Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarr yeni geldim işler birikmiş (( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım

canım kalanı bana ver ben okurum 4 fetih dörtte kıyamet ver.

amiiin canım.Allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin hayırlısı ile...

evet kendi işim idare edeceğiz işte.Allah en yakın zamanda sizlerde yaşatsın bu güzel duyguları rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın[/QUOTE]

amin canım ...

kaln sende tmm 4 fetih 4 kıyame...

Son düzenleme:
Mrb dostlar
Sabahtan bu yana o kadar çok işim vardı ki gelemedim.
Nasılsınız?

Nihal ne testi bunlar kuzum?

dimi serpoş ne kadar süre geçti bende mayıstan beri burdayım valla ne güzel

evet kızlar düşünün bende ağustostan beri burdayım3 ay bitti valla :)))))

kızlarr yeni geldim işler birikmiş (( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım

oyyy canım baya istemişler araştır muhakkak sigorta bakan yada daha uygun yerler vardır sanırım gerçi ne testi olduğunu bilmiyorum ama ...

Mrb dostlar
Sabahtan bu yana o kadar çok işim vardı ki gelemedim.
Nasılsınız?

Nihal ne testi bunlar kuzum?

kromozom analizi genetik test biri indirimli 500 tl bu sonra kardiyovasküler var buda 500 tl diğerleri kan sayımı tsh plaktın şeker yükleme falan vs vs onlar 800 tl tutuyo dr muayneside verdim 200 tl bu ay göçtüm kızlar :))

ebrar ---------- 5 fetih ------- 3 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 3 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 3 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 10 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame
venhar ---------- 4 fetih -------- 2 kıyame
ahsen ---------- 4 fetih --------- 4 kıyame

allah yardımcın olsun canım sonucu güzel olacak inş...

nihal slm cnm abowwwwwwwwwww ne bu yaaa bebişler gelmeden biz iptal olcaz
ssk karşılamıyomuymuşş yahuuu niye ssk lıyız of bazen kızıyorum he bu devlete

aaaaaaaaaaaa bu ne dünya para offfffffffffff vallhii başlayacğım ben bu çocuk işine

ayyyyy nihall bu ne ya bu nasıl bir rakam anlamdım giitii vayyy anam vayyy duduağım uçuklaıdı benim rakamlar karşısında

Döktüğümüz bu paralarda işe yaramıyorki yarasa bari ne olurdu daha uygun yapsalardı imkanı olan var olmayan var allah yardımcımız olsun...inşallah bu çektiklerimize değerde bebeklerimize kavuşuruz :26::26:

ayy ne yapayım rakmalara bakarmıısn gelmeden paracıı bunlarr ayyy aklsınn zaten 3. dünya savaşıı kapı önünde aman uğraşamam ekonomi dlagalanmalar hat safhada eee birde bir internet sitesi acyip açıklamalar yapıyor skandall belgeler aaaaaaaaaaaaa yanii iki düşünmek laızm bu veletlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…