nihalcim ebrarın 500 tefricesi varmış onu cimcime tuğba ve ben aramızda paylaştık. tuğba 41 yasin okumaya başlayacakmış ondanda 10 tane ben 10 tane cimcime aldık yardım etmek için
:))) özel dualar mı banada söleyin yaaaa bende okurum neler okuyosunuz
banada 5 tane fetih yaz canım
benimle hiç konuşmuyor bu konuda sadece hasta olup olmadığımı sorardı benimkide belli etmiyordu 3. aşılamadan sonra dayanamadı canım benim bende almayı düşünüyorum okdar yapacağım şeyler varki nerden başlasam bilmiyorum..çok sperm lazım çokk çok çalışmak lazım çokkkk
neden banada vermediniz((( bende yardım ederim aşkolsun yaaaaa (
ben 41 yasin dedim içimden sağolsun şeyma fatoş ve ebrar aldı bana 21 kaldı fetih okuycam 5 tane ebrarın 50 tefriciyesi var cnm ondan didim
ama sanırım kıyamet sureside okuncak şeyma kız yazmadınmı
ben hastayım okuyamayacağım haftaya okurum bendeama yatarken tesbih çekiyorum 100 salavat
neden banada vermediniz((( bende yardım ederim aşkolsun yaaaaa (
hemen verelim nihalcim kaç tane yasin istersin...
Kızlar ya bişey sorcam....size çok salakça gelebilir ama,fetih suresi,bu klasik namaz hocası kitaplarında var mı....yoksa netten indiricem....
sanada bebem nasılsın
eksiğiniz kadar verin canım tefriciyede ne zamana kadar ondanda ebrarcığıma yardım etmek isterim ???
Kızlar ya bişey sorcam....size çok salakça gelebilir ama,fetih suresi,bu klasik namaz hocası kitaplarında var mı....yoksa netten indiricem....
tatlım ebrarın tefricesinden sana 100 vereyim ben 250 almıştım 150 bende 100 sende. tuğbanın yasinindende okuyabilirsen 10 tane oku
eksiğiniz kadar verin canım tefriciyede ne zamana kadar ondanda ebrarcığıma yardım etmek isterim ???
avatarımı değiştiremedimoda beni bırakmak istemiyor galiba
iyiyim canım..napayım....işlerle boğuşuyorum gene...bi de bugün işe kızı getirdim mecburen....neyse dualara katılabildim son anda okudum hepsini....şu fetihi soruyorum ben de....okudun mu sorumu..namaz hocasında var mı diye sormuştum....ben pek bi cahilim de bu konularda.
tamam tubacım (doru söledim dimi,tuba diyebilirsiniz demiştin)başka bişey okunacak mı...ona göre indireyim netten....yasinde olmayabilir çünkü....aşkolsun ne alaka salakça netten bul google amca sağolsun
namaz hocasında olmaz canım netten indir
aaaaaaaaaaa öyle hemen teslimiyet yok. Uğraş biraz. Sen onu bırakma istemedikçe o seni neden bıraksın
kız netten indir dedik ya
tamam tubacım (doru söledim dimi,tuba diyebilirsiniz demiştin)başka bişey okunacak mı...ona göre indireyim netten....yasinde olmayabilir çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?