dimi serpoş ne kadar süre geçti bende mayıstan beri burdayım valla ne güzel
kızlarr yeni geldim işler birikmiş(( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım
Mrb dostlar
Sabahtan bu yana o kadar çok işim vardı ki gelemedim.
Nasılsınız?
Nihal ne testi bunlar kuzum?
kromozom analizi genetik test biri indirimli 500 tl bu sonra kardiyovasküler var buda 500 tl diğerleri kan sayımı tsh plaktın şeker yükleme falan vs vs onlar 800 tl tutuyo dr muayneside verdim 200 tl bu ay göçtüm kızlar :))
kızlarr yeni geldim işler birikmiş(( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım
serpil02507+,Mısra+,serengl,cimcimes53+,tben+,
kızalarr dalmışımm
aaaaaaaaaaaa bu ne dünya para offfffffffffff vallhii başlayacğım ben bu çocuk işine
kromozom analizi genetik test biri indirimli 500 tl bu sonra kardiyovasküler var buda 500 tl diğerleri kan sayımı tsh plaktın şeker yükleme falan vs vs onlar 800 tl tutuyo dr muayneside verdim 200 tl bu ay göçtüm kızlar :))
nereye daldın kız akdenize mi bak çok derine inme hee
ayyyyy nihall bu ne ya bu nasıl bir rakam anlamdım giitii vayyy anam vayyy duduağım uçuklaıdı benim rakamlar karşısında
vallhii akdeniz derindirAllahtan ki yüzme biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?