tamam tubacım (doru söledim dimi,tuba diyebilirsiniz demiştin)başka bişey okunacak mı...ona göre indireyim netten....yasinde olmayabilir çünkü....
nihalcim ebrarın tefriciye pazara bitecek sana 100 verdik tubanın yasin haftaya cumaya 10 tane verdik sana şimdi asıl sürelerden 5er mi yazalım canım fetih ve kıyamet ???
tamam canım cumartesi gece 12 e kadar tefriciye hazır ebrara iletin :79: yasınde tubacım için cumaya kadar hazır diğerlerinden 5 er tane yaz canım
oyyy bebemm ne demek siz isteyin yeterki
tuğba cnm yumuşk g li
Google amcada sor hrşey var
tuğbacımkaç tane okuyacağız...fetih ve kıyamet...
tuğbacımkaç tane okuyacağız...fetih ve kıyamet...
41 fetih 41 kıyamet sen kaçta okuyabilirim dersen yaz şeyma topluyo hepsini cnm şeyma listeliycek
canlar acemi olduğum için cimcime bana okuyabileceğim kadar veriyo...2 şer adet okusam az mı olur acaba...siz yazın işte bişeyler ..ama ben daha kıyamet suresini bulamadım..nette ya arap harfleriyle var, ya da anlamı var....latin harfleriyle yazılmış arapçasını bulamadım.....hemşo 41 fetih ve 41 kıyamet okuncak ama herkes ne kadar okuyabilirse o kadar alacak anladın sen onu şimdi söyle bakalım kaçar tane okuyabilirsin
canlar acemi olduğum için cimcime bana okuyabileceğim kadar veriyo...2 şer adet okusam az mı olur acaba...siz yazın işte bişeyler ..ama ben daha kıyamet suresini bulamadım..nette ya arap harfleriyle var, ya da anlamı var....latin harfleriyle yazılmış arapçasını bulamadım.....
Buldum buldum...
saol canım benim evet zor ama güzel birde insan hemen unutuveriyor çektiklerini ben oğlumda çok çektim özellikle doğum da birdaha asla dedim hatta doktorum bile güldü ama sonra hemen ikincisini istedik oda altı ay falan gelmedi aramaya çıkacaktık az kalsın:)))))canlarım..inşallah ikinizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..son aylar çok zor geçer...uyunmaz,hareket edemezsiniz..allah kolaylık versin..ama çok güzel şeyler bunlar.....
çok güzel canım çok sevindim sonuna kadar böyle gidere inşallah....Ahsencim bu sabah test sonuçlarımı aldım tiroit ,şeker iyi çıktı.Demirede baktırmıştım o baya iyiymiş hemşire çok iyi beslenmişsin maşallah ,dr la görüş ilacı bırakabilirsin dedi.
Lailahe illallah Cumanın sebebiyle Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla Ya vedüdüm entel maksudum Kulhüvellahü ehad bin bir kere ya samed cennet kapılarını aç benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim fikrim zikrullah kalbimin nuru Resullullah evvelim ahirim La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. dedim dostum dedim 99 ismine mühür vurdum üstüne.
Sırrım sübhanım derdim dermanım gafil kuluna gam düşmüş yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad bin bir kere ya samed ya ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm Muhammed Mustafadır sözüm ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna yetmiş binin nısfına mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var biri cennet bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım cemalini göster bana.
Cennetine davet et kabrimizde rahatlık sıratta selamet tatlı canımız sana emanet son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa dertlilere deva borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil etme zelil gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya sen cümlemizin muradını ver gelecek Cumaya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma rızkımızı azaltma kabrimizi daraltma senden başka kapı aratma muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle her derdimi def eyle rızkımızı bol eyle kabrimizi nur eyle sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim ahirim kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden kabirdeki yılanlardan çıyanlardan ölümün dehşetinden kabirin azabından sıratın zulmetinden muhafaza eyle.
Ölümün hayırlısını üç ayların birisini Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.
3 ihlas bir fatiha okuyalım önce ...
Amin..!
Elhamdulillahi Rabbil alemin, vel akibetu lil muttekin vassalatu vesselamu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabi ecmain
Bismillâhirrahmanirrahim
Allahümme rabbenâ yâ rabbenâ tekabbel minnâ inneke entessemiul alim. Ve tüb aleynâ yâ mevlâna inneke enttevvâbür rahim. Vehdinâ ve veffıknâ ilel hakkı ve ilâ sıratın müstekıym. Bi bereketi hatmil kur’anil azim. Va’fü annâ yâ kerim. Vağ fir lenâ zünübenâ bi fadlike ve keramike yâ ekramel ekramin ve yâ erhamerrahimin.
Ey yerlerin ve göklerin sahibi on sekiz alemin kalbine nazar eden yüce ALLAH. Sayılı nefeslerin tükeneceğine, her şeyin sana döneceğine inanıyor, huzuruna geldik mümin gitmek istiyoruz, bu lütfu bizden esirgeme YARABBİ.
6666 ayet hürmetine okunan 41 yasin hürmetine, okunan tebareke, amme, amenerresulü ve 4444 sureleri hürmetine, aşrı şerifler hürmetine, ESTAUZ VİLLAH FETAKABBELENA RABBENA. Kabulün haseni sırrına mahzar eyle YARABBİ.
Evvela bizzat sultanül enbiya habibi hüda hazreti Muhammet Mustafa (s.a.v.) hazretlerinin rufu şeriflerine hediye eyledik vasıl eyle YA RABBİ.
Hulefa şanidin Hasan ve Hüseyin hazretleri efendimizin ehlibeytlerimizin ruhlarına hediye eyledik vasıl eyle YA RABBİ.
Eren evliya şehit şuheda isimlerini saymakla bitmeyen evliyalarında ruhlarına hediye eyledik kabul eyle YA RABBİ.
Mağripten maşrika, maşriktan mağribe her ne kadar iman ile gelmiş geçmiş kimi kimsesi kalmamış, isimleri unutulmuş, nesilleri tükenmiş, kabirleri yer ile bir olmuş, bizede bir fatiha yokmu diyenlerinde ruhlarına hediye eyledik sen ulaştır YA RABBİ.
Yarabbi bizlerin ahirete göç etmiş meftalarımızın, hısım, akrabalarımızın, talukatlarımızıın selam alıp selam verdiklerimizin üzerinde zerre kadar hak bulunanlarında bu okunan 41 yasinden, tebarekeden, amme, amenerresulü ve 4444 suresinden cümlesinin kabirlerini nur makamlarını cennet bahçelerinden bir bahçe eyle YA RABBİ.
Sıkıntılarımızı def eyle, bizlerin evinde böyle kuranı azimüşah okutmak nasip eyle, daima bizlere bolluk bereket nasip eyle YA RABBİ.
Bizler bu 41 yasini,tebarekeyi ammeyi ameerresulüyü 4444 ü ne niyet üzerine okuduysak, dileğimizi kabul eyle, tekrar nasip eyle muhterem cemaatımızıda bu topluma teşrif ettiği için her bir adımına biner sevap eyle, onlarında ölmüşlerinin ruhlarına hediye eyledik sen kabul ve makbul eyle YA RABBİ.
Bu Kur'an'ı elden ele dilden dile ulaştıranlarında ruhlarına hediye eyledik sen vasıl eyle YA RABBİ.
Ya Rabbi bir Azrail (a.v.) kapımızı çalıp canını almaya geldim hazır mısın dediği zaman sağımıza hazreti kuran göğsümüzde şerefli iman karşımızda peygamber efendimiz hazretlerinin nur cemalini görerek dillerimizi Allah Allah Lailaheillallah Muhammedün Rasulüllah diyerek çene kapamak nasip eyle YA RABBİ.
Mahşer değdin o kıyamet gününde yüce peygamberimizin huzurunda bizleri açık saçık rezil rüsvan eyleme YA RABBİ.
Livalit Hamd isminde musama kılınan yüce peygamberimizin sancağı altında toplanmak nasip eyle, hasta kullarına şifa, dertli kullarına deva borçlu kullarına edalar nasip eyle YA RABBİ.
Yarabbi okumuş olduğumuz kuranı kerimi eksikleriyle beraber kabul eyle YA RABBİ.
Yüce peygamberimizin şefaatine bizleride nail eyle YA RABBİ.
Yarabbi şu anda adınla süslenen dillerimizi zikrinle bezenen gönüllerimizi Allah Allah diyerek sana açılan ellerimizi huzurunda boş çevirme YA RABBİ.
Dualarımızı Kabetullahta ve razbetullahta yapılan dualar gibi kabul eyle YA RABBİ.
Okunan 41 yasin hürmetine, tebareke, amme hürmetine, kabeyi muazzam hürmetine, peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mustafa(s.a.v.) hürmetine, Allah rızası için, eren evliyaların ruhu için , Atatürk ve silah arkadaşlarının, tüm şehitlerimizin, amin diyen cemaatin ölmüşlerinin ruhları için, hane sahibinin adak dilek ve dualarının kabulü için Allah rızası için
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. El Fatiha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?