yerim seni bennnn
kız onu bilemeyiz fatocum allah bilir belli mi olur bi duayala giderimmm
kız kasteddiğimm serpili görmedim ya oyle deriz biz uzun zaman görmediğin birini görürsen yüzünü gören cennetlik diye :80:
maşallah tabi canımda öle dolup taşma yoğunluğu değil bizimki malum son gün millet bankalara bu tarz yerlere vezneler hucum etmiş durumda ve dolayısıyla banka sistemleri ve ayedaş iski telekom vs yoğunluktan çökmek üzere olduğu için bir faturayı 5 dakka da okuyunca sistem az da olsa kuyruk gibi oldu :))))
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
oh beeeee..gelmşsiniz hepiniz....
aaaa.içim sıkıştı valla.....hadi hadi hareket hareket....serpilim hoşgeldin,merbalaşamadık bugün hiçç
çılgınım antalyalım.....
bizde öle deriz busem anladım ben seni :)))))))
bazende hacı mı hoca olayım derleray beni anlayan biri canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah tabi canımda öle dolup taşma yoğunluğu değil bizimki malum son gün millet bankalara bu tarz yerlere vezneler hucum etmiş durumda ve dolayısıyla banka sistemleri ve ayedaş iski telekom vs yoğunluktan çökmek üzere olduğu için bir faturayı 5 dakka da okuyunca sistem az da olsa kuyruk gibi oldu :))))
ay beni anlayan biri canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kavuniçim bıraktın yorumlarını enerjini saldın kendini herkesler saldı valla yokmu hisssettiğin bişeyler
:))))))))))))))))))))))))))
amamn valla bayram öncesi yoğunluk hepimizde işte :)))))))))))))
aldım kabul ettim :13:hadi bakalım.......sinerji minerji.....gönderiyorummm yüreğinizin tam orta yerine....
herkes mutlu,huzurlu....boşaltın kızlar beyinleri...ve deyin ki,kavuniçiden gelen enerjiyi kabul ediyorummmmm.....cimcimem iyi hatırlattın valla....
hadi kızlar yola çıktı adamcıklar....
hadi bakalım.......sinerji minerji.....gönderiyorummm yüreğinizin tam orta yerine....
Herkes mutlu,huzurlu....boşaltın kızlar beyinleri...ve deyin ki,kavuniçiden gelen enerjiyi kabul ediyorummmmm.....cimcimem iyi hatırlattın valla....
Hadi kızlar yola çıktı adamcıklar....
şeyma 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
fatoş 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
ebrar 2 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
buse 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
h.kavuniçi 2 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü
ahsen 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
ş.leblebi 2 yasin 2 tebareke 2 amme 5 amenerresulü
kızlar başka alan varmı ???
herkez almışş gelemeyen arkidaş kaldımı bu gün acaba ???
şeyma 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
fatoş 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
ebrar 2 yasin 2 tebareke 2 amme 2 amenerresulü
buse 3 yasin 4 tebareke 4 amme 3 amenerresulü
serpil 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
kumsal 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
nihal 5 yasin 1 tebareke 1 amme 3 amenerresulü
selda 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
h.kavuniçi 2 yasin 1 tebareke 1 amme 1 amenerresulü
ahsen 5 yasin 5 tebareke 5 amme 5 amenerresulü
ş.leblebi 2 yasin 2 tebareke 2 amme 5 amenerresulü
kızlar başka alan varmı ???
herkez almışş gelemeyen arkidaş kaldımı bu gün acaba ???
honey tualina ve seçil gelmedi bugün. zaten az sayı kaldı onlarda bayramdan sonra isterlerse alırlar kızlar buarada bayramda okuyabildiğimizi okuyalımki bayramdan sonra kalanları beraberce bitirelim ok :)))))))))))
bide kaç okuduğunu yada almayıp da süre almak isteyen olursa yazsın ben arada girer bakarım sayıları düzeltrim listeyi yayınlarım tekrardan :))))))))))))
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr..................
oh beeeee..gelmşsiniz hepiniz....
aaaa.içim sıkıştı valla.....hadi hadi hareket hareket....serpilim hoşgeldin,merbalaşamadık bugün hiçç
çılgınım antalyalım.....
honey tualina ve seçil gelmedi bugün. zaten az sayı kaldı onlarda bayramdan sonra isterlerse alırlar kızlar buarada bayramda okuyabildiğimizi okuyalımki bayramdan sonra kalanları beraberce bitirelim ok :)))))))))))
bide kaç okuduğunu yada almayıp da süre almak isteyen olursa yazsın ben arada girer bakarım sayıları düzeltrim listeyi yayınlarım tekrardan :))))))))))))
canım ben bayramda nasipse okur bitiririm buraya yazarım arada girer bakarım canım
aldım gitttiiiii benim adamcıklarıııııııııııııııııııııı
aldım kabul ettim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?