valla hangi topik gelirse giriyorum....olsun dolaşmak güzel bazan bende dolaşıyorum aşğı mahhalle yukarı mahhale diye
ya ben sayfadan çıkıp sayfayı yenilemezsem yazılanları görmüyorum ...önceki sayfayıda açamıyorum
serpill mahalle ajanı naberrrr :76:
valla hangi topik gelirse giriyorum....
neler yapıyorsun kendini tanıttın mı bilmiyorum ama
yoo tanıtmadım ........30 yaşındayım 3.5 senelik evliyim ....3kez aşılama yaptım tutmadı...eşimde sperm kalitesi düşük offfffffff beynim çatlayacak hiç mi olmayacak acabaaaa..ağlamaklı oldum yaadüne kadar iyiydim hiç kafama takmıyordum aşılama olmamış gibiydim
Kızlaarrr.hoşgeldiniz....nasılsınız..serpilicim hoşgeldin,yüreğinin nereye götürdü seni dün gece??
Nihalcim sen de hoşgeldin..nasılcın canım....siz de benim gibi yoğunsuzunuz heralde bugün....
Arkadaşlar var galiba...
Serengl ve nil-çiçek....selamlar......
seren....
canını sıkma öyle düşünme muhakka annne olacksın pozitif düşün rabbim dilerse olacaksın sakin ol ağlamak istiyorsan ağla ben çok ağldım zamanla buradki tatlı kızlarla aştım hatta kendimi bile şatım üzülme tabiiki olacaksın tıp ilerledi aşılma zaten çok idallı değil benimde 1 aşılamma oldu bak fatooözelinde 2 aşılamsı oldu ve biz herşeklde yine mutluyuz
doktorun da bana dediği gibi en iyi aşılama gece kocanla yaptığın aşılamadır. hemde bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?