arkadşımlarıma içlerindede bana nasip etsin en kısa zamanda ve tüm hamillerimiz rabbim korusun sağ salim kucaklarıuına amayı nasip etsin okuduğumuz duaların hurmetine rabbim gönüllerimizn muradını versin kızlar bu hafta duada edemed,im ( biraz fazla yoğunum aklımda sizdeydi zor bela yetiştim size ve şunu bilinki hepinizii çok ama çok seviyorum biz süpereiz yaaaaaaaaaaaaaa süperiz

kızlar duayı yaptınızmı gelemedim gelcem ok ama ezan okunurken duamı yaptım allah kabul etsin hepsini

kumsalımmmmmmmmmmmm özledim seni

şekerleblebii komşu mahhleri gezerken seni gördüm dün galiba .))) acil çıkmalıydım selamlaşamadık ayak üstü dedikodu yapamadıkk

fatoo tahlilerini süüüper çıkışına bayıldımm şekerim biz süperiz zatenn

hayatkavuniçi öyle değilmi canım hepimizi bir harikayız dermişim

nihalim evet gönülden edeceğin tek kelime dua bile rabbim katında makbul

wen harr tereyağı dolapta bozulmaz şekerimmmmmmmmmmmmmmmm

yavıuzgüray ne haber tatalım az buz okuyabildim sayfalarıı

cimcimee canımmmm ebraraın gelişi çok hoş oldu yaaaa

busecan hormanal kankim nerede patronlarımı var

ben topikleri geziyorum ama hangi mahallede karşılaştıkki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…