Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aminnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çünkü ençok ilgimi o çekti giderek karamsarlığım artıyor.allaha şükürler olsun binlerce...üzülmek istemiyorum.dün eşim canı sıkkındı bana belli etmesede...istiyorum isityorum deyip durdu bende bebek mi istiyorsun yoksa diye sorunca içim cız etti evet dedi presed varmış bu jeli kullansammı diye düşünüyorum...değiştirirm resmi:93:

nasıl sitiyorum istiyorum diyip duruyo
ay benim eşim belli etmez ondan sinir olurum hangisi ii acep
preseed bana da bi arkadaş al kullan dedi dün alsammıkı yaaaa işe yarıyomuşşş hareket azlığında sprm içinde ii miş :26:

kızlar haftaya fetih okuyacaz allahın izniyle kimler kaç tane okumak ister ????

ben 5 tane alırım canım

canım benim sende eşinde sabırlı olmayı öğrenmek zorundasınız. hiç doktora gittinmi sen

kızlar yaa 2 haftada 500 yaşın yapalım :86: :86: :86:

bana uyar

benimle hiç konuşmuyor bu konuda sadece hasta olup olmadığımı sorardı benimkide belli etmiyordu 3. aşılamadan sonra dayanamadı canım benim bende almayı düşünüyorum okdar yapacağım şeyler varki nerden başlasam bilmiyorum..çok sperm lazım çokk çok çalışmak lazım çokkkk

ben geldim yalnız değilsin artık:79::79:
hoşgeldin canım..hoşgeldin..oh be herkesler gelmiş galiba...

allah dualarınızı kabul etsin...
amiiinnnn

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım.2.5 yıllık evliyim.bebeğim olmuyor.
hoşgeldin aramıza...hepimiz bebek istiyoruz burda..inşallah dualarımız kabul olacak.

amin....

:))) özel dualar mı banada söleyin yaaaa bende okurum neler okuyosunuz

banada 5 tane fetih yaz canım

nihalcim ebrarın 500 tefricesi varmış onu cimcime tuğba ve ben aramızda paylaştık. tuğba 41 yasin okumaya başlayacakmış ondanda 10 tane ben 10 tane cimcime aldık yardım etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…