fatoş belli mi kaçar tane okuyoruz hemşo
değiştirdim avatarımı inşallah bu bebek uğur getirir
tamam canım iki fetih 5 tane kıyamet alayım o zaman...
evettttttttttttt bak ne kadar güzel oldu. yakıştı sana. inşallah uğurlu olur hayırlı olur
olurrrrrrrrrrrr daha sonra almak istersen yine alırsın. yada okuyamazsan haber ver yardım ederiz güzel hemşooooooooooom
sizler belki anne oldunuz hayırlı olsun olmadıysanıs hepimize kolay gelsin tecrube dediniz benim çok kötü tecrubelerim allah duşmanıma dahil vermesin doktor hatası merkezi değiştirecem önereceğinis iyi bir tüp bebek merkezi var mı yaşim geçiyor 39 yaşindaim ve yaramaz ama saglıklı bebekçok istiyorum
geçmiş olsun canım..anne olan da var,olmayan da...Hepimiz bebek istiyoruz işte.sizler belki anne oldunuz hayırlı olsun olmadıysanıs hepimize kolay gelsin tecrube dediniz benim çok kötü tecrubelerim allah duşmanıma dahil vermesin doktor hatası merkezi değiştirecem önereceğinis iyi bir tüp bebek merkezi var mı yaşim geçiyor 39 yaşindaim ve yaramaz ama saglıklı bebekçok istiyorum
kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın allaha emanet olun.....:79::80::79::80:
Cimcime..hadi listeyi yaz da,yavaş yavaş çıkıcaz ya artık ben 2 fetih 5 kıyamet okurum demiştim.
canım benm fetihi de 5e çıkarabilirsin yoksa başka okuyan.ebrar ---------- 5 fetih ------- 5 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 5 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
kızlar başka okuyan yokmu yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:
canlarım geldim sudan çıkmış balık gibi ıslandım kızlar benimadetim sadce kahverengi garip bir adet oldum yani kistmi oluştu bende bana neler oluyor anlamdım :)) neyse bir geçmişi okuyayım bulunduğum yerden net yoktu akım sizdeydi dualarımzıı rabbim kabul etsin
canm hoşgeldin..gözümüz yolda kaldı valla...o kahverengi regl değildir...ya üstünedir,ya da bi doktora git sen en iyisi...ama daha önce regl olduysan stressten falan da ara kanama oluyo bazen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?