Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

teşekkür ederim kızlar...en son tüp bebek demişti dr bir ay ara verdik bakalım ...oda tutmayacak eşimede üzülüyorum o çok istiyo ..oldun mu sorup duruyor..

serpil02507+,cimcimes53+,fatosozel,hayatkavunici,serengl,
fatoooo çok bağırma o ses lazım

serengl f5 yaptınmı syafadan çıkmassın
cmcimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hg
hayatkavuniçi mucuxxxxxxxx

teşekkür ederim kızlar...en son tüp bebek demişti dr bir ay ara verdik bakalım ...oda tutmayacak eşimede üzülüyorum o çok istiyo ..oldun mu sorup duruyor..

ne olur ağlama eşin tedavii görsün bazı kürler falan var sprem artırıcıı lütfen ağlama sen yaradandan iste o verirr hayırlıısysa versinn cnmmm

Oyyyyyyyyyyyy işler güçler bir azalmadı gitti fıttıracam nerdeyse geldi benimkiler serpil sen bir mucizeye örnekmi olacan bilmem

Oyyyyyyyyyyyy işler güçler bir azalmadı gitti fıttıracam nerdeyse geldi benimkiler serpil sen bir mucizeye örnekmi olacan bilmem

öylemii düşünüyorsunn benim geçen ay ki adetim çok tuhaftıı 1 gün oldumm ikinci gün damla 3 yok ve 10 gün şiddetli karın ağrsıı sökülemedi diye bu ay zaten ben rahibeyimmm

allahtan uut kesilmez diyorlar ama nerde bu zamana kadar her ay eşim beni teselli ederdi sanırım oda umudunu kaybetti ben onu teselli etmeye başladım rabbim önce eşlerimizin yüzünü güldürsün inşallah:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…