Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar nasılsınız
serpilim canım nasılsın merak etme kuzum ben iyiyim işlerden dolayı gelemiyorummm
aradaşlar aranızda öğretmenlerimiz varsa öğretmenler gününü kutluyorummm sizlere minnettarız iyiki varsınz

günaydın canım evet doğru bak unuttuk öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun ....

Cimcimecim dün hastaneden sonra eve kendimi zor attım dolayısıylada öğleden sonra sonuçları almaya gidemedim.

Kumsal hg,iyi olmana sevindim.
Öğretmen olduğum halde eğitim alanında çalışmasamda iyi dileklerin için teşekkür ederim.

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kumsalımmm nihayettt gelebildinn aaaaaaaa evet bende öğretmenler günümüzü kutluyorum hepimiz zaten bir öğretmen değilmiyiz :) şaka aramızdaki öğretmen arkadşların gününü kutluyorumm

günaydın canım evet doğru bak unuttuk öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun ....
cimcimem nasılsın canımmm
hoşbulduk cnım nasılsın mısracım oğluşun nasıl sonuçların nasıl troitin nasıl gidiyor herşey yolundaır umarımm
aaaa sen öğretmenmisinn ne güzel tekrar kutlarım mısracım
serpilim canım sorma ya bayram sonrası olunca anca işte ee sen nasılsın anlat bakalım neler yaptın

Yazdır Gönder RSS SMS
Güncelleme:24 Kasım 2010 03:04 Galakside 2.5 trilyon yıldız, bir insan vücudunda ise 250 trilyon kan hücresi bulunuyor

ayyy bu çok ilginç nette gezinirken buldum

günaydın kızlar hepimiz birbirimize birşeyler öğrettiğimize göre hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun bugün işler biraz daha az biraz daha sizinle fazla sizinle olabileceğim işler o kadar yopundu ki eve gidince üç akşamdır uyuya kalıyorum eşimin yazık seside çıkmıyor artık en azından rahatladı işlerde dinlenebilecem ha bu arada hava çok kapalı manavgatta heran fırtına kopacak gibi

Valla Serpil cim bilmiyorum ki bu test neden bu kadar etkiledi,şekerli suyu verdiler aç karnına,şaftım kaydı.Tiroid hapımıda içmediğim için çok etkilendim sanırım.Tabi şu ihtimalde var belkide gebelikte diabet hastalığına yakalandım

Kumsalcım benim birkaç mesleğim var bunlardan ikiside öğretmenlik :)))

Kumsalcım oğluş nasıl bilmiyorum tek bildiğim attığı tekmeler :))
Tiroid kontrollerimin arası artık uzadı,gebeliğimin başlangıcında 15 günde bir test yaptırıyordum.Artık 1-1,5 ayda bir yaptırıyorum.Bundan önceki tahlil sonuçlarım iyiydi şu an ne durumda bilmiyorum.

saol canım iyiyim sen nasılsın :))))

yok yok bu kızlar beni unuttu artık mesajlarımada cevap veren olmuyor en iyisi ben oturup ağlayayım dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy burasıda kapalı içim donuyor ama manvagtaa galiba fırtına bekleniliyor dikkat et kendne şekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…