Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

haytkavuniçi site kendini çağa uyduruyor aklınca modernleşiyor veya 100 adım geri giidyor hahahhahahhah

nihalcimm dr hayırlı olsun .))))))))))))))))

tben seninde hayırlııı olsun gerçiii senin ilk deneyimin değil ama olsun bebşimmm

kızlarrr dr randevumu aldım sonunda cuma akşamı gideceğim :)))

hadi hayırlı haberlerle dön inşallah

hayat kavuniçi aşk olsun nasıl tanımazsın kızz beni busecan ay o ismi duymuyım

kız niye ben seviyordum buse ismini sanada çok yakıştırıyordum. ayrıca neden adını doğruca yazmadın tben yazdın

kız ben çııtır aaaa aşkolsun

yerim o çıtırı bennnnnnnnnnnnnnnnn

kahve isteyen ortadan kaybolmuş sanırım neyse tekrar yaparız :)))

ben alabilirim canım çok yorgunum iyi gider valla sağol

ahsen türkkahvesi köpüklü olsun

cimcime derin yerlerde

busecan mucux dermişim

haytkavuniçi ben sabhtan beri çay içiyorum içim dışıma çıktı :))))

hazır ebrar yokken fala kim bakıyor.

banada bir kahve ben türk kahvesi severim ama bol köpüklüsünden çok çalıştım yarım saattir iş yapıyorum yoruldum:)))))

bende pek severim ama sonrada fal kapatmayıda çok severim

ben de aşağıda duruyorum.....çalışırken arada bakıyorum.....tabii sen bi msn,bi biyer daha vardı neydi onun adı,hatırlayamadım....kapat çabuk o tarafları..ne işin var....

kız kapatamam. facede ebrarımız var. onu nasıl yanlız bırakalım. kızcağız bizle görüşebilmek için 40 takla atıyor orda.

fatoş nasılsın canım görüşemiyoruz senle bende yoğun olacam inşallah birazdan.ya hiç çalışasım yok iyice tembel oldum ben:)))))

iyiyim tatlişkom sen nasılsın kdv filan derken aman allahım ya boğuldum valla.

kızlar mısradan haberi olan varmı test sonuçlarını alabildimi acaba

kız nick olarak seç dedi kimsede olmayan dedi modotör 3 isim verdim bunu yapmış olsun buda güzel :)

inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh adetin daha yeni biitii galiba senin :)))) dur daha erken belirti vermez .))))
evet bugün son gün....ne güzel beklemiyodum....istenmeyen misafir....

hayat kavuniçi aşk olsun nasıl tanımazsın kızz beni busecan ay o ismi duymuyım
yawww.senmisin o çıtır..hay allah senin iyiliğini versin....neden değiştirdin adını..ben de değiştiricem...

birgün bizde bahçe olup içimizde çiçek büyüteceğiz inş.

günaydın kızlar gününüz dünden güzel geçsin antalyada hava yağmurlu ben öğlene kadar olmayacağım aklım sizde olacak haa bu arada yine kk değişmiş en azından bu hali daha iyi

Günaydın akadaşlar.
Nasılsınız?
Benim bugün hiç keyfim yok.
Dün kü şeker testinden sonra toparlanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…