allah mutluluğu yaratmış...
Insanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş...
Hep şika...yetçi hep bıkkınmış...
Bir gün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler...
Saklayalım zor bulunsun...
Zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya...
Sorun büyükmüş...
Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü...
Kimisi:
''everest'in tepesine saklayalım''demiş.kimisi:
''atlas okyanusu'nun dibine''demiş.
Tac mahal'in kubbesi,mekke sokakları,italyan sofrası...
Bir hastanenin yenidoğan odası,dondurma külahı,şarap şişesi...
Sigara paketi,lale bahçesi...
Pek çok yer düşünmüşler ama hiç biri yeterince zor gelmemiş...
Derken meleklerden biri:
''içlerine saklayalım''demiş...
''kimsenin aklına gelmez içine bakmak!!!.
Işte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış...
Hiç bir mutluluk kolay gelmiyor.kolay kolay gülmüyor insanın yüzü...
Emekte ve insanın içinde saklı mutluluk...
Ne başkasının ekmeğinde,ne bakasının evinde,ne de başka bir şeyde...
Bu yüzden gözünüz hep içeride olsun...
Siz dışını boş verin, içine bakın...
selda ------------ 5 kasım son regl ------------ 5 aralık beklenmeyen tarih
cimcimes ------------ 11 kasım son regl ------------ 11-13 aralık beklenmeyen tarih
kavuniçi ------------ 19 kasım son regl ------------ 13 aralık beklenmeyen tarih
şekerl. ------------ 18 kasım son regl ------------ 18 aralık beklenmeyen tarih
tben ------------ 22 kasım son regl ------------ 20 aralık beklenmeyen tarih
fatoş ------------ 21 kasım son regl ------------ 21 aralık beklenmeyen tarih
nihal ------------ -------------------- ---------- 21 aralık beklenmeyen tarih
serpil ------------ 26 kasım son regl ------------- 24 aralık beklenmeyen tarih :)))))[/I][/B][/COLOR]
serngl ------------ 25 kasım son regl ---------------------?????????
:92::92::92::92::92:
kızlar listede olmak isteyenler yazın bakım son regl ve beklenmeyen regl tarihinizi takip edelim hep beraber :)))))
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim kırmızılar yola çıkmışlar 24 ile 48 saat arasında ulaşırlar sanırım ne olur kar yağsada yollar kapansada hiç gelemeseler offff ya hani hsgeden sonra çabukk hamile kalınıyordu olmayınca olmuyor işte ya aşılama yolu görünüyor bize offff ya ya tutmazsa şimdiden stress başladı zaten kimin ilk aşılamada tutmuşki benimki tutsunnnn
selda ------------ 5 kasım son regl ------------ 5 aralık beklenmeyen tarih
cimcimes ------------ 11 kasım son regl ------------ 11-13 aralık beklenmeyen tarih
kavuniçi ------------ 19 kasım son regl ------------ 13 aralık beklenmeyen tarih
şekerl. ------------ 18 kasım son regl ------------ 18 aralık beklenmeyen tarih
tben ------------ 22 kasım son regl ------------ 20 aralık beklenmeyen tarih
fatoş ------------ 21 kasım son regl ------------ 21 aralık beklenmeyen tarih
nihal ------------ -------------------- ---------- 21 aralık beklenmeyen tarih
serpil ------------ 26 kasım son regl ------------- 24 aralık beklenmeyen tarih :)))))[/ı][/b][/color]
:92::92::92::92::92:
[ı]kızlar listede olmak isteyenler yazın bakım son regl ve beklenmeyen regl tarihinizi takip edelim hep beraber :)))))[/ı]
canım ya insan bazen tıkanma noktasına geliyor inşallah kırmızıların yolda kalsın gelmesinKızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim kırmızılar yola çıkmışlar 24 ile 48 saat arasında ulaşırlar sanırım ne olur kar yağsada yollar kapansada hiç gelemeseler offff ya hani hsgeden sonra çabukk hamile kalınıyordu olmayınca olmuyor işte ya aşılama yolu görünüyor bize offff ya ya tutmazsa şimdiden stress başladı zaten kimin ilk aşılamada tutmuşki benimki tutsunnnn
benimde son regl tarihim 22 kasım.beklenmeyen regl tarihim 22 aralık.ama benim son 2 aydır reglim 5-6 gün gecikiyor.bir öncesi 17 siydi.daha bir öncesi 11 iydi.
canım ya insan bazen tıkanma noktasına geliyor inşallah kırmızıların yolda kalsın gelmesinama şunu bilki olacaksa bir şekilde oluyor geçen annem birisinin aşılama yaptığını söyledi ilk aşılamasında ikiz olmuş yaa allah ol desin yeterki olur bir şekilde ben 3 aşılama yaptım inşallah sen hiç birine gerek duymadan hamile kalırsın allah yardımcın olsun
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim kırmızılar yola çıkmışlar 24 ile 48 saat arasında ulaşırlar sanırım ne olur kar yağsada yollar kapansada hiç gelemeseler offff ya hani hsgeden sonra çabukk hamile kalınıyordu olmayınca olmuyor işte ya aşılama yolu görünüyor bize offff ya ya tutmazsa şimdiden stress başladı zaten kimin ilk aşılamada tutmuşki benimki tutsunnnn
kızlar slm dr den geldim çok olumlu geçti görüşme aşılama yada tüp bebek istemedi 18 tane tahlil istedi :)) tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapacakmış 18 tane tahlil ise genetikten tutunda b12 kadar herşeyi yaptırmamı istedi pazartesi tahliller için hastaneye gideceğim dönmem geç olabilir merak etmeyin beni mucksssssssssss
oyy canım benim çok sevindim hadi hayırlısı olsun inş ....
kızlar slm dr den geldim çok olumlu geçti görüşme aşılama yada tüp bebek istemedi 18 tane tahlil istedi :)) tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapacakmış 18 tane tahlil ise genetikten tutunda b12 kadar herşeyi yaptırmamı istedi pazartesi tahliller için hastaneye gideceğim dönmem geç olabilir merak etmeyin beni mucksssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?