Günaydın akadaşlar.
Nasılsınız?
Benim bugün hiç keyfim yok.
Dün kü şeker testinden sonra toparlanamadım
günaydın kızlar nasılsınız
serpilim canım nasılsın merak etme kuzum ben iyiyim işlerden dolayı gelemiyorummm
aradaşlar aranızda öğretmenlerimiz varsa öğretmenler gününü kutluyorummm sizlere minnettarız iyiki varsınz
Günaydın akadaşlar.
Nasılsınız?
Benim bugün hiç keyfim yok.
Dün kü şeker testinden sonra toparlanamadım
günaydın kızlar nasılsınız
serpilim canım nasılsın merak etme kuzum ben iyiyim işlerden dolayı gelemiyorummm
aradaşlar aranızda öğretmenlerimiz varsa öğretmenler gününü kutluyorummm sizlere minnettarız iyiki varsınz
cimcimem nasılsın canımmmgünaydın canım evet doğru bak unuttuk öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun ....
hoşbulduk cnım nasılsın mısracım oğluşun nasıl sonuçların nasıl troitin nasıl gidiyor herşey yolundaır umarımmCimcimecim dün hastaneden sonra eve kendimi zor attım dolayısıylada öğleden sonra sonuçları almaya gidemedim.
Kumsal hg,iyi olmana sevindim.
Öğretmen olduğum halde eğitim alanında çalışmasamda iyi dileklerin için teşekkür ederim.
serpilim canım sorma ya bayram sonrası olunca anca işte ee sen nasılsın anlat bakalım neler yaptınoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kumsalımmm nihayettt gelebildinn aaaaaaaa evet bende öğretmenler günümüzü kutluyorum hepimiz zaten bir öğretmen değilmiyiz :) şaka aramızdaki öğretmen arkadşların gününü kutluyorumm
cimcimem nasılsın canımmm
hoşbulduk cnım nasılsın mısracım oğluşun nasıl sonuçların nasıl troitin nasıl gidiyor herşey yolundaır umarımm
aaaa sen öğretmenmisinn ne güzel tekrar kutlarım mısracım
serpilim canım sorma ya bayram sonrası olunca anca işte ee sen nasılsın anlat bakalım neler yaptın
cimcimes53+,fatosozel+,
kıslaaarrrrrrrrr.nasılsınızzzzzzz...günaydıınnnn..........
yok yok bu kızlar beni unuttu artık mesajlarımada cevap veren olmuyor en iyisi ben oturup ağlayayım dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlar hepimiz birbirimize birşeyler öğrettiğimize göre hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun bugün işler biraz daha az biraz daha sizinle fazla sizinle olabileceğim işler o kadar yopundu ki eve gidince üç akşamdır uyuya kalıyorum eşimin yazık seside çıkmıyor artık en azından rahatladı işlerde dinlenebilecem ha bu arada hava çok kapalı manavgatta heran fırtına kopacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?