Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allah yardımcısı olur inşallah ...hayırlısıyla bebeğini kucağına alır ...darısı bizim başımıza

kızlar günaydın haftanız güzel geçsin inşallhhh umarım sezen10 nun doğumu güzel geçmiştir cmt dualarımız onunlaydı

günaydın kızlar hepinize, naber nasılsınız bizden iyilik bir yaramazlık yok...site düzelmemiş bu haliylede girmek pek hoşuma gitmiyor öpüyorum hepinizi...

günaydın kızlar hepinize, naber nasılsınız bizden iyilik bir yaramazlık yok...site düzelmemiş bu haliylede girmek pek hoşuma gitmiyor öpüyorum hepinizi...

iyiyiz tualinacım siteye alıştık aslında kolay cevap paneli hemen altta ve alıntılarda aynı alışırsın arada uğra bize :80::80::80:

günaydın canım ...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnbenden herkese

günaydın :))))))))))

iyiyiz tualinacım siteye alıştık aslında kolay cevap paneli hemen altta ve alıntılarda aynı alışırsın arada uğra bize :80::80::80:

evet tualina tbene katılıyorum site düzeldi sayılır kolay yani alışırsın bizi yanlız bırakma buaralarda :)))

Günaydın topiğimizin taze çıtırları inşallah hafta sonunu bol bol dinlenerek geçirmişsinizdir ve güzel bir hafta olur hepimiz için ben pek burada olamayabilirim malum pazartesi işler yoğun oluyor ama aklımda ve kalbimdesiniz unutmayın

ebrar ---------- 5 fetih ------- 3 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 10 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame
venhar ---------- 4 fetih -------- 2 kıyame

kızlar 4 fetih kaldı sadece kıyamede okumak isteyen olursa bizlerden azaltırız ... :26::26::26::26::26::26::26::26:
[/QUOTE]

günaydın canım valla pek dinlendiğimi söleyemeyeceğim çalışarak ve yorularak geçti valla sabahta uyuya kaldık zaten :))))

benim hastalık bitecek iki gün içinde sanırım ...öyle görünüyo...ozaman okurum bende eksik kalanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…