ebrar ---------- 5 fetih ------- 5 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 5 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
kızlar başka okuyan yokmu yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:
canım kızlar yarın anca görür yazıları duruma göre 5 yaparız olmazsa :)))canım benm fetihi de 5e çıkarabilirsin yoksa başka okuyan.
canlarım geldim sudan çıkmış balık gibi ıslandım kızlar benimadetim sadce kahverengi garip bir adet oldum yani kistmi oluştu bende bana neler oluyor anlamdım :)) neyse bir geçmişi okuyayım bulunduğum yerden net yoktu akım sizdeydi dualarımzıı rabbim kabul etsin
Cimcimeeee gene mi gittin kız.....
ben haftaiçi okurum perşembe günü nasipse ama şu şartlarda birşey diyemiyorum cimcimemm
canım benim geçen ay adet olmuştum 1 gün sürmüştü yoğun ve kırmızıydı şimdii sadce kahverengi leke tarzı bişi(( ayyy geçmişi okuyamdım çok sayfa var
serpilim benim bu hamileliğimde de gelmişti,kahverengi leke...üstüne adet görmüşüm...senin de öyle olmasın....var mı göğüslerde falan bi belirti....42 yaş neki...benim arkadaşım 44 yaşında hamile kaldı.....
canım bugün yoğun günüm yazamıyorum göğüslerim sadce yandan ağrıyor ateşime göre hamile değilim 36.4 bu kesin enfeksiyon olabilrmii ? Soğan suyu içtim etkilermii ama az içtimmm
biz yarın burdayız kii :)))))))))))))))
canım bugün yoğun günüm yazamıyorum göğüslerim sadce yandan ağrıyor ateşime göre hamile değilim 36.4 bu kesin enfeksiyon olabilrmii ? Soğan suyu içtim etkilermii ama az içtimmm
Kimsenin keyfi yok bugün....akşam da keyifsiz....hafta sonumuzu keyifli geçirelim bari....
kızlar bende bu sabah soğan suyuna başladım :))))
işte geldim burdayım
ben hala bişeye başlayamadım..soğan suyu ne kadar etkilidir ki,hamile kalmak için...incire başlıycaktım..ona da üşendim.....
ben hamilelik için değil zayıflamak için başladım valla :)))))
allah seni ne etsin..hadi zayıflarsın inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?