günaydın kızlar...öpüyorum hepinizi :)))
günaydın kızlar :))))
valla tek başıma deli deli iconlarla oynuyorumkimse yıok
offffffffffffffff herkesler napar yaaaaaaaaaa
günaydınn kızalr nasılsınız
serpilim günaydın canım nasılsın
herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Günaydın topiğin neşeli güler yüzlü ve enerjik bayanları hadi kalkın sabah sporu yapalımmmm
serengl sen nasılsın canım artık iyiisn değilmi .))))
ev et çok şükür iyiyim en azından iyi olmaya çalışıyorum birde bebek gelse daha iyi olacağım allah bize sağlık versin en önmeli şey önce sağlık sonrada sağlıklı bebekler nasip eylesin rabbim...
Günaydın kumsalcım.Oğluş iyidir herhalde bilmiyorum,aylık kontrolümüz geldi.
Eşim çok rahatsız evde yatıyor birkaç gündür bu nedenle dr da erteledim.
canım birgün rabbim iizin verirse oda olacak emin ol :79::81:
Günaydın kumsalcım.Oğluş iyidir herhalde bilmiyorum,aylık kontrolümüz geldi.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,serengl,kumsal+,seldayavuzguray,şeker-leblebi,fatosozel,
bak cnm bu kızların hepsi anne olmayı bekliyor birgün olack inşallhh sabırla kanaatle bekleniliyor :))))
olsun serpilim hayırlısı olsun ay inşallah canım ozman varya sevinçten deliye dönerim kimde tutamaz benicanım ben senden önce oldum evet şu an kırmızııoyım .))))))))))))) gelmesse şaşardık zaten aman bir dahaki aya bekleriz zaten biiz ikimiz aynı anda hamile kalacağız ya .)))))becerebilrsek tabiii
günadyın canım nasılsın fatoşcum dişin ağrıyormuş çok geçmiş olsunherkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
günaydın canımgünaydıınnnnnnnnnn
oooooooo formdayızz günaydın cnaım nasılsınGünaydın topiğin neşeli güler yüzlü ve enerjik bayanları hadi kalkın sabah sporu yapalımmmm
iyiyim canım şükürler olsun iş güç koşturmaca işte sen neler yaptın varmı bir değişiklikgünaydın kumsalcım nasılsın canım
ohh mşallah zaman çok çabuk geçiyor sıra nerdeyse sana geldi sayılır mısracımGünaydın kumsalcım.Oğluş iyidir herhalde bilmiyorum,aylık kontrolümüz geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?