Merhaba kızlar
ben ve oğlum çok iyiyiz maşallah.doğumumuz çok güzel oldu.3,420 kg ve 48 cm 27 kasım 2010 saat 15.31 de doğdu ege..
Doğal olarak dikiş ağrılarım var bir de boynum tutuldu onun dışında ilk andan beri sütüm geliyor çok şükür hem de hamile iken hiç akmamıştı bile..oğlum gazlı bir bebek olacak galiba..muhteşem bir duygu iki gecedir 1 saat uyku ile duruyorum ama hiç şikayetçi değilim az sonra hastaneden çıkıp evimize gideceğiz.kısacık size bilgi vermek istedim insan ne telefonlarını cevaplayabiliyor ne bilgisayar cepten facebook a yazdık sadece o kadar..kocaman sevgilerr
sezen10
rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inş...
rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inş...
Merhaba kızlar
ben ve oğlum çok iyiyiz maşallah.doğumumuz çok güzel oldu.3,420 kg ve 48 cm 27 kasım 2010 saat 15.31 de doğdu ege..
Doğal olarak dikiş ağrılarım var bir de boynum tutuldu onun dışında ilk andan beri sütüm geliyor çok şükür hem de hamile iken hiç akmamıştı bile..oğlum gazlı bir bebek olacak galiba..muhteşem bir duygu iki gecedir 1 saat uyku ile duruyorum ama hiç şikayetçi değilim az sonra hastaneden çıkıp evimize gideceğiz.kısacık size bilgi vermek istedim insan ne telefonlarını cevaplayabiliyor ne bilgisayar cepten facebook a yazdık sadece o kadar..kocaman sevgilerr
sezen10
slm kızlar nasılsınız okumadan yazayım dedim.cumartesi doktordaydık bebeğim 2.160 gr olmuş baş aşağı dönmüş.sağlıklı sorun yok dedi hatta pazartesi hastahaneye gel rutin hamilelik kontrollerini yapalım dedi birde şeker yüklemesi istedi tekrar şu şekerden kurtulamadım bir türlü.bugün gidemedim yarın gidecem inşallah.ocağın ilk haftası sezeryan olacam tam tarih bir dahaki kontrolde belli olacak inşallah.birde eşimle alışveriş yaptık bebeğn ve benim eksiklerimi aldık.doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım.doktor işe gitme dedi ama ben gelmek zorundayım.neyse benden bu kadar.
slm kızlar nasılsınız okumadan yazayım dedim.cumartesi doktordaydık bebeğim 2.160 gr olmuş baş aşağı dönmüş.sağlıklı sorun yok dedi hatta pazartesi hastahaneye gel rutin hamilelik kontrollerini yapalım dedi birde şeker yüklemesi istedi tekrar şu şekerden kurtulamadım bir türlü.bugün gidemedim yarın gidecem inşallah.ocağın ilk haftası sezeryan olacam tam tarih bir dahaki kontrolde belli olacak inşallah.birde eşimle alışveriş yaptık bebeğn ve benim eksiklerimi aldık.doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım.doktor işe gitme dedi ama ben gelmek zorundayım.neyse benden bu kadar.
[/QUOTE]ebrar ---------- 5 fetih ------- 3 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 5 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 5 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 10 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame
venhar ---------- 4 fetih -------- 2 kıyame
kızlar 4 fetih kaldı sadece kıyamede okumak isteyen olursa bizlerden azaltırız ... :26::26::26::26::26::26::26::26:
amiiin canım.Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısı ile...allah kurtarsın cnm sağlıkla kucağına aldığını da yazarsın bize inş
canım hayırlısı olsun aman bi sorun yok çok şükür bir ay kaldı hemen hemen hadi allah kurtarsın evet çantanı hazırlamaya başla tabi canım işe de mecbur olmadıkça gitme bari dr öle dediyse vardır bi bildiği ... yanlış hatırlamıyosam senin kendi işin zaten geç git falan yani gerekirse bol bol dinlen canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?