- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
Kızlar iyiyim sabah işleri işte ama çaktırmadan burayada yazıyorum benim kırmızılar daha teşrif etmedi gelecekse gelsede doktora gitsem bir en azından takip falan derken zaman daha kolay geçiyor saydımda benimle çocuk yapmaya karar verenler doğurduda büyüttü bile aralık ayına girdik geçen sene doğumu aralık ayına hesaplardım şimdi nerdeeeeeee
günaydın canım nasılsın[ı]günaydın eyyyyy ahali [/ı]
evet bu savaşı biz kazanıcazzzzz serpilimmmşekerleblebiii günaydınnnnnnnnnnnnn
Kumsalımmmmmm evet yanii becerizr azıcık tecrübe lazımEvet bu işi becereceğiz yılmak yokk savşamaya devammmmmm
canım hakkında hayırlısı olsun bende aynı durumdayım benimle bir olan arkadaşlarımın bebişlerinin doğum günlerine gidiyorum bi başımakızlar iyiyim sabah işleri işte ama çaktırmadan burayada yazıyorum benim kırmızılar daha teşrif etmedi gelecekse gelsede doktora gitsem bir en azından takip falan derken zaman daha kolay geçiyor saydımda benimle çocuk yapmaya karar verenler doğurduda büyüttü bile aralık ayına girdik geçen sene doğumu aralık ayına hesaplardım şimdi nerdeeeeeee
kızlar günaydınnnn.............
Herkesler nasılmış bakalım .....
Fatoşcum bende seni çooookkkkkk özlleeediiiimmmmmm dün sensiz ne yapacağımızı şaşırdık geçmişe baktıysan görmüşsündür zaten :)))))))))))))
canım bunlara takılı kalma .))))) ya bir test yapsan gecikti senin adetin işte belki birşey vardır belimi olur
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tben nerde
günaydın canım nasılsın
evet bu savaşı biz kazanıcazzzzz serpilimmm
canım hakkında hayırlısı olsun bende aynı durumdayım benimle bir olan arkadaşlarımın bebişlerinin doğum günlerine gidiyorum bi başımaama allah büyük bu günlerde geçicek onlar benim bebişimin doğum gününe gelicekler saberedipo beklicez canım güzel günleriii
günadyın canım nasılsın
kızlar birdahaki ay tüp bebek yaptıracağım sanırım ...eşimde sperm azlığı ve 0 hareketsizlik vardı dr bize sperm kaliteniz düşük demişti...aşılamada 7 milyon sperm ve hepsi hareketliydi ..yaptığım kürü bıraktım sadece incire devam ediyoruz..kayınpederin arkadaşının çocuğu olmuyormuş bir aktarda macun yaptırmış çocuğu olmuş onun keyfini beliyoruz bakalım nezaman giderler aktara ......kısa bir zamanım var eşime bekleyelim diyorum bir kaç ay istemiyor bir an önce yaptıralım diyor bu kısa zamanda bana önereceğiniz başka bir kür varmı keçi boynuzu alayım onuda içireyim.. :44::44::44:
tben patronu net faturasını ödememiş bundan dolayı net yokmuş ödesinler hemen gelecek :)))))))))))
saol canım iyiyim sen nasılsın ...
selda 5 ine kadar bekliyo sanırım listeye öle yazdırmıştı ....
canım benim bildiğim hiç kür yok sdace keçiboynuuznu biliyorum(( başkada bildiğim yok ama araştıralım
olma günüm bugün 5 kasımda olmuştum 25 günde bir oluyorum bugün 25.günüm
günaydın canım nasılsın.zeytin görünürlerde yok doğum iznine mi ayrıldı yoksa doğurdumu inşallah haber alırız.günaydınnnnnnnnnnnnnn mısracımm ahsen zeytin ve sen sıradsın hahhahhahhh doğuma yanii:82::82:
günaydın fatoş nasılsın canım dişin nasıl oldu.herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın
günaydın sen yenisin galiba hoşgeldin aramızagünaydıınnnnnnnnnn
günaydın canım ben bu gün spor olsun diye işe yürüyerek geldim.Günaydın topiğin neşeli güler yüzlü ve enerjik bayanları hadi kalkın sabah sporu yapalımmmm
eşine geçmiş olsun canım.aman sen dikkat et hamilelikte ilaçda kullanamıyoruz ben ıhlamur zencefil bal limon karışımıyla bir haftada zor atrlattım gribi.Günaydın kumsalcım.Oğluş iyidir herhalde bilmiyorum,aylık kontrolümüz geldi.
Eşim çok rahatsız evde yatıyor birkaç gündür bu nedenle dr da erteledim.
günaydın eyyyyy ahali
günaydın canım nasılsın.zeytin görünürlerde yok doğum iznine mi ayrıldı yoksa doğurdumu inşallah haber alırız.
günaydın fatoş nasılsın canım dişin nasıl oldu.
günaydın sen yenisin galiba hoşgeldin aramıza
günaydın canım ben bu gün spor olsun diye işe yürüyerek geldim.
eşine geçmiş olsun canım.aman sen dikkat et hamilelikte ilaçda kullanamıyoruz ben ıhlamur zencefil bal limon karışımıyla bir haftada zor atrlattım gribi.
günaydın canım nasılsın.
cimcime günaydın canım nasılsın.[/QUOT EVET YENİYİM HOŞ BULDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?