hadi bakalım.......sinerji minerji.....gönderiyorummm yüreğinizin tam orta yerine....
herkes mutlu,huzurlu....boşaltın kızlar beyinleri...ve deyin ki,kavuniçiden gelen enerjiyi kabul ediyorummmmm.....cimcimem iyi hatırlattın valla....
hadi kızlar yola çıktı adamcıklar....
[sıze="2"]aldım gitti anam tüm enerji bende üstüne bide çikolata ve çay yaptımmıdı tamamdır :)))))))))))))))))))[/sıze]
gerçekten bunu ciddiye aldığınız için teşekkürler...benim için önemli bu..
çünkü çok yürekten hssederek ve isteyerek gönderiyorum...
siz de bu enerji aktarımı sırasında bigün bişeyler hissederseniz söyleyin bana olur mu.....
kızlar pat diye çıkarsamm
şimdiden hepinizin kurban bayramını kutlarım sağlıkla sevgiyle neşeyle geçirmeniz dileğiyleee
hepinizi seviyorum öpüyorum kucak dolusu sevgiler
aldım gitti anam tüm enerji bende üstüne bide çikolata ve çay yaptımmıdı tamamdır :)))))))))))))))))))
ohhhhh içelim güzelleşelimmmmmmmmmmmmm
sana bir sır vereyimmii sanki ben yakında anne olacağım gibi hiisediyorumm :)))
sana bir sır vereyimmii sanki ben yakında anne olacağım gibi hiisediyorumm :)))
allah seni iyi etsin emi....yap bakalım....hadi sefan olsun.....bu enerjiyle artık akşama coşarsın diycem ama,kırmızılısın....
evet canım coşamam zaten kırmızı olmasada coşamam valla bir yorgunumki akşama halı var son büyük halı :)))))))) yarınada sandalyeler ve yolluğumu yıkarken kocam bende evi toparlarım inş ama 3 küçük cam ve yatakodası tüllerim kalacak onlarıda belki pazar günü yaparım artık :))))))))
çalışmalarada bayramda başlarız inş :))))))))))))
olacaksın tatlım...
bu cümlenle tüylerimi diken diken yaptın yemin ederim..
içimden bişey aktı gitti....
diyorum hep..sen de dahil burdaki herkes bu yıl anne olacak.....
olacaksın tatlım...
bu cümlenle tüylerimi diken diken yaptın yemin ederim..
içimden bişey aktı gitti....
diyorum hep..sen de dahil burdaki herkes bu yıl anne olacak.....
ay inş hayatcım 2010 da mı diysoun inşşşşş
ay cimcime,,,senin yerine benim canım çıktı valla şu temizlikten...yeter çok yoruldunuz artık.......
ay inş hayatcım 2010 da mı diysoun inşşşşş
evet benimde içimde öyle bir his var nedense biz anneliği hakediyoruz ve yüce mevladan istiyoruz ve buradki kızlar farkına varmadan teslimiyetçi oldu o yüzden böyle hiissettimm ne yalan söyleyyimm
evet canımıniçi.....
yani kızlar 2011 bitmeden kerkesin ya kucağında ya karnında olacak bebişler........
bu pazar bitiyo allahın izniyle canım bi dahada yaza lkadar büyük temizlik yapmam valla
:))))))))))))))))))))))
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+
kızlar bakarmıısnız 5 ay olmuş hamile olan olmamış ama biz hepimiz gayet mutlu ve huzrluyuz farkketinizmii?
evet canımıniçi.....
yani kızlar 2011 bitmeden kerkesin ya kucağında ya karnında olacak bebişler........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?