Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim canım ya çok özledim sizi net buldum yapıştım ekrana hemen site çok değişmiş hamişimizde yokmuş ama olsun kısmet be güzelim bir ama birgün bizde anne oluruz inşallah hayırlısıyla öpüyorum canım seni şimdi çıkıyorum ama fırsat bulursam uğramaya çalışırım aklım hep sizde inan varmı bir gelişme diye

Bu ödüllerin hepsi sana fatoşummmmmmmmmmmmmmmmmmm

25 kasım.................5 aralıkkk

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim kırmızılar yola çıkmışlar 24 ile 48 saat arasında ulaşırlar sanırım ne olur kar yağsada yollar kapansada hiç gelemeseler offff ya hani hsgeden sonra çabukk hamile kalınıyordu olmayınca olmuyor işte ya aşılama yolu görünüyor bize offff ya ya tutmazsa şimdiden stress başladı zaten kimin ilk aşılamada tutmuşki benimki tutsunnnn

benimde son regl tarihim 22 kasım.beklenmeyen regl tarihim 22 aralık.ama benim son 2 aydır reglim 5-6 gün gecikiyor.bir öncesi 17 siydi.daha bir öncesi 11 iydi.

canım benim ya kıyamam sana dualarımzı seninle gelmesinler:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: benimkiler dün geldii cnmmm

benimkini değiştirin ben 25 günde bir oluyorum o yüzden 30 kasım beklenen tarihhhhhh

canım ya insan bazen tıkanma noktasına geliyor inşallah kırmızıların yolda kalsın gelmesinama şunu bilki olacaksa bir şekilde oluyor geçen annem birisinin aşılama yaptığını söyledi ilk aşılamasında ikiz olmuş yaa allah ol desin yeterki olur bir şekilde ben 3 aşılama yaptım inşallah sen hiç birine gerek duymadan hamile kalırsın allah yardımcın olsun

benimde son regl tarihim 22 kasım.beklenmeyen regl tarihim 22 aralık.ama benim son 2 aydır reglim 5-6 gün gecikiyor.bir öncesi 17 siydi.daha bir öncesi 11 iydi.

canımm hoşgeldinn şimdii anne olmak istedğinm için adetlerinin düzeni karışmıştır bunu bizlerde yaşşadıkk vücutt böyle tepki veriyormuş ben hayıt tohumu kullandım adetlerimin düzene girmesi için faydasında gördüm bu hayıtla bazı arkadşlarımızn hamileğinede vesile olduu tavsiye ederim canım doğal bir çay

selda ------------ 5 kasım son regl ------------ 5 aralık beklenmeyen tarih
cimcimes ------------ 11 kasım son regl ------------ 11-13 aralık beklenmeyen tarih
kavuniçi ------------ 19 kasım son regl ------------ 13 aralık beklenmeyen tarih
şekerl. ------------ 18 kasım son regl ------------ 18 aralık beklenmeyen tarih
tben ------------ 22 kasım son regl ------------ 20 aralık beklenmeyen tarih
fatoş ------------ 21 kasım son regl ------------ 21 aralık beklenmeyen tarih
nihal ------------ ---------------- ---------- 21 aralık beklenmeyen tarih
muh_ ------------- 22 kasım son regl ------------- 22 aralık beklenmeyen tarih
serpil ------------ 26 kasım son regl ------------- 24 aralık beklenmeyen tarih
serngl ------------ 25 kasım son regl ------------- 25 aralık beklenmeyen tarih

:92::92::92::92::92:

kızlar listede olmak isteyenler yazın bakım son regl ve beklenmeyen regl tarihinizi takip edelim hep beraber :)))))

Son düzenleme:

amin inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tüp bebeğe geçmek için 2 aşılama şartı varmış o yüzden aslında yoksa aşılama tamamen nasip ve şans işi bunu biliyorummmm ama bir umut işte ne olursa olsun

cnm ya stres yapma o kdar etkileniyosun

yanii kızlarr bend e aşılma yaptırmıştım negatiftii umutsuz gördüğü bir hastayada aşıam yapmıştı dr 3 üz hamile ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yani ben şokk yanii olacağı varsa oluyor biizmde olacakk sabır mücadle ne bileyimmm

kızlar slm dr den geldim çok olumlu geçti görüşme aşılama yada tüp bebek istemedi 18 tane tahlil istedi :)) tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapacakmış 18 tane tahlil ise genetikten tutunda b12 kadar herşeyi yaptırmamı istedi pazartesi tahliller için hastaneye gideceğim dönmem geç olabilir merak etmeyin beni mucksssssssssss

oyy canım benim çok sevindim hadi hayırlısı olsun inş ....

canııııııııııııııııııııııım hadi hayırlısı inşallah. maliyeti ne olacak nihal konuştunuzmu doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…