kızlarrr dr randevumu aldım sonunda cuma akşamı gideceğim :)))
hayat kavuniçi aşk olsun nasıl tanımazsın kızz beni busecan ay o ismi duymuyım
kız ben çııtır aaaa aşkolsun
kahve isteyen ortadan kaybolmuş sanırım neyse tekrar yaparız :)))
ahsen türkkahvesi köpüklü olsun
cimcime derin yerlerde
busecan mucux dermişim
haytkavuniçi ben sabhtan beri çay içiyorum içim dışıma çıktı :))))
banada bir kahve ben türk kahvesi severim ama bol köpüklüsünden çok çalıştım yarım saattir iş yapıyorum yoruldum:)))))
ben de aşağıda duruyorum.....çalışırken arada bakıyorum.....tabii sen bi msn,bi biyer daha vardı neydi onun adı,hatırlayamadım....kapat çabuk o tarafları..ne işin var....
fatoş nasılsın canım görüşemiyoruz senle bende yoğun olacam inşallah birazdan.ya hiç çalışasım yok iyice tembel oldum ben:)))))
hadi bakalım hayırlısı olsun...ne diyecek acaba.....ben de bilgilenmiş olurum.kızlarrr dr randevumu aldım sonunda cuma akşamı gideceğim :)))
ben de varımmmmmmmmmmmserpil02507+,fatosozel,tben+,nhlkpr+,
biz bizeyiz kızlar
evet bugün son gün....ne güzel beklemiyodum....istenmeyen misafir....inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh adetin daha yeni biitii galiba senin :)))) dur daha erken belirti vermez .))))
yawww.senmisin o çıtır..hay allah senin iyiliğini versin....neden değiştirdin adını..ben de değiştiricem...hayat kavuniçi aşk olsun nasıl tanımazsın kızz beni busecan ay o ismi duymuyım
birgün bizde bahçe olup içimizde çiçek büyüteceğiz inş.
günaydın kızlarrrrr...
dün gece istanbul uçtu ve ıslandı valla ama şimdi fena değil hava sizler nasılsınız :)))
canım ya ist uçtu demekamanım size birşey olmasın:87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?