Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:))) özel dualar mı banada söleyin yaaaa bende okurum neler okuyosunuz

banada 5 tane fetih yaz canım

ben 41 yasin dedim içimden sağolsun şeyma fatoş ve ebrar aldı bana 21 kaldı fetih okuycam 5 tane ebrarın 50 tefriciyesi var cnm ondan didim
ama sanırım kıyamet sureside okuncak şeyma kız yazmadınmı

Kızlar ya bişey sorcam....size çok salakça gelebilir ama,fetih suresi,bu klasik namaz hocası kitaplarında var mı....yoksa netten indiricem....

ancak geldim canım yazdım demin fetih ve kıyamet okuyacaz bu hafta kızlarrrr...

ben hastayım okuyamayacağım haftaya okurum bende ama yatarken tesbih çekiyorum 100 salavat

canım ne kadar sürüyo reglin az sayı al istersen .... yada bi dahakine katılırsın inş...

sanada bebem nasılsın

iyiyim canım..napayım....işlerle boğuşuyorum gene...bi de bugün işe kızı getirdim mecburen....neyse dualara katılabildim son anda okudum hepsini....şu fetihi soruyorum ben de....okudun mu sorumu..namaz hocasında var mı diye sormuştum....ben pek bi cahilim de bu konularda.

Kızlar ya bişey sorcam....size çok salakça gelebilir ama,fetih suresi,bu klasik namaz hocası kitaplarında var mı....yoksa netten indiricem....

namaz hocasında olmaz canım netten indir

avatarımı değiştiremedimoda beni bırakmak istemiyor galiba

aaaaaaaaaaa öyle hemen teslimiyet yok. uğraş biraz. sen onu bırakma istemedikçe o seni neden bıraksın

kız netten indir dedik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…