rabbim bir avazda kurtarsın inş...
serpillll içimden geldi evde annemler var benim kocayla kardeş olduk mecbur o yüzden donları bir havalandırayım dedimmmmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ahahahhahahaa bendemi havalasam mı acaba
biraz uyuyaım evde bugün işde yok((( byeeeeeeeeeeeeee hepinizeeeeeeeee
dur dur biz kırmızılıyız havalndırmaylımm hahahhhahhahhhahhhhhahahaha aman havalansınn kızlar uykum var bende eve gideyim keyifsiizmmm
günaydın kızlar hepinize, naber nasılsınız bizden iyilik bir yaramazlık yok...site düzelmemiş bu haliylede girmek pek hoşuma gitmiyor öpüyorum hepinizi...
günaydın kızlar hepinize, naber nasılsınız bizden iyilik bir yaramazlık yok...site düzelmemiş bu haliylede girmek pek hoşuma gitmiyor öpüyorum hepinizi...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnbenden herkese
iyiyiz tualinacım siteye alıştık aslında kolay cevap paneli hemen altta ve alıntılarda aynı alışırsın arada uğra bize :80::80::80:
SANA GÜNAYDIN SERPİLCİM ŞİMDİ ALMIŞTIR BEBİŞİNİ KOYNUNA MİSLER GİBİkızlar günaydın haftanız güzel geçsin inşallhhh umarım sezen10 nun doğumu güzel geçmiştir cmt dualarımız onunlaydı
Günaydın topiğimizin taze çıtırları inşallah hafta sonunu bol bol dinlenerek geçirmişsinizdir ve güzel bir hafta olur hepimiz için ben pek burada olamayabilirim malum pazartesi işler yoğun oluyor ama aklımda ve kalbimdesiniz unutmayın
benim hastalık bitecek iki gün içinde sanırım ...öyle görünüyo...ozaman okurum bende eksik kalanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?