Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok rahattım bu ay aşılama yaptırdıktan sonra hiç üzülmeyecektim kafama takmayacaktım oysa...ilk iki aşılamamda kür yapmadım tutmadılar..son aşılamada 1 ay önce çok şey yedi eşim karışım yaptım incir ıslıyorum zeytin yağına geceden sperm sayımız az 7.5 ama hepsi hareketliymiş hatta bizde hareket problemide vardı keşke keçi boynuzu kürüne devam etseydim ilaçta kullanıyor eşim klomen ve evicap ...birisi macun yaptırmış kayınpedere dedi onun çocuğu olmuyormuş olmuş o macundan sonra onuda yaptırırz bide tüp bebek için taa ist gitmek var çalışıyorum onun sıkıntısı bir yandan allahım deliricem bir iki ay are varmeyi düşünüyorum kürler yaparım allah büyük herşey bahane ol demezse olmuyor hepimizin allah yardımcısı olsun

biz eşimle hiç konuşmuyoruz bu konuyu aşılamam süresince hiç konuşmadık tutar veya tutmaz ama içten içe mahvoluyo biliyorum ...amin inşallah inşallah yüzleri güler

öylemii düşünüyorsunn benim geçen ay ki adetim çok tuhaftıı 1 gün oldumm ikinci gün damla 3 yok ve 10 gün şiddetli karın ağrsıı sökülemedi diye bu ay zaten ben rahibeyimmm

TEST YAPMIŞMIYDIN SERPİLİM BAKARSIN HANİ ANNEM BENİM KARDEŞİMDE 4 AY ADET GÖRMÜŞ ÇOCUK KIMILDAYINCA ANLAMIŞ HAMİLE OLDUĞUNU NE GÜZEL OLUR AMA DEĞİLMİ

olayy bu işte süpersinnnnnnnnnnnn

TEST YAPMIŞMIYDIN SERPİLİM BAKARSIN HANİ ANNEM BENİM KARDEŞİMDE 4 AY ADET GÖRMÜŞ ÇOCUK KIMILDAYINCA ANLAMIŞ HAMİLE OLDUĞUNU NE GÜZEL OLUR AMA DEĞİLMİ

evett beni mm kızarkadşımda adet olmuş o ay sonra annesi rahmetli olmuş adet görmemiş stresten demiş sonra karın ağrısyla dr ve 4 aylık hamile şokk olmuşş şimdii kızı 7 yaşında

evet serencim..erkekler için de faydalı ve işe yarayan bir sürü kür var...zamnı gelince mutlaka olacaktır..ama sen kendini hırpalama....

enson tavşancıl otu duydum aktarlardan soruşturup bakacağım benim memlekette yetişiyormuş anneme söylerim bulur gönderir bana onuda deneyeceğim bide bir arkadaş aktardan bir hap kullandırmış eşine spermler çoğalmış onunda alsam macun ceviz incir badem bide hap eşime bişey olurmu zaten kilolu adam patlar valla

serpil02507+,hayatkavunici,seldayavuzguray,deniz_7,serengl,cimcimes53+,

kızlar rabbim tez zamanda bekletmeden göbüşlerinize melklerinizii kondursunn sabır ve kanaatt yapalıcak tek şeyy ruhumuz için bu

aman onlara bişey olmaz....korkma sen...şeker küpüne sokma adamı da...şekerli şeyler değil de,sperm artıcı şeyler ver...keçiboynuzu kürünün işe yaradığını biliyorum..bi de ilişkiden yarım saat önce kahve..uyarıcı etkisi olduğu için spermleri harekete geçiriyomuş.....

ama o şekerli şeyler hareketini artırmış bide ilaç kullanınca... evet bu ay sıkı sıkı çalışmak lazım iki ay içinde sperm testi ona göre tüp bebeğe karar veririz artık ...

benimde ya akşama yada sabaha kırmızılar teşrif eder sanırım sabah az yüzünü gösterdilerde

hiççççççççç canını sıkma bebeğim gelirsede geslsin geleceği varsa göreceğide vardırr adet olmakta nimett onun için dert etme bu ay olmassa sonraki ayy umutlar hep olmalı cnmmm

biz hep dua okuruz her cuma sela vaktii burda dualarımzıı yaparız ben tefriceyi severim bizm kızlarda okur ben bayramda 44444 bitirdim cuma günü duamız var rabbimm kabul buyursunn

ama o şekerli şeyler hareketini artırmış bide ilaç kullanınca... evet bu ay sıkı sıkı çalışmak lazım iki ay içinde sperm testi ona göre tüp bebeğe karar veririz artık ...

canım benim tüplü olur,tüpsüz olur ..elbet bigün olur..sen rahatlat gönülü,boşalt ki,bebişin de gönlünde oturacak yeri olsun....tasalarla,boşa yer doldurma gönlünde....

fatosozel+,tben+,serpil02507,serengl,lightlife,Mısra,cimcimes53+,
kızlar bitek serpilin sesi çıkıyo...
hadi bakalım oturmaya mı geldik ....lolooooooooooooo:92::92::92::92::92::92::92::92:

serpil02507+,serengl,hayatkavunici,lightlife,Mısra+,cimcimes53+,

evet ya kimler hamile kalıyor kimler anam 70 yaşında kadın doğuruyor sizlermi doğuramayacksınız oooooooo tıp adldı başını giidyor rahat olunnnnnnn:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…