Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

artık yarın geçmişi okurum :)))) yeni arkadş gelmiş galiba hoşgelmiş 39 yaş nejkii ben 42 oldum eyllde ben bile anne olabilrim diyorum :)))))))

ben haftaiçi okurum perşembe günü nasipse ama şu şartlarda birşey diyemiyorum cimcimemm

canım benm fetihi de 5e çıkarabilirsin yoksa başka okuyan.
canım kızlar yarın anca görür yazıları duruma göre 5 yaparız olmazsa :)))

canım kahverengi leke enfeksiyonda olabilir sen daha iy biliyosun bunları bi dr git istersen ....

Cimcimeeee gene mi gittin kız.....

yok canım burdayım :)))

ben haftaiçi okurum perşembe günü nasipse ama şu şartlarda birşey diyemiyorum cimcimemm

tamam serpilcim sen keyfine bak duruma göre okursun yada okumazsın :)))

canım benim geçen ay adet olmuştum 1 gün sürmüştü yoğun ve kırmızıydı şimdii sadce kahverengi leke tarzı bişi (( ayyy geçmişi okuyamdım çok sayfa var

serpilim benim bu hamileliğimde de gelmişti,kahverengi leke...üstüne adet görmüşüm...senin de öyle olmasın....var mı göğüslerde falan bi belirti....42 yaş neki...benim arkadaşım 44 yaşında hamile kaldı.....

canım bugün yoğun günüm yazamıyorum göğüslerim sadce yandan ağrıyor ateşime göre hamile değilim 36.4 bu kesin enfeksiyon olabilrmii ? soğan suyu içtim etkilermii ama az içtimmm

canım bugün yoğun günüm yazamıyorum göğüslerim sadce yandan ağrıyor ateşime göre hamile değilim 36.4 bu kesin enfeksiyon olabilrmii ? Soğan suyu içtim etkilermii ama az içtimmm

canım anladım yoğunluğunu..
Soğan suyu,,,,, varsa enfeksiyonu bu şekilde kahverengi ya da kanlı akıntı gibi söküyor..o sökülmüş olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…