Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

haklısın valla bacım biz bu veletleri azcuk umursamayalım diyorum ben ne dersiniz
umurumuzda değil bebişşş

evet yanii imkanalar kolaymıı ateş pahasıı herşeyy birde çocuk doğurun diye baskı yapıyor devlet ayy baksana tahlillere nasıl doğuralımm normalide olmuyor hormonlu besinlerden aaaaaa kan beynime sıçradıı

devlet 3 diyoda imkanları açsın o zaman herkese bedava tüp yapsın yada sağlık koşullarından yararlandırsın dimi ama cici devlet

Son düzenleme:
herşeyi devletten beklemeyin sizde canım

3 dedide 3ünüde ben yapacam demedi dimi

hem bakabileceksen yapabileceksin 3 yapacaksın bakamayacağın çocuğu yapman devletin zararına canım

ay bende devleti savunur gibi konuştum sanırsam oysam siyasetle hiç alakam yoktur ilgilenmem bile

bakalım yapcam diyorum ben bırakcam peşini allahın takdirine bırakayım diyorum beceremezmıyım sence kız öyle yazmışsın donuk donuk firijıtttt

valla becermeni çok isterim canım çok kafana takıyosun birazda psikolojik biliyosun oyuzden en güzeli kafaya takmadan akışına bırakmak inş yaparsın ...
öle dedim çünkü bunu her seferine söleyip ilk olarak yeni bir yöntem bulan araştıran sen oluyosun anam

fena mı kız size önderlik ediyom
yok deniycem bu sefer ve başarcam

canım hadi hayırlısı inşallhh zeytinle sen kaldınız sağlıklı doğumlar olsun inşallhh darısı tüm bekleyenlere mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
evet az kaldı canım darısı sizlerin başına inşallahhhhh
tamam canım kalan sende 4 fetih 4 kıyame ...
tamam canım okurum inşallah.
kızlarr yeni geldim işler birikmiş (( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım

nihal özel hastahanemi bu kadar çok istediler anlaşması yokmu ki sgk ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…