Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoş belli mi kaçar tane okuyoruz hemşo

hayatım toplam okunacak 41 er tane ama sen kaç tane okuyabilirim dersen o kadar al. Kimse sana neden az aldın yada neden çok aldın demez. Yada neden lmadında demez. Rahat ol. Biz bunları her hafta okurken en azından arkadaşlarımızda 1 er tane bile okusa kendilerine kar diye düşünüyoruz.

değiştirdim avatarımı inşallah bu bebek uğur getirir

evettttttttttttt bak ne kadar güzel oldu. yakıştı sana. inşallah uğurlu olur hayırlı olur

tamam canım iki fetih 5 tane kıyamet alayım o zaman...

olurrrrrrrrrrrr daha sonra almak istersen yine alırsın. yada okuyamazsan haber ver yardım ederiz güzel hemşooooooooooom

fatoş ya..bişey sorucam..biraz önce avatar için profilime girdim de...ziyaretçi defterimde 45 kişi vardı...o ne demek....
ben de onları ziyaret edicem....

sizler belki anne oldunuz hayırlı olsun olmadıysanıs hepimize kolay gelsin tecrube dediniz benim çok kötü tecrubelerim allah duşmanıma dahil vermesin doktor hatası merkezi değiştirecem önereceğinis iyi bir tüp bebek merkezi var mı yaşim geçiyor 39 yaşindaim ve yaramaz ama saglıklı bebek çok istiyorum

saol canım inşallah hepimiz anne oluruz bir anönce tüm temennimiz bu...hangi merkeze gidiyorsun sen..ben suha bey var ona giderim birdahaki ay hakkında iyi şeyler duydum hem ablama yakın hemde ablamın görümcesinin kızı 2 kez yaptırdı şansımı deneyeceğim artık okadar çok varki istanbulda tüp bebek merkezleri insan karasız kalıyor hayırlısı olsun canım ....allah ol demezse olmuyor herşey bahane neler duyuyoruz sabır etmemiz lazım

geçmiş olsun canım..anne olan da var,olmayan da...Hepimiz bebek istiyoruz işte.
tedavi olan arkadaşlar varsa sana doktor önereceklerdir..allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun....

kızlar iyi akşamlar yarın görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın allaha emanet olun.....:79::80::79::80:

canlarım geldim sudan çıkmış balık gibi ıslandım kızlar benimadetim sadce kahverengi garip bir adet oldum yani kistmi oluştu bende bana neler oluyor anlamdım :)) neyse bir geçmişi okuyayım bulunduğum yerden net yoktu akım sizdeydi dualarımzıı rabbim kabul etsin

ebrar ---------- 5 fetih ------- 5 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 5 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame

kızlar başka okuyan yokmu yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:

canım benm fetihi de 5e çıkarabilirsin yoksa başka okuyan.

canm hoşgeldin..gözümüz yolda kaldı valla...o kahverengi regl değildir...ya üstünedir,ya da bi doktora git sen en iyisi...ama daha önce regl olduysan stressten falan da ara kanama oluyo bazen....

canm hoşgeldin..gözümüz yolda kaldı valla...o kahverengi regl değildir...ya üstünedir,ya da bi doktora git sen en iyisi...ama daha önce regl olduysan stressten falan da ara kanama oluyo bazen....

canım benim geçen ay adet olmuştum 1 gün sürmüştü yoğun ve kırmızıydı şimdii sadce kahverengi leke tarzı bişi (( ayyy geçmişi okuyamdım çok sayfa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…