Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Merhaba kızlar
ben ve oğlum çok iyiyiz maşallah.doğumumuz çok güzel oldu.3,420 kg ve 48 cm 27 kasım 2010 saat 15.31 de doğdu ege..
Doğal olarak dikiş ağrılarım var bir de boynum tutuldu onun dışında ilk andan beri sütüm geliyor çok şükür hem de hamile iken hiç akmamıştı bile..oğlum gazlı bir bebek olacak galiba..muhteşem bir duygu iki gecedir 1 saat uyku ile duruyorum ama hiç şikayetçi değilim az sonra hastaneden çıkıp evimize gideceğiz.kısacık size bilgi vermek istedim insan ne telefonlarını cevaplayabiliyor ne bilgisayar cepten facebook a yazdık sadece o kadar..kocaman sevgilerr
sezen10

rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inş...

ay maşallahh sezen ve egeye
darısı diğer hamıle arkadaşlara inş
bide bebeiş isteyen herkese

slm kızlar nasılsınız okumadan yazayım dedim.cumartesi doktordaydık bebeğim 2.160 gr olmuş baş aşağı dönmüş.sağlıklı sorun yok dedi hatta pazartesi hastahaneye gel rutin hamilelik kontrollerini yapalım dedi birde şeker yüklemesi istedi tekrar şu şekerden kurtulamadım bir türlü.bugün gidemedim yarın gidecem inşallah.ocağın ilk haftası sezeryan olacam tam tarih bir dahaki kontrolde belli olacak inşallah.birde eşimle alışveriş yaptık bebeğn ve benim eksiklerimi aldık.doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım.doktor işe gitme dedi ama ben gelmek zorundayım.neyse benden bu kadar.

allah kurtarsın cnm sağlıkla kucağına aldığını da yazarsın bize inş

canım hayırlısı olsun aman bi sorun yok çok şükür bir ay kaldı hemen hemen hadi allah kurtarsın evet çantanı hazırlamaya başla tabi canım işe de mecbur olmadıkça gitme bari dr öle dediyse vardır bi bildiği ... yanlış hatırlamıyosam senin kendi işin zaten geç git falan yani gerekirse bol bol dinlen canım ...

canım hadi hayırlısı inşallhh zeytinle sen kaldınız sağlıklı doğumlar olsun inşallhh darısı tüm bekleyenlere mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

zaman ne çabuk geçiyor bu yılın şubat ayından beri topicdeyim kızlar hamile kaldı ve doğuranlar oldu sırad bekleyeneler var onlarda bu alllahın izniyle yaşayacklar işte yaşam ne tuhaff değilm. ??

[/QUOTE]
canım kalanı bana ver ben okurum 4 fetih dörtte kıyamet ver.
allah kurtarsın cnm sağlıkla kucağına aldığını da yazarsın bize inş
amiiin canım.Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısı ile...

evet kendi işim idare edeceğiz işte.Allah en yakın zamanda sizlerde yaşatsın bu güzel duyguları rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım kalanı bana ver ben okurum 4 fetih dörtte kıyamet ver.

amiiin canım.Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısı ile...

evet kendi işim idare edeceğiz işte.Allah en yakın zamanda sizlerde yaşatsın bu güzel duyguları rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın[/QUOTE]
amin cnm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…