Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihalcim ebrarın tefriciye pazara bitecek sana 100 verdik tubanın yasin haftaya cumaya 10 tane verdik sana şimdi asıl sürelerden 5er mi yazalım canım fetih ve kıyamet ???

tamam canım cumartesi gece 12 e kadar tefriciye hazır ebrara iletin :79: yasınde tubacım için cumaya kadar hazır diğerlerinden 5 er tane yaz canım

41 fetih 41 kıyamet sen kaçta okuyabilirim dersen yaz şeyma topluyo hepsini cnm şeyma listeliycek

hemşo 41 fetih ve 41 kıyamet okuncak ama herkes ne kadar okuyabilirse o kadar alacak anladın sen onu şimdi söyle bakalım kaçar tane okuyabilirsin
canlar acemi olduğum için cimcime bana okuyabileceğim kadar veriyo...2 şer adet okusam az mı olur acaba...siz yazın işte bişeyler ..ama ben daha kıyamet suresini bulamadım..nette ya arap harfleriyle var, ya da anlamı var....latin harfleriyle yazılmış arapçasını bulamadım.....

kız bulalım hemen sana :)))

canlarım..inşallah ikinizde sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize..son aylar çok zor geçer...uyunmaz,hareket edemezsiniz..allah kolaylık versin..ama çok güzel şeyler bunlar.....
saol canım benim evet zor ama güzel birde insan hemen unutuveriyor çektiklerini ben oğlumda çok çektim özellikle doğum da birdaha asla dedim hatta doktorum bile güldü ama sonra hemen ikincisini istedik oda altı ay falan gelmedi aramaya çıkacaktık az kalsın:)))))
Ahsencim bu sabah test sonuçlarımı aldım tiroit ,şeker iyi çıktı.Demirede baktırmıştım o baya iyiymiş hemşire çok iyi beslenmişsin maşallah ,dr la görüş ilacı bırakabilirsin dedi.
çok güzel canım çok sevindim sonuna kadar böyle gidere inşallah....

dualarınıza canı gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn diyorum.......

kızlar ocak ayının ilk bebekleri gelmiş okuyunca çok heyecanlandım 32+5 de gelmişler ikizler...biri yoğun bakımda biri küvesdeymiş.sat tarihimiz aynıydı pazar günü acil sezeryanla doğmuşlar bebeklerede annelerinede çok çok dua edelim inşallah sağsalim evlerine gelir kısçeler....

kızlar herkes kaç tane okuyacağını yazsın ben bankaya gidiyorum gelince listeyi yapacağım ok :)))

41 fetih 41 kıyame süresi ...

buarada ahsencim allah yardımcıları olsun cümlesinin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…