Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet doğru canım :)))) olsun bebeşim hayırlııs öyleymiş cimcimeeeeeee çok yorgunum ben ya eve gitmeye halm bile yok :))

hayat kavuniçi

kumsalla ben çok zamandır bekliyoruz :)) bayağı eski bekledikk biz ikimiz bir hamile kalacağız birbirimizi bekliyoruz galiba .)))) keke toptan hamile kalsak yani düşünsene aynı ay heğppimiz hamile kalıyoruz ayyy muhabette bakkk

evet doğru canım :)))) olsun bebeşim hayırlııs öyleymiş cimcimeeeeeee çok yorgunum ben ya eve gitmeye halm bile yok :))

beğenecektim ama seçeneğim yok :))))))))))

yazayıom barim :))))))))))

bende yorgunum serpillllllll yaaaaaaaaaa işlerimi biri yapsa ne güzel olur kocamdan allah razı olsun o olmazsa varya adamın beli koptu halı koltuk yıkamaktan .............:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

aman benimkinindende allah razı olsun dötünü büyütmekten başka bir işe yaradığı yok birde akşama kadar seni seviyorum demekten başka yanii süper bir omayan kocaya sahibimm neredeyse nazar değecek muhteşem kocama

ayyy evet serpilim tam 2 senedir yolunu gözlüyırum meleğimin
hiç belli olmaz orası bakarsın toptan hamiş kalırız sevincimizden topik çöker

kumsal bende 2 yıl oldu bekleyeli olmadıı olmadı olmadıı gerçi bende normal kocada yoktu bunun 1 yılını es geçiyorum ama artık es geçecek halimde yok emin ol

kız 2010 dedin şimdi 2011 mi oldu he anladım kucağında olacak lar
evet...yırtınsan da 2011 de doğuracan yani..heheheheheh

sende olacaksın canım
inşallah..bayram sonu veririm haber..

kız yumurtaların spermanla birleşince hemen doğurmayacan ya bi bırak tanışsınlar kaynaşsınlar büyüsünler falan yani 9 ay 10 gün sonra eee buda 2011 :))))))))))))
he yaaaa.....tabi ama dimi,anca......

inşallah canm inşallah.....hamileler topiği yaparız çılgınım..kızmıyosun dimi çılgınım diyince....yakıştı sana.

ay amin inşallah ne güzel olur hepimiz burda kırmızı günlerini değilde bebeğimizin günlük durmunu yazarız ve sonra gün sayarız her hafta birimiz doğurur ohhhhhhhhhhhh ne güzel olur valla

ama yaşmımda artık o fırtınalı annelk krizide yok (( zamnan zaman aman iyikide olmamış dediğim anlarım çok oldu inanın bana insanoğlu zamanla bulunduğu ortama alışıyor işte galiba bend e alıştım yada eşimin sayesinde soğudum birtakım şeylerden

amin inş ilk haberi senden alırız kavuniçi ve daha çok pozitif enerji yollarsın bizlere :)))))))

evet ya hemen topiğin adını değişiriz toplu halde hamile kalanlar

kumsal bende 2 yıl oldu bekleyeli olmadıı olmadı olmadıı gerçi bende normal kocada yoktu bunun 1 yılını es geçiyorum ama artık es geçecek halimde yok emin ol

bundan sonra es falan geçmicez canımmm biliyorum bende aynı durumdayım inan ama artık stres yapmıcam kendime dah relax

seni seviyorum dimeyen kaç bin tane koca var..varsın bitek onu yapsın....diğerleri olur zaten

canım inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bayramdan sonra ilk müjde senden olur çılgınım a asla kızmam ama onu değilde çünkü çılgın bende başka bir anıyı hatırlatıyor bana çılgın hariç istedğini diyebilirsin gerçi eşmde köpeğimizn adını çılgın koyduu beni hatırlatıyormuş ama çılgının ansıısı bende biraz derin :)))) onun harici istdeğini söyleyebilkirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…