ayy ne yapayım rakmalara bakarmıısn gelmeden paracıı bunlarr ayyy aklsınn zaten 3. dünya savaşıı kapı önünde aman uğraşamam ekonomi dlagalanmalar hat safhada eee birde bir internet sitesi acyip açıklamalar yapıyor skandall belgeler aaaaaaaaaaaaa yanii iki düşünmek laızm bu veletlerii
Döktüğümüz bu paralarda işe yaramıyorki yarasa bari ne olurdu daha uygun yapsalardı imkanı olan var olmayan var allah yardımcımız olsun...inşallah bu çektiklerimize değerde bebeklerimize kavuşuruz :26::26:
haklısın valla bacım biz bu veletleri azcuk umursamayalım diyorum ben ne dersiniz
umurumuzda değil bebişşş
haklısın valla bacım biz bu veletleri azcuk umursamayalım diyorum ben ne dersiniz
umurumuzda değil bebişşş
evet yanii imkanalar kolaymıı ateş pahasıı herşeyy birde çocuk doğurun diye baskı yapıyor devlet ayy baksana tahlillere nasıl doğuralımm normalide olmuyor hormonlu besinlerden aaaaaa kan beynime sıçradıı
Serpil anacım ayran içtik ayrı mı düştük selam da vermez oldun,gelmez de oldun
devlet 3 diyoda imkanları açsın o zaman herkese bedava tüp yapsın yada sağlık koşullarından yararlandırsın dimi ama pis devlet
yapabilecekmisin bakalım ...
Serpil anacım ayran içtik ayrı mı düştük selam da vermez oldun,gelmez de oldun
herşeyi devletten beklemeyin sizde canım
3 dedide 3ünüde ben yapacam demedi dimi
hem bakabileceksen yapabileceksin 3 yapacaksın bakamayacağın çocuğu yapman devletin zararına canım
ay bende devleti savunur gibi konuştum sanırsam oysam siyasetle hiç alakam yoktur ilgilenmem bile
bakalım yapcam diyorum ben bırakcam peşini allahın takdirine bırakayım diyorum beceremezmıyım sence kız öyle yazmışsın donuk donuk firijıtttt
valla becermeni çok isterim canım çok kafana takıyosun birazda psikolojik biliyosun oyuzden en güzeli kafaya takmadan akışına bırakmak inş yaparsın ...
öle dedim çünkü bunu her seferine söleyip ilk olarak yeni bir yöntem bulan araştıran sen oluyosun anam
Temem o zaman
evet az kaldı canım darısı sizlerin başına inşallahhhhhcanım hadi hayırlısı inşallhh zeytinle sen kaldınız sağlıklı doğumlar olsun inşallhh darısı tüm bekleyenlere mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
tamam canım okurum inşallah.tamam canım kalan sende 4 fetih 4 kıyame ...
kızlarr yeni geldim işler birikmiş(( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım
fena mı kız size önderlik ediyom
yok deniycem bu sefer ve başarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?