Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrar ---------- 5 fetih ------- 5 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 5 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame

kızlar başka okuyan yokmu yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:

tatalım hadi hayırlısıı çok sevindim evt bu tahlilleri yaptırmmaız gerikiyordu çok iyi oldu en azından ne olduğunu görürüz

şuan sayı vermiyorum salı günü belli olur verecğim sayı canım malum durumdayım ya ondan

sayenizde çok iyiyim burda rahatlıyorum hepimizin derdi ortak amaç bebek .....iyiki varsınız allah şükür o gün atlattım depresyona girecektim ama geçtiii

emin ol hepimizin zor anları oluyor zaten yaşam çok zor biz burada o zorluğu sevgi saygı çerçevesinde aşıyoruz birbirimize detsek olarkk depresyon zaten bize korkunç zarar veriyor bebbeğimiz olacksada olmuyor işte bunu hep beraber aşıyoruz ağlama yok yaşmımızda hedef gülme ve yaşamla dalga geçme bu arada hefeimize mantıklı kilitlenme şeker tatadında :)):81::81::81::81: bak bende adet olunca yerlerde sürünür günlerce ağladrımm bakk şimdii kakırı kikiriyimm neden buaradki kzıların sayesinde

ebrar ---------- 5 fetih ------- 5 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 5 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame
venhar ---------- 4 fetih -------- 2 kıyame

kızlar başka okuyan yokmu yoksam :26::26::26::26::26::26::26::26:

biliyorum canım onun için burdayım stres yok artık

ohhh ne güzel inşallah onlarda süper çıkarda moral olurrrrrr

:92::92::92::92::92:
serpillll içimden geldi evde annemler var benim kocayla kardeş olduk mecbur o yüzden donları bir havalandırayım dedimmmmm

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlar sezen10 saat 4 gibi doğuma girecek enerjimiz onaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…