Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aldım gitti anam tüm enerji bende üstüne bide çikolata ve çay yaptımmıdı tamamdır :)))))))))))))))))))

sana bir sır vereyimmii sanki ben yakında anne olacağım gibi hiisediyorumm :)))

kızlar pat diye çıkarsamm
şimdiden hepinizin kurban bayramını kutlarım sağlıkla sevgiyle neşeyle geçirmeniz dileğiyleee
hepinizi seviyorum öpüyorum kucak dolusu sevgiler

saol canım bende seni seviyorum ve hayırlı bayramlar ve hayırlı yolculuklar diliyorum herşey gönlünce olsun güzel bir bayram geçirmen dileğiyle :))))))))))))))))))

allah seni iyi etsin emi....yap bakalım....hadi sefan olsun.....bu enerjiyle artık akşama coşarsın diycem ama,kırmızılısın....

evet canım coşamam zaten kırmızı olmasada coşamam valla bir yorgunumki akşama halı var son büyük halı :)))))))) yarınada sandalyeler ve yolluğumu yıkarken kocam bende evi toparlarım inş ama 3 küçük cam ve yatakodası tüllerim kalacak onlarıda belki pazar günü yaparım artık :))))))))

çalışmalarada bayramda başlarız inş :))))))))))))

ay cimcime,,,senin yerine benim canım çıktı valla şu temizlikten...yeter çok yoruldunuz artık.......

olacaksın tatlım...
bu cümlenle tüylerimi diken diken yaptın yemin ederim..
içimden bişey aktı gitti....
diyorum hep..sen de dahil burdaki herkes bu yıl anne olacak.....

evet benimde içimde öyle bir his var nedense biz anneliği hakediyoruz ve yüce mevladan istiyoruz ve buradki kızlar farkına varmadan teslimiyetçi oldu o yüzden böyle hiissettimm ne yalan söyleyyimm

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+
kızlar bakarmıısnız 5 ay olmuş hamile olan olmamış ama biz hepimiz gayet mutlu ve huzrluyuz farkketinizmii?

busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, serpil02507, yavuzguray0757
hadi kızım yandan yandan yandan..biz korkmayız,kırmızıdan,mırmızıdan.......

ay inş hayatcım 2010 da mı diysoun inşşşşş

evet benimde içimde öyle bir his var nedense biz anneliği hakediyoruz ve yüce mevladan istiyoruz ve buradki kızlar farkına varmadan teslimiyetçi oldu o yüzden böyle hiissettimm ne yalan söyleyyimm

evet canımıniçi.....
yani kızlar 2011 bitmeden kerkesin ya kucağında ya karnında olacak bebişler........

amin inşşşşş canlarım yaaa ...

busem 2010 bitmeden hamile kalırızzzzzzzzz inş.......... 2011 dede hepimiz doğururuz peşpeşe :)))))))))))))))))))

heralde canım rabbimiz büyük bunu biliyoruz ve şükrediyoruz o biliyo zamanını neden mutlu olmayalımki rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün göbişlerini meleklerle doldursun inş............

gerçi arada ben hamile kaldım ama düştü napalım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…