aman kızlar nelere alışmıyoruz ki bunada alışırız:))))hatta ben alıştım gibi hahahahaaaa
hoşbulduk canım sen daimi burdasın galiba topiğin bekçisi oldun sen maaşta istersin şimdi bende burdayım diğer bilgisayarda az iş yapayım geleyim kociş şimdi aradı kontrol etti çalışıyom dedim :))))
Ben alışamadım gitti offff bir sayfadan diğerine geçmek için kanat takıp uçmak gerekiyor
kızlar yoğunum ama arada girip bakıyorum öpüyorum hepinizi
tamam kapatmayın..napayım ..benim bi kk topiğim var..başka bişeyim yok.....kendi kendime burda çay kahve sigara içerim....evet kızlar saçma salak bişey oldu bu kk ...
kk yı kınıyoruz beyenmedik bu kk yı .....
bide kavuniçi canım benim msn ve face kapatamayız ama ebrarcığımızla konuşuyoruz
tamam kapatmayın..napayım ..benim bi kk topiğim var..başka bişeyim yok.....kendi kendime burda çay kahve sigara içerim....
n egüzel..sen de geziniyosun yani durmadan....bak cimcime kahveye eşlik edecek..sen de eşlik edersin heralde.haytkavuniçi benimde bir kk birde msn var :))))
teşşekür ederim şekercim...hadi içelim kahvelerimiz....ohhhhhhhhh.sefamız olsun valla.....ben sana eşlik ederim hayatım :))
ay kızlar bi regl geliyo baya akıyo yani hissediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?