kızlar slm dr den geldim çok olumlu geçti görüşme aşılama yada tüp bebek istemedi 18 tane tahlil istedi :)) tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapacakmış 18 tane tahlil ise genetikten tutunda b12 kadar herşeyi yaptırmamı istedi pazartesi tahliller için hastaneye gideceğim dönmem geç olabilir merak etmeyin beni mucksssssssssss
ebrar ---------- 5 fetih ------- 5 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 5 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame
kızlar başka okuyan yokmu yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:
serengl nasılsın canım kendini daha iyi hiisedyorsun değilmii:82:
sayenizde çok iyiyim burda rahatlıyorum hepimizin derdi ortak amaç bebek .....iyiki varsınız allah şükür o gün atlattım depresyona girecektim ama geçtiii
sayenizde çok iyiyimburda rahatlıyorum hepimizin derdi ortak amaç bebek .....iyiki varsınız allah şükür o gün atlattım depresyona girecektim ama geçtiii
emin ol hepimizin zor anları oluyor zaten yaşam çok zor biz burada o zorluğu sevgi saygı çerçevesinde aşıyoruz birbirimize detsek olarkk depresyon zaten bize korkunç zarar veriyor bebbeğimiz olacksada olmuyor işte bunu hep beraber aşıyoruz ağlama yok yaşmımızda hedef gülme ve yaşamla dalga geçme bu arada hefeimize mantıklı kilitlenme şeker tatadında :)):81::81::81::81: Bak bende adet olunca yerlerde sürünür günlerce ağladrımm bakk şimdii kakırı kikiriyimm neden buaradki kzıların sayesinde
biliyorum canım onun için burdayım stres yok artık
kızlar slm dr den geldim çok olumlu geçti görüşme aşılama yada tüp bebek istemedi 18 tane tahlil istedi :)) tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapacakmış 18 tane tahlil ise genetikten tutunda b12 kadar herşeyi yaptırmamı istedi pazartesi tahliller için hastaneye gideceğim dönmem geç olabilir merak etmeyin beni mucksssssssssss
no dtre var :82:
serpillll içimden geldi evde annemler var benim kocayla kardeş olduk mecbur o yüzden donları bir havalandırayım dedimmmmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
serpillll içimden geldi evde annemler var benim kocayla kardeş olduk mecbur o yüzden donları bir havalandırayım dedimmmmm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
sezen10 sezen10 sezen 10 tüm kalbimiz seninleee dualarımızda uğurlu hamişimiz:92::92::92:
rabbim tek nefeste doğum etmeyi nasip eder inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?